Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε,εγω τριτο προκριματικο εριξα 5ρα στην τβεντε και στον επομενο απεκλεισα την φιορεντινα..

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το ασχημο ειναι οτι ΠΑΛΙ εχουν χαλια stats σε ΠΑΟ κ θεικα σε ΟΣΦΠ(να φανταστειτε ο σισε ειναι απλα μετριος) και οτι δυσκολα μπορεις να πουλησεις παικτες του παο

μια ζωη θα κλαις...μαγκα παλι 2ος θα βγεις κ παλι θα εχεις χειροτερα στατς.στο λεω για να μη κλαις κ του χρονου

Δημοσ.
μια ζωη θα κλαις...μαγκα παλι 2ος θα βγεις κ παλι θα εχεις χειροτερα στατς.στο λεω για να μη κλαις κ του χρονου

καναν ακανε εφαγες στις σερρες? :lol::lol::lol:

Δημοσ.

εδώ δεν είναι αθλητικό θέμα.Είναι θέμα για game.Διαβάζουμε την μπουρδολογία στα αθλητικά μην το σκίσουμε και αυτό.

Δημοσ.
καναν ακανε εφαγες στις σερρες? :lol::lol::lol:

χεχε,τον ειχες φαει περυσι και ακομα να τον ξεχασεις βλεπω...

Δημοσ.
ερωτηση:

αν εχω πειραξει το εντιτορ, αλλά δεν εχω ξεκινήσει ακόμα παιχνίδι, και βάλω το πατσάκι, κάνει overwrite το εντιτορ που πείραξα, ή όχι?

αν θυμάμαι καλά από πέρσι κάνει διαφορετικές βάσεις... οπότε τις βλέπει τις προ patch ξεχωριστά... νομίζω όμως δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Για μενα σημαντικο ηταν να βελτιωσουν το 3d διοτι περσι το βρηκα αθλιο και επαιζα 2d ακομα με τις κουκιδιτσες.Το βρηκα αρκετα βελτιωμενο φετος και φανηκε οτι δουλεψανε αρκετα πανω σ'αυτο.Το νεο GUI δεν παλευεται.Θεμα συνηθειας ειναι βεβαια αλλα οσο να'ναι εντελως διαφορετικο απο τα προηγουμενα.Ειχα συνηθισει και με τα custom skins steklo κτλ.

Δημοσ.

Εχω ξεκινησει με 5 στα 5 με Λιβερπουλ η οποια μου εδωσε μπατζετ 2.5 εκ.:lol:

Θα περιμενω σε ενα καινουργιο save να βαλω το patch μιας και τωρα παω καλα και δεν θελω να ρισκαρω με τη τωρινη τακτικη που δουλευει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...