Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι ενω το εγκατεστησα κανονικα στο λαπτοπ μου(vista), ενω τρεχω το setup στα xp γεμιζει μεχρι το 100% αλλα κολλαει και δεν βγαινει η επομενη οθονη της εγκαταστασης;

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
γιατι ενω το εγκατεστησα κανονικα στο λαπτοπ μου(vista), ενω τρεχω το setup στα xp γεμιζει μεχρι το 100% αλλα κολλαει και δεν βγαινει η επομενη οθονη της εγκαταστασης;

Καλό κι αυτό. Συνήθως γίνεται το ανάποδο, τουλάχιστον με το demo του φετινού manager υπήρχαν πολλοί που δεν μπορούσαν να το εγκαταστήσουν στα vista και έπρεπε να τρέξουν το setup σαν administrators, να φτιάξουν νέο χρήστη ή να ενεργοποιήσουν το ΧΡ compatibility mode. Μου φαίνεται μόνο το google και τα forum της SIgames μπορούν να βοηθήσουν...

Δημοσ.

Παιδες ενα σημαντικο προβλημα που μου προεκυψε ειναι οτι δεν μπορω να κανω import τα περσινα tactics που ειχα.To'χει κανεις αλλος αυτος?

Δημοσ.

Λογικό είναι αυτό μιας και οι τακτικές αλλάξανε.

άλλαξε όλη η φιλοσοφία.Και να τις περάσεις δεν νομίζω να δουλέψουν.

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά από αυτά που έχω διαβάσει, τα παλιά tactics δεν υποστηρίζονται στο fm2010. Μόνο τα περσινά training schedules δουλεύουν με το φετινό.

Δημοσ.

Ναι τις περασα στο φακελο αλλα τιποτα.Ξενερωμα λιγο αλλα τι να κανουμε,θα τις φτιαξουμε απο την αρχη.

Δημοσ.

έχω 3-4 χρόνια να ασχοληθώ με το παιχνίδι. Το έβαλα χθες και μου άρεσε πάρα πολύ... Μου φαίνεται θα ξαναρχίσει το κάψιμο....

:)

Δημοσ.

Βρηκε κανεις πως προσθετουμε νεες κατηγοριες απο editor?Κατεβασα μερικα και ειναι σε μορφη xml, παραδειγμα greek.xml που εχει μεχρι Δ' Εθνικη playable.Που στην ευχη να ριξω το αρχειο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:47 ----------

Βγηκε ο πατσις :

http://www.footballmanager.com/index.php?p=patches

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...