Προς το περιεχόμενο

Aπορία για occt

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη μου φενετε καλυτερη που δειξατε

CoolerMaster Hyper Z-600 Cpu Cooler

εχει και 0 επιπεδα θορυβου λολ

αλλα δεν ξερω αμα χωραει μεσα να μετρησω το απο μεσα λεει πως ειναι 16c στο υψος η κανω λαθος??

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αυτη μου φενετε καλυτερη που δειξατε

CoolerMaster Hyper Z-600 Cpu Cooler

εχει και 0 επιπεδα θορυβου λολ

αλλα δεν ξερω αμα χωραει μεσα να μετρησω το απο μεσα λεει πως ειναι 16c στο υψος η κανω λαθος??

O κονος θα φυγει... ξεβιδωνει. οποτε λογικα χωραει.

Δημοσ.

αυτη δηλαδει ειναι καλυτερη??

Xigmatek HDT-S963 Cpu Cooler (CAC-S9HH3-U01)

και 2 για ενα απλο ανεμ.... 120μμ η 80μμ να βαλω απο κατω τι θα μου λεγατε.

Δημοσ.

παιδια το OCCC v 3.1.0 πραγματικά με άφησε μ@λ%κ@

το είχα αφήσει σε μια προηγούμενη εκδοση που ήταν μόνο για επεξεργαστή αλλά πλέον έχει τα πάντα!

θα ηθελα να ρωτησω αν το στρεσάρισμα του φτάνει τις θερμοκρασίες του Orthos ή αν ο Orthos παραμένει το καλύτερο stress πρόγραμμα.

και κατι τελευταίο, ποιο τεστάρει καλύτερα τον επεξεργαστή?

το CPU: OCCT ή CPU: LINPACK?

Δημοσ.
παιδια το OCCC v 3.1.0 πραγματικά με άφησε μ@λ%κ@

το είχα αφήσει σε μια προηγούμενη εκδοση που ήταν μόνο για επεξεργαστή αλλά πλέον έχει τα πάντα!

θα ηθελα να ρωτησω αν το στρεσάρισμα του φτάνει τις θερμοκρασίες του Orthos ή αν ο Orthos παραμένει το καλύτερο stress πρόγραμμα.

και κατι τελευταίο, ποιο τεστάρει καλύτερα τον επεξεργαστή?

το CPU: OCCT ή CPU: LINPACK?

Linpack. το μεγαλυτερο ψηστηρι...

Δημοσ.

Ξέρεις φίλε μου αν το LINPACK τεστάρει την μνήμη όπως το Orthos?

Επειδη στο OCCT εχει μια επιλογή που λέει 90% free memory και δεν μπορώ να το αλλάξω,

θα ήθελα να ξέρω άν καποιο mode τεστάρει και cpu & ram

Δημοσ.

σε αυτο της intel δεν με αφινει παραπανω απο στανταρ να το βαλω ενω μπορω να το βαλω σε high λογο μνημης αλλα μου λεει πως θελω 64 bit :(

Δημοσ.

E, προφανώς και δεν μπορεί να στρεσσάρει την μνήμη που δεν αναγνωρίζεται καν από το λειτουργικό.

Δημοσ.
σε αυτο της intel δεν με αφινει παραπανω απο στανταρ να το βαλω ενω μπορω να το βαλω σε high λογο μνημης αλλα μου λεει πως θελω 64 bit :(

δοκίμασε το ΟCCT, τελικά στο LINPACK που έχει μπορει να επιλέξεις πόση μνημη θέλεις να φάει (εγω πιο πανω έλεγα οτι ειναι απενεργοποιημενο - τελικα έκανα λαθος) αρκει στο Test Type να βάλεις Customize.

Αν και το default που εχει 90% free memory ειναι το καλύτερο, σου δεσμευει το 90% της ελευθερης μνημης που εχεις. Αρα μπορει το Intel Burn Test να μην σε αφήνει να βαλεις το high αλλα αν δοκιμάσεις το OCCT Θα σου φαει 90% της ελευθερης μνημης και θα σου γονατίσει τον υπολογιστη όμοια με το Intel Burn Test αφού και τα 2 την βιβλιοθήκη LINPACK χρησιμοποιούν.

Βεβαια και στο Intel Burn Test μπορεις να επιλέξεις το ακριβές ποσό της μνήμης που θα δεσμευσει

btw: ξέρεις κανεις πως αλλαζει η τοποθεσία που σωζει τα outputs το ΟCCT?

Δημοσ.

το occt θα προτιμησω :)

μιας και μου τον γωνατισε σε 4,5λεπτα:-D:-D:-D:-D

ΥΓ μιας και μου ειχατε πει για τον ανεμ... στον cpu μηπως μπορειτε να μου πειτε και ενα φτηνο ανεμ.. για το κουτι??(120μμ)

οταν παρω τον ανεμ... θα μου εχει και την παστα η να την αγωρασω κατευθιαν για να μην πηγαινω ερχομαι :)

Δημοσ.
το occt θα προτιμησω :)

μιας και μου τον γωνατισε σε 4,5λεπτα:-D:-D:-D:-D

ΥΓ μιας και μου ειχατε πει για τον ανεμ... στον cpu μηπως μπορειτε να μου πειτε και ενα φτηνο ανεμ.. για το κουτι??(120μμ)

οταν παρω τον ανεμ... θα μου εχει και την παστα η να την αγωρασω κατευθιαν για να μην πηγαινω ερχομαι :)

φίλε μου σου συνιστώ ανεπιφύλαχτα, την παρακτω ψύχτρα, εχει μεσα ανεμιστηρα δυνατο και αθόρυβο και πάστα, δλδ όλα σε ενα....

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1054198&Manufacturer=Xigmatek&category=69977719&catalog=20&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE34B5C798FF3210F6E00337F761201CAED8C0430B29A9EDAB5C67A88C067E7E688A7F6994A17750ECBFE35B12A7A78A9671B00E7F494AC64CF57948DA91417725F47061EF2E555FFB2D3A0E2765FD1B68DDCF5C56CAAE58D6A0016256FAB049C3FB9134BB1D954C5B6F95D7749F9177F60592BC5F51CD2165260EF7464062E7FC

σου πρότειναν την ίδια ψύχτρα, αλλα το μικρότερο σε μεγεθος μοντέλο με τον 92 mm ανεμιστήρα, αυτο που σου λεω εγω ειναι το ίδιο μοντελο (απλα μεγαλυτερο σε μεγεθος) με 12αρη ανεμιστηρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...