Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άντε πάλι κλασικό review Γρυπάρη που θα διχάσει τους πάντες! Πάντως οτιδήποτε έχει να κάνει με το interface δεν με ανησυχεί. Και μάπα να είναι, από 'δω από 'κει θα το συνηθίσουμε, που θα πάει.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι τα χίλια μύρια bugs που θα βγάλει η vanilla έκδοση και θα πρέπει να περιμένουμε πάλι μέχρι το Γενάρη για να ισιώσει το παιχνίδι και να αρχίσουμε "σοβαρή" καριέρα (και συνήθως μέχρι τότε έχω βαρεθεί να περιμένω και έχω καταπιαστεί με άλλα παιχνίδια). Να δούμε πότε θα αλλάξουν αυτή τη νοοτροπία.

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ουτως ή αλλως ποτε δεν χρησιμοποιουμε το original skin και του αλλαζουμε τα φωτα στα custom interfaces οποτε δεν αποτελει προβλημα αυτο.Παντως πιστευω θα εχει λιγοτερα bugs η ΜΕ διοτι ηδη ειναι βελτιωμενη απο το 2009 με τα patch και εχουν εναν μπουσουλα καθως οι αλλαγες που θα κανουν ειναι κυριως animation+gfx.

Δημοσ.
Άντε πάλι κλασικό review Γρυπάρη που θα διχάσει τους πάντες! Πάντως οτιδήποτε έχει να κάνει με το interface δεν με ανησυχεί. Και μάπα να είναι, από 'δω από 'κει θα το συνηθίσουμε, που θα πάει.

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι τα χίλια μύρια bugs που θα βγάλει η vanilla έκδοση και θα πρέπει να περιμένουμε πάλι μέχρι το Γενάρη για να ισιώσει το παιχνίδι και να αρχίσουμε "σοβαρή" καριέρα (και συνήθως μέχρι τότε έχω βαρεθεί να περιμένω και έχω καταπιαστεί με άλλα παιχνίδια). Να δούμε πότε θα αλλάξουν αυτή τη νοοτροπία.

Εντάξει τα bugs υπάρχουν αλλά ποτέ δεν επηρέασαν τόσο πολύ το game ώστε να μην μπορείς να μην ξεκινήσεις απο την 1.0.

Δημοσ.

Χμμμ, εγώ αμφιβάλλω λίγο γι' αυτό. Όταν βγάζουν 2-3 patches μέσα σε ισάριθμους μήνες και το καθένα διορθώνει 5 σελίδες πράγματα, κάτι σημαίνει αυτό. Δεν λέω ότι είναι αδύνατον να παίξεις την 1.0, αλλά αν είναι να φάω εκατοντάδες ώρες μπροστά από μια οθόνη φτάνοντας μέχρι το 2020 θα ήθελα να ξέρω ότι το κάνω σε ένα σχετικά bug-free παιχνίδι.

Δημοσ.

Εμ εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Ότι έχω συνηθίσει σε κάθε manager να παίζω μία καριέρα. Τόσα χρόνια ζήτημα να έχω ξαναξεκινήσει 1-2 φορές. :-D

Δημοσ.

παντως...και μόνο που θα εχουμε ανανεωμένα ρόστερς, και εστω κ λίγες βελτιώσεις, ένα αρχικό κόλλημα, θα το φάω... Το ζήτημα είναι να με κρατήσει λίγο ζεστό στη συνέχεια...

(και να γίνει λίγο πιο δυσκολο...Δεν "επιτρέπεται" με παναθηναικό, από τα 5 χροόνια να εχω 2 κατακτήσεις τσου λου, κ μια ουεφα...)

Δημοσ.
παντως...και μόνο που θα εχουμε ανανεωμένα ρόστερς, και εστω κ λίγες βελτιώσεις, ένα αρχικό κόλλημα, θα το φάω... Το ζήτημα είναι να με κρατήσει λίγο ζεστό στη συνέχεια...

(και να γίνει λίγο πιο δυσκολο...Δεν "επιτρέπεται" με παναθηναικό, από τα 5 χροόνια να εχω 2 κατακτήσεις τσου λου, κ μια ουεφα...)

Εξαρταται τι database τρεχεις και ποσα αλλα πρωταθληματα με full detail στο background.Για τρεξε huge database με ολα τα ευρωπαικα full detail και να δουμε.. :devil:

Δημοσ.
Δεν "επιτρέπεται" με παναθηναικό, από τα 5 χροόνια να εχω 2 κατακτήσεις τσου λου, κ μια ουεφα...

Αν αυτά τα πετυχαίνεις υπό φυσιολογικές συνθήκες, είσαι απλά πολύ τυχερός. Το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο. Εκτός αν παίρνεις σβάρνα το ίντερνετ και ρωτάς ποιοι είναι οι καλύτεροι πιτσιρικάδες και τους αγοράζεις κτλ κτλ (είναι γνωστές οι μέθοδοι "cheating")

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
16 του μηνός το πρώτο demo

16 το FM,22 το PRO,και διημουργείται ερώτηση:

-Θα με θυμούνται μετά οι γόνεις μου,οι φίλοι μου,οι συγγενείς μου?

-ΟΧΙ!!!!!!!!!!

Δημοσ.

με fm και cod να βγαινουν μαλλον πρεπει να αποχαιρετησουμε ολους τους συγγενεις και φιλους να παραιτηθουμε απο δουλεια , προμηθειες στο σπιτι για κανενα εξαμηνο κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...