Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δοκίμασα και alt shift παιδιά , δοκίμασα να κανω κ τικ στο κουτάκι με το skin cache που είχα απενεργοποιημένο κ το δεύτερο απο κάτω , άλλαξα κ ανάλυση μπας και .. το έκανα απεγκατάσταση κ εγκατάσταση ξανά..και τίποτα.. Johnyboy ξερεις ακριβως τι να κάνω ; αμα ζήσει δλδ ρο ρημάδι κ δεν το σπάσω..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα μανατζαρεοι...

Εχω ενα προβλημα. Εκανα save και κατα τη διαρκεια του save εκλεισε το πισι μονο του. Και τωρα παω να κανω load και μου βγαζει πως : The save game could not be loaded Μπορω να κανω κατι να το επαναφερω η κατι τετοιο?

Δημοσ.

Κατά 99% το αρχείο save έχει χαλάσει (δηλ. έχει γίνει corrupt που λένε στο χωριό μου) και νομίζω δεν μπορεί να σωθεί με τίποτα πλέον. Ελπίζω να έχεις κι άλλα saves πρόχειρα, αλλιώς σε βλέπω να το πιάνεις από την αρχή... γι' αυτό στα preferences επιλέγουμε πάντα τουλάχιστον 3 rolling saves :huh:

Δημοσ.

Καλησπερα μανατζαρεοι...

Εχω ενα προβλημα. Εσωσα ενα παιχνιδι και κατα τη διαρκεια του σωσιματος εκλεισε το πισι μονο του. Και τωρα παω να το φορτωσω και μου βγαζει πως : "The save game could not be loaded" Μπορω να κανω κατι να το επαναφερω η κατι τετοιο?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι επαναφέρεται. Το ξεχνάς αυτό το save. Αν παίζεις με rolling saves, τότε δοκίμασε να φορτώσεις κάποιο προηγούμενο. Αν όχι, τότε πας πάλι από την αρχή (και μαθαίνεις με το δύσκολο τρόπο ότι τα εβδομαδιαία/μηνιαία rolling saves είναι must στο manager).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...