Προς το περιεχόμενο

Κανά καλό chat;

bachtis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα καλό chat;; Ενδιαφέρομαι βασικά για γνωριμίες, φιλικές ή και ερωτικές, αλλά να μην είναι κανά περίεργο chat... Γιατί έμπαινα στο zoo και γινόταν της μουρλής!!! Απλά ξέρω πολλούς που πηγαίνουν σε φίλους ή δέχονται φίλους που έχουν γνωρίσει από Internet, ακόμα κι από εξωτερικό!!! Και για γνωριμία στενότερου τύπου δεν λέω όχι...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό το φίλους από εσωεξωτερικό που πηγαίνουν σε άλλους φίλους από το εσωεξωτερικό μου θυμίζει πολύ couchsurfing. (which is a nice way to meet new places and people...)

Για το mirc πήγαινε στη σελίδα του

Δημοσ.
Αν έλεγες και κανένα...:P

Βασικα θ αναφερω τον GrNet server , που περιεχει ολα τα ελληνικα rooms.Απο κει και περα διαλεγεις απ την λιστα οποιο σ ενδιαφερει.

Δημοσ.
Ξέρετε κανένα καλό chat;; Ενδιαφέρομαι βασικά για γνωριμίες, φιλικές ή και ερωτικές,

Α κατάλαβα, του κλασικού mirc chat room δηλαδή:

-<Nikos88> a/s/l?

-<nikoleta92> 17/female/keratsini u?

-<Nikos88> 22/male/kolopetinitsa

-<Nikos88> ti mousiki akous?

-<nikoleta92> ta panta esy?

-<Nikos88> kyrios metal & ligo trance

-<Nikos88> exeis msn?

.....

....

• Moderators
Δημοσ.
Α κατάλαβα, του κλασικού mirc chat room δηλαδή:

-<Nikos88> a/s/l?

-<nikoleta92> 17/female/keratsini u?

-<Nikos88> 22/male/kolopetinitsa

-<Nikos88> ti mousiki akous?

-<nikoleta92> ta panta esy?

-<Nikos88> kyrios metal & ligo trance

-<Nikos88> exeis msn?

.....

....

Χμμ για εμενα το κλασικο room του mirc (τα τελευταια 3 χρονια) ειναι καπως ετσι :

-<Nikos88> paidia kamia apo *βαλε περιοχη εδω* na rwtisw kati yparxei?

-<Stathis92> psaxnw wrimi ginaika gia sizitisi.. Kala mono antres exei edw? Oi gynaikes poy kryftikan?

Και παει λεγοντας, κυριως με ανδρικα ψευδωνυμα και 2-3 γυναικεια (που γλυφουν συνηθως τους @) και καποια γυναικεια που συνηθως δεν ειναι.

LOL τι μου θυμησατε τωρα με το mirc. Παντως μια εποχη (πριν τα τελευταια 3+ χρονια) ηταν αρκετα καλο :-D

Α, να προτεινω και εναν καλο international server (που δεν ξερω ομως τι επικρατει πια εκει), τον DalNet. Παλια ηταν πολυ καλος, ιδιαιτερα το #worldchat. Λετε να φαω ban με την #?? ΛΟΛ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...