GoldenEye Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2009 zoo mirc 4fun ειδικα το τελευταιο δεν εχει και moderator και τα ατομα που ειναι μεσα ειναι πολυ διαταραγμενης καταστασης...
bachtis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Καλά ρε στο micr έχει trial έκδοση λέει και χρεώνει μετά... Κανά free δεν υπάρχει;;
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Καλά ρε στο micr έχει trial έκδοση λέει και χρεώνει μετά... Κανά free δεν υπάρχει;; Δεν χρεώνει, απλά όταν περάσει ο χρόνος της trial έκδοσης σου βγάζει ενα παραθυράκι donate κ.τ.λ.
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κι αν δεν κάνω donate??? Πάπαλα;;; Οχι, απλα θα πρεπει να το κλεινεις αν θυμαμαι καλα. Το παραθυρακι εννοω...
bachtis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δεν καταλαβαίνω πώς χρησιμοποιείται αυτό το chat... Πώς κάνεις σύνδεση;;
PeLLoS-CooL Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ξέρετε κανένα καλό chat;; Ενδιαφέρομαι βασικά για γνωριμίες, φιλικές ή και ερωτικές, αλλά να μην είναι κανά περίεργο chat... Γιατί έμπαινα στο zoo και γινόταν της μουρλής!!! Απλά ξέρω πολλούς που πηγαίνουν σε φίλους ή δέχονται φίλους που έχουν γνωρίσει από Internet, ακόμα κι από εξωτερικό!!! Και για γνωριμία στενότερου τύπου δεν λέω όχι... το πρωτο που θα σου σηστησω ειναι http://www.zoo.gr εχει το mininum 2000 επισκεψεις ημερισιος http://www.4fun.gr και αυτο μπενει κοσμος μεσα αλλα οχι οπως το αλλο αλλα ολλο βλακιες λενε
bachtis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ρε γμτ γράφτηκα κάπου κι έστειλα φωτό το ζώον... Μετα μου ζήταγε να κάνω subscribe και τέτοια και πάτησα όχι και μάλλον διέγραψα και τη φωτογραφία, αλλά παίζει να έχει ήδη σταλεί... Είναι κακό αυτό;;
cosmos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ρε γμτ γράφτηκα κάπου κι έστειλα φωτό το ζώον... Μετα μου ζήταγε να κάνω subscribe και τέτοια και πάτησα όχι και μάλλον διέγραψα και τη φωτογραφία, αλλά παίζει να έχει ήδη σταλεί... Είναι κακό αυτό;; Θα σου κάνουν βουντού!!!!! Κ εσύ μετά το σκέφτηκες ότι δεν ήθελες να ανεβάσεις φώτο σου?? Σαν τον άλλον προχτές που ψήφισε και μετά το μετάνοιωσε και ζήταγε να βγάλει το ψηφοδέλτιο απ την κάλπη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.