kazak-hool Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 manageeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr και ξερο ψωμι
Tsak-46-alaki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Το Demo του Football Manager 2010 ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Πληροφορίες εδώ
undi13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μηπως ξερετε αν θα μπορεις να συνεχισεις το save του demo μετα στο ολοκληρο το παιχνιδι?
StormRid3r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μηπως ξερετε αν θα μπορεις να συνεχισεις το save του demo μετα στο ολοκληρο το παιχνιδι? Θα μπορεις να το συνεχισεις κανονικα. Δες εδω --------> http://www.mirrorfootball.co.uk/football-manager-2010/
alexzzz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 που ακριβώς StormRid3r; γιατί μου φαίνεται απίθανο με τα κουτσά demo να συνεχίζεις κανονικά στο full... Στην καλύτερη (που πάλι δεν το πιστεύω) θα είναι με τις ομάδες που έχει και τώρα, δεν θα μπορεί να προσθέσει άλλες ομάδες...
StormRid3r Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 που ακριβώς StormRid3r; γιατί μου φαίνεται απίθανο με τα κουτσά demo να συνεχίζεις κανονικά στο full... Στην καλύτερη (που πάλι δεν το πιστεύω) θα είναι με τις ομάδες που έχει και τώρα, δεν θα μπορεί να προσθέσει άλλες ομάδες... Στη σελιδα που δινω παραπανω, στα Football Manager Faqs λεει και αυτο: WHAT'S IN THE DEMO VERSION? You'll be able to pick the club of your choice from the English, Scottish, Welsh or Northern Irish leagues and run them for half a season. WHAT HAPPENS THEN? You'll be able to transfer your saved data from our demo into the full version of Football Manager 2010 when it's released on October 30, and get club logos, league logos and player pictures (where licensed) as well as better graphics with the full game.
alexzzz Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Χα! αυτό θέλω να το δω... ευχαριστώ πάντως...
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Άντε, άντε πως και πως το περιμένω το ρημάδι, κάθε λίγο μπαίνω να δω τι γίνεται!
fearwhatnow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Άντε, άντε πως και πως το περιμένω το ρημάδι, κάθε λίγο μπαίνω να δω τι γίνεται! Ισως μεχρι την 1 να εχει βγει.Καλου κακου εχω κρατησει ολες τις φωτο και τα logos απο το προηγουμενο(περι τα 2.5gb) και ελπιζω να ειναι compatible και φετος.Ηδη στα σκαρια ειναι ενα μικρο patch αλλα απο οσα λενε το παιχνιδι φετος περασε απο γερο beta testing και δεν εχει bugs και δεν χρειαζεται να περιμενουμε τον Μαρτιο για να το αρχισουμε.
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ πρέπει να κρατάω κάπου 10GB με φωτό και κάθε είδους γραφικό που τα μεταφέρω εδώ και χρόνια από manager σε manager (φαντάζομαι όλοι το ίδιο κάνουν πλέον, καθώς τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνουν πια τόσα πολλά και μεγάλα packs). Μακάρι να έχεις δίκιο για το beta testing και να αρχίσουμε αμέσως το λιώσιμο. Γιατί πραγματικά, σε αντίθεση με άλλους, δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά με το παιχνίδι αν ξέρω ότι είναι τίγκα στο bug, αν το κάθε patch έχει 10 σελίδες με fixes και πρέπει να περιμένω μέχρι το Γενάρη/Φλεβάρη για να παίξω. Γιατί προτιμώ να παίζω μία (άντε δύο) καριέρες τη χρονιά και δεν μπορώ να αρχίζω νέο παιχνίδι κάθε τρεις και λίγο.
VAssassin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως παίζω το demo και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα το τρομερό από bugs. Άντε να βγει το full, να παίξουμε με σοβαρή database. Και έκαναν πολύ πετυχημένες αλλαγές, κατά τη γνώμη μου, φέτος.
alexzzz Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Βαρέθηκα με τις εικόνες και τις φωτό... logo ναι, αλλά μέχρι εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.