antreaslam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αν θυμάμαι καλά από πέρσι κάνει διαφορετικές βάσεις... οπότε τις βλέπει τις προ patch ξεχωριστά... νομίζω όμως δεν είμαι σίγουρος βασικά, το patch, θα έχει ισχύ, χωρίς να πειράξει τον εντιτορ, ή θα κάνει overwrite καθώς θα ξεκινήσω νέο παιχνίδι? Ιδου η απορία!
johnyboy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 To patch κάνει overwrite την βάση. ξεκινάς με την νέα βάση χωρίς επιλογή για την παλιά.
Luffy-san Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 παιδια να ρωτησω...εχετε δει πουθενα κανενα site που να μπορεις να κατεβασεις το παιχινιδι και σε mac ; γιατι ψαχνω και μονο για windows υπαρχει ......
antreaslam Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 To patch κάνει overwrite την βάση. ξεκινάς με την νέα βάση χωρίς επιλογή για την παλιά. thanks a lot!!
johnyboy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αν το πέρασε κάποιος σε linux ας πει και τον τρόπο.
Nauseas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχω παίξει ακόμη το παιχνίδι αλλα αναρωτιέμαι, υπάρχει στο παιχνίδι κάποιο "χοντρο" bug όπως σε παλαιότερες εκδόσεις? Άλλες χρονιές οι παίχτες δεν παίζουν καθόλου άμυνα, άλλες φορές τραυματίζονται συνέχεια, άλλες γεμίζουν με καρτες κ.ο.κ. Φυσικά όλα αυτά μέχρι το βγεί το 1ο πατς, παρατηρήσατε κάτι τέτοιο στο 2010? Το πατς που βγήκε είναι απλά update της database?
johnyboy Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 το πατς διορθώνει κάποια Bugs που εντοπίστηκαν στο demo. όσο έχω προλάβει να παίξω οι παίχτες κάνουν αυτό που τους λες. Λέω κάθετα και παίζουν κάθετα.όχι σαν και το περσινό που ρίχνανε γιόμες από την άμυνα.
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το patch δεν είναι απλό πατσάρισμα της Database (η περίφημη υπόθεση του Stephen Carr της Μπίρμπιχαμ). Αν δείτε το σχετικό changelog το patch διορθώνει... σελίδες ολόκληρες (γι' αυτό και είναι 70ΜΒ). Κατεβάστε το οπωσδήποτε. Το επόμενο patch θα βγει λογικά γύρω στα Χριστούγεννα.
fearwhatnow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Στο fmgreece εβγαλαν ηδη και activation files για Γ'+Δ' Εθνικη και περιφερειακα για οποιον ενδιαφερεται.
bloodlessz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχω παίξει ακόμη το παιχνίδι αλλα αναρωτιέμαι, υπάρχει στο παιχνίδι κάποιο "χοντρο" bug όπως σε παλαιότερες εκδόσεις? Άλλες χρονιές οι παίχτες δεν παίζουν καθόλου άμυνα, άλλες φορές τραυματίζονται συνέχεια, άλλες γεμίζουν με καρτες κ.ο.κ. Φυσικά όλα αυτά μέχρι το βγεί το 1ο πατς, παρατηρήσατε κάτι τέτοιο στο 2010? Το πατς που βγήκε είναι απλά update της database? Για να πω την αλήθεια λίγο που έπαιξα πριν το patch είδα να παίρνουν πολλές κίτρινες κάρτες Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα τώρα που παίζω με το patch βλέπω ότι δεν παίρνουν πολλές
Nauseas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για να πω την αλήθεια λίγο που έπαιξα πριν το patch είδα να παίρνουν πολλές κίτρινες κάρτεςΔεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλα τώρα που παίζω με το patch βλέπω ότι δεν παίρνουν πολλές Κοιτα, τα bug που ανέφερα παραπάνω απο άλλες χρονιές ήταν κραυγαλέα και πιθανότατα να γινόταν επίτηδες απο την εταιρία για να το αγοράσεις αυθεντικό. Δηλαδή αν σήμερα, στο fm2010 έμενες με 8 παίχτες σε κάθε ματς αλλά καταταλα το παιχνίδι έσπερνε, πιθανότατα θα πήγαινες να το αγοράσεις αυθεντικό γιατι μέχρι να βγει το κρακ για το πατς εσύ θα τρώς τα νύχια σου. Αποτι καταλαβαίνω φέτος δεν ισχύει κατι τέτοιο
VAssassin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Εχω ξεκινησει με 5 στα 5 με Λιβερπουλ η οποια μου εδωσε μπατζετ 2.5 εκ. Καλά είσαι. Ο Ζαγόρ δίνει 100 τίμια χιλιάρικα.
d3monhunter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για δωστε μου λιγο τα φωτα σας, Οταν ξεκινας new game δεν υπαρχει η επιλογη Load All Players From οπως παλαιοτερα.Πως γινεται να φορτωσεις τωρα τις χωρες? απο το Database Custom?
fearwhatnow Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για δωστε μου λιγο τα φωτα σας, Οταν ξεκινας new game δεν υπαρχει η επιλογη Load All Players From οπως παλαιοτερα.Πως γινεται να φορτωσεις τωρα τις χωρες? απο το Database Custom? Ναι απο το custom.Κανε add οποια χωρα-ηπειρο-παικτες θελεις.
polistas5 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 ρε αδερφια εχω κατεβασει το παιχνιδι..το εκανα extract, και μου εβγαλε το αρχειο .iso...το εκανα mount με το power iso.το εκανα install, ολα καλα μεχρι εδω....αλλα επειδη δεν εχει το cruck το torrent που κατεβασα, εχω προβλημα..αλλα απο οτι διαβασα στα σχολια απο αυτους που το κατεβασανε , δεν χρειαζεται...το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω απο που να ανοιξω το παιχνιδι!!! απο το autorun??γιατι απο εκει δεν ανοιγει...αν γνωριζει καποιος ας βοηθησει γιατι εχω τρελαθει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.