Προς το περιεχόμενο

Aπορία για occt

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω αμα χωραει μεσα στο κουτι :)

ενω αυτος που μου ειπανε χωραει ανετα :)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1054201

το κουτι απο την μια μερια εως την αλλην ειναι 20 εκ αλλα απο μεσα δεν ξερω :) δεν το μετρισα χεχε

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το μέγαλο μοντελο εχει: 120(W) x 159(H) x 50(D) mm

το μικρό: ‧ 92(W) x 134(H) x 50(D) mm

τσεκαρε τις διαστάσεις στο κουτί σου, αν δεν εισαι σιγουρος τοτε παρε την μικρή (αν και θα δεις καποια διαφορα προς τα κατω στις θερμοκρασίες αν επιλέξεις την μεγαλη σε συγκριση με την μικρή)

πάστα εχει μέσα στο κουτι εκτος και αν θες να παρεις καποια καλυτερη π.χ arctic silver 5

Δημοσ.

απο την μιτσικη εως απεναντη ειναι 18 εκ

ο cpu ποσο χωρο ποιανει περιπου για να δω αμα κανει :(

Δημοσ.

κοίτα εχεις περιθώριο ακόμα 2.1 εκατοστά ( 18 - 15,9 )

μαζί με το σοκετ 2-2,5 εκατοστα υπολογίζω να ειναι ο επεξεργαστης αλλα να μην σε παρω στον λαιμό μου

Δημοσ.

δηλαδει αμα τον παω στο πλαισιο γεινετε να δοκιμασουμε η αμα ανοιχτη μετα πρεπει αν αγωρασω και το αλλο???

ΥΓαπλως αμα τον παω στο πλασιο θα μου φανε και λεφτα για να μου την βαλουνε:-D

Δημοσ.

μπορει ναι μπορει και όχι... αλλα αν δεν ξερεις εσυ η καποιος φίλος του καλό ειναι να στη τοποθετησει καποιος τεχνικός

ετσι θα εισαι σιγουρος, ασε που αν πας το πισι σου εκει θα σου πει ο τεχνικός σίγουρα αν χωραει η μεγαλη η όχι

Δημοσ.

Οι S963/S964 χωράνε σε όλα χαζοκουτάκια μην το σκέφτεσαι... απλά αν θέλεις να αλλάξεις fan (ή να κάνει Push Pull) θα τραβιέσαι για να βρεις 92άριδες.

Κάνε τις μετρήσεις σου και αν σε παίρνει πάρε το S1284 ;)

Δημοσ.

ρε παιδια στις θερμοκρασιες στο occt και στο everest ειναι 10

πχ οταν μου λεει στο occt οτι εχω 65 στο everest λεει 55 ποιο απο τα 2 ειναι??:-(

οκ λαθος ειναι του everest :) το ειδα και απο αλλο προγραμμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...