bachtis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ξέρετε κανένα καλό chat;; Ενδιαφέρομαι βασικά για γνωριμίες, φιλικές ή και ερωτικές, αλλά να μην είναι κανά περίεργο chat... Γιατί έμπαινα στο zoo και γινόταν της μουρλής!!! Απλά ξέρω πολλούς που πηγαίνουν σε φίλους ή δέχονται φίλους που έχουν γνωρίσει από Internet, ακόμα κι από εξωτερικό!!! Και για γνωριμία στενότερου τύπου δεν λέω όχι...
antonisid Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Βρες μερικα ψαγμενα rooms στο mirc!! εκει ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα.
bachtis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Τί είναι το mirc??? Sorry παίδες αλλά είμαι άσχετος...
sugata Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αυτό το φίλους από εσωεξωτερικό που πηγαίνουν σε άλλους φίλους από το εσωεξωτερικό μου θυμίζει πολύ couchsurfing. (which is a nice way to meet new places and people...) Για το mirc πήγαινε στη σελίδα του
antonisid Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αν έλεγες και κανένα... Βασικα θ αναφερω τον GrNet server , που περιεχει ολα τα ελληνικα rooms.Απο κει και περα διαλεγεις απ την λιστα οποιο σ ενδιαφερει.
million_voices Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 μπεκα φατσμπουκ θα λιωσεις στο mindless chat
antonisid Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Thanks Δον Κορλεόνε!!! respect to my authority!!
Costis321 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://www.omegle.com Το καλύτερο με διαφορά
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Ξέρετε κανένα καλό chat;; Ενδιαφέρομαι βασικά για γνωριμίες, φιλικές ή και ερωτικές, Α κατάλαβα, του κλασικού mirc chat room δηλαδή: -<Nikos88> a/s/l? -<nikoleta92> 17/female/keratsini u? -<Nikos88> 22/male/kolopetinitsa -<Nikos88> ti mousiki akous? -<nikoleta92> ta panta esy? -<Nikos88> kyrios metal & ligo trance -<Nikos88> exeis msn? ..... ....
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://www.omegle.com Το καλύτερο με διαφορά ASL? ηγσγξξ,σ
clockwork Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://www.omegle.com Το καλύτερο με διαφορά hahahaha!! εχω λιωσει στο γελιο, μολις μπηκα , μου γραφει : "hey! dick here"!!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Α κατάλαβα, του κλασικού mirc chat room δηλαδή:-<Nikos88> a/s/l? -<nikoleta92> 17/female/keratsini u? -<Nikos88> 22/male/kolopetinitsa -<Nikos88> ti mousiki akous? -<nikoleta92> ta panta esy? -<Nikos88> kyrios metal & ligo trance -<Nikos88> exeis msn? ..... .... Χμμ για εμενα το κλασικο room του mirc (τα τελευταια 3 χρονια) ειναι καπως ετσι : -<Nikos88> paidia kamia apo *βαλε περιοχη εδω* na rwtisw kati yparxei? -<Stathis92> psaxnw wrimi ginaika gia sizitisi.. Kala mono antres exei edw? Oi gynaikes poy kryftikan? Και παει λεγοντας, κυριως με ανδρικα ψευδωνυμα και 2-3 γυναικεια (που γλυφουν συνηθως τους @) και καποια γυναικεια που συνηθως δεν ειναι. LOL τι μου θυμησατε τωρα με το mirc. Παντως μια εποχη (πριν τα τελευταια 3+ χρονια) ηταν αρκετα καλο Α, να προτεινω και εναν καλο international server (που δεν ξερω ομως τι επικρατει πια εκει), τον DalNet. Παλια ηταν πολυ καλος, ιδιαιτερα το #worldchat. Λετε να φαω ban με την #?? ΛΟΛ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.