nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Α όχι, εγώ δεν μπορώ, τα θέλω όλα. Και facepacks παιχτών σε όσες περισσότερες χώρες γίνεται. Τα ίδια και για προπονητές και staff γενικότερα. Και logos ομάδων, διοργανώσεων, εθνικών κλπ. Και όσα περισσότερα backgrounds και custom icons στο 2D γήπεδο (καλά, πλέον δεν με νοιάζει λόγω 3D) και γενικά τα πάντα όλα. Αν τύχει να εγκαταστήσω τη vanilla έκδοση σε κανα φίλο μου για να του δείξω το παιχνίδι, ξενερώνω τη ζωή μου που δεν έχει όλα αυτά τα καλούδια. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ---------- Μια φορά πάντως μόλις είδα ότι "κυκλοφόρησε" το Fifa Manager 10. Άντε να βγει και το... σωστό manager τώρα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να αρχίζω να ψάχνω; Εμφανίστηκε; Mπαααααα.....
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Όχι. Εξακολουθώ να κοιτάω κάθε λίγη ώρα αλλά προφανώς οι φήμες ότι θα εμφανιζόταν χθες βράδυ ήταν εντελώς λανθασμένες (τις είδα και σε άλλα φόρουμ, δεν ξέρω πως δημιουργήθηκαν).
VAssassin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μάλλον μπερδεύτηκαν με το Fifa Manager Πέρσι πάντως "κυκλοφόρησε" την κανονική ημέρα κυκλοφορίας...
fearwhatnow Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Tο εχω ηδη.Τωρα περναω τα Logos+Pictures+Backgrounds.Θα γραψω εντυπωσεις.
nikoleon Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πράγματι, χαμός γίνεται στα γνωστά μαγαζιά.
tzinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 λοιπον ξεκινω με ολυμπιακο. πολλα ζορια, no φραγκα, μονο 3 εκατομυρια. πουλαο οσκαρ με 750 χιλιαρικα, ποιο πανο δεν μου δινανε πουλαο κοβατς με 400 χιλιαρικα. Αυτος περιεργος εχει ζητηση, μπαγερν πηγε!! και τασαρα παντο με 500 χιλιαρικα στον πανιωνιο σκεφτομαι να δωσο και στολτιδη λεντεσμα. ο ντομι δεν φευγει ουτε τζαμπα!! σκαο φραγκα για marquinhos 5,5 εκατ στο συνολο, με τρελες δοσεις και μπονους. και μετα δεν μενει τιποτα λολ περνω ελευθερο καποιον fabio felicio για αριστερα. cristian liama δανεικο απο κατανια, αριστερο επιθετικο μπακ james rodriguez δανεικος απο μιλαν, 17χρονος και αυτος αριστερος Ε καποιος απο αυτους θα σωσει την κατασταση στα αριστερα. Και ξεκιναο τωρα προκριματικα, αλλα δεν εχει ο ολυμπιακος 4 γηγενεις!! δεν ξερω τι γινετε αν εχουν αλλαξει οι κανονες, αλλα δεχεται μονο 3. ευτυχος θυμαμαι απο καπου οτι αμα πχ σου λειπει ενας γηγενης απ τους 4 που ζητα, τοτε αντι για 25 ονοματα δηλωνεις 24, την πληρωνει δηλαδη ενας απο τους μεγαλους παιχτες. παμεεε ομαδαρα προτεινετε τιποτα
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πρόλαβα και του έριξα μια πολύ γρήγορη ματιά. Το 3D όντως φαίνεται βελτιωμένο (και αυτό ήταν που με ενδιέφερε περισσότερο). Περισσότερα animations, καλύτεροι φωτισμοί, κερκίδες, ομαλότερη κίνηση, κινούμενα δίχτυα ενώ η sideline camera είναι πολύ καλή. Το νέο GUI θα χρειαστεί καιρό να το συνηθίσουμε, αλλά ούτως ή άλλως σύντομα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα custom skins, τα οποια πάντα προτιμώ (ειδικά τα σκουρόχρωμα). Τις έξτρα φωτό (κάπου 80.000 αρχεία) δεν τις έβαλα ακόμα, γιατί βιαζόμουν να δω το 3D. Νομίζω ότι φέτος, μετά από κάμποσα χρόνια που δεν έχω πολυασχοληθεί, θα του δώσω να καταλάβει.
Inler Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ξερει κανεις που μπορω να βρω facepacks-skins-logos; Εχω απο το προηγουμενο 2009 αλλα ρωταω μηπως εχει βγει κανενα πακετο που να τα εχει ολα μεσα...
nzeppos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πακέτα που να τα έχουν όλα μέσα γενικά δεν υπάρχουν. Ξεκίνα από κανα sortitoutsi.net ή στο... δικό μας fmgreece.gr. Ωστόσο για το FM2010 είναι ακόμα πολύ νωρίς.
johnyboy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω ταιριάζουν και τα περσινά αρχεία από logos faces κλπ. δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.