Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω για 'σας, εγώ πάντως έβαλα πάλι CM 01/02 και λιώωωωνω. Πέρα απ' την πλάκα πάντως, το FM 2010 κλασσικά παίρνει το όλο franchise και το πάει ένα μικρόοοο βηματάκι μπροστά. Θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο, δεν λέω. Αλλά να 'χουν κάτι να κάνουν και στο FM 2011 :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια υπαρχει το game και σε Ελληνικα ? με καποιο patch ισως?

δεν νομιζω...

το μονο που εχω ακουσει ειναι για σχολιασμο των αγωνων στα ελληνικα

Δημοσ.

οχι.

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Για την περιγραφή του αγώνα στα ελληνικά, εδώ:

http://fmgreece.gr/rokdownloads/fm2010/297-various

Το παιχνίδι συνολικά δεν υπάρχει στα ελληνικά. Όλο λέει η SIgames ότι θα συμπεριλάβει ελληνικό localization αν περιοριστεί η πειρατεία στην Ελλάδα, αλλά δεν κάνει τίποτα παρ' όλο που το FM είναι πάντα πρώτο σε πωλήσεις τις ημέρες της κυκλοφορίας του.

Δημοσ.

ρε παιδιά όλα καλά μονο μια ερώτηση! οι επιθετικοί μου φεύγουν καρφί προς τον τερματοφύλακα! μονο που όταν φτάσουν τον σταματάνε τον κοιτάνε και σπάνε τι μπάλα πίσω ...##? γιατί ?

Δημοσ.

Guys χρειαζομαι τη βοηθεια σας.Εχω κατεβασει ενα αρχειο fixes το οποιο βαζει τα κανονικα ονοματα της Γερμανιας και των διοργανωσεων.Αυτο το τοποθετεις μεσα στο φακελο C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2010 data/db/1000 ή 1020.Και εδω ειναι το προβλημα.Παρ'οτι εχω βαλει το 10.2.0 patch δεν υπαρχει φακελος 1020 παρα μονο 1000 με αποτελεσμα οταν ξεκιναω καινουργιο παιχνιδι να λειτουργει οταν διαλεγω το default αλλα οχι βεβαια με το 2ο patch.Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω.

Ακυρο.Την βρηκα τη λυση.Ο φακελος που εψαχνα ειναι μεσα στον updates φακελο.

Δημοσ.
ρε παιδιά όλα καλά μονο μια ερώτηση! οι επιθετικοί μου φεύγουν καρφί προς τον τερματοφύλακα! μονο που όταν φτάσουν τον σταματάνε τον κοιτάνε και σπάνε τι μπάλα πίσω ...##? γιατί ?

μηπως εχουν στις αγαπημενες τους κινησεις looking for pass rahter than score?

τι ρολο τους εχεις δωσει?

Δημοσ.
μηπως εχουν στις αγαπημενες τους κινησεις looking for pass rahter than score?

τι ρολο τους εχεις δωσει?

δεν εχουν preferd moves ...

τα συστήματα μου είναι :

4-4-2 , 3-5-2 , 3-4-3 , 4-3-3

με κάθετες μπαλιές... από τους μέσους.

σε ότι ρολο επιθετικού να τους βάλω η κατάληξη είναι ίδια!

είναι λες και φοβούνται το αντίπαλο τέρμα! συμβαίνει συνεχεια!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα συστήματα μου είναι : 4-4-2 , 3-5-2 , 3-4-3 , 4-3-3 με κάθετες μπαλιές... από τους μέσους.σε ότι ρολο επιθετικού να τους βάλω η κατάληξη είναι ίδια!

Λίγο αργά η απάντηση, αλλα...

το θέμα είναι τι passing έχουν οι μέσοι σου και τι first touch έχει ο επιθετικός. Ίσως να βοηθούσε αν έβαζες τον επιθετικό σε ρόλο target man και να παίρνει τη μπάλα on feet.

Δημοσ.

ρε παιδιά μήπως έχει βρει κανείς κανά data update με τις μεταγραφές το Ιανουαρίου; ψάχνω στο google εδώ και κανά μισάωρο και μόνο το ελληνικό μπόρεσα να βρω...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να παιξω football manager 2010 στα ελληνικα γινεται με καποιο τροπο να αλαξω το μενου μιας που και εγω δεν ξερω καλα αγκλικα υπαρχει καποιος τροποσ για εμας που δεν ξερουμε καλα αγκλικα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...