Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεκιναω με παναθηναικο και παιζω 4-2-3-1 με 4 αμυντικους στην ευθεια (DL, DC, DC, DR), ενα DMC σαν anchor man, ενα MC που συνηθως το βαζω central midfielder ή ball winning midfielder (Simao :P), AML, AMR, AMC advanced playmaker και εναν ST, poacher, target man ή complete forward αναλογα με τον παιχτη...

για κεντρικους αμυντικους αυτη τη στιγμη εχω παπασταθοπουλο, φερονετι το ενα διδυμο, καντε, μπιαρσμιρ το 2ο διδυμο....

παντα προσπαθω να εχω (οσο γινεται) εναν γρηγορο κα εναν δυνατο... (αν γινεται να ειναι και τα 2 δεν με χαλαει... :-D)

οι κεντρικοι μου παιζεουν αρκετα καλα, δηλαδη κοβουν μπαλιες, μαρκαρουν και γενικοτερα αμυνονται....

το προβλημα ειναι με τους DC... οτι και να εχω δοκιμασει, δεν.... (τικαρισμενο- ξετικαριστο tight marking, cover ο ενας - defend ο αλλος, λιγοτερο closing down, defend και οι δυο- ο ενας man marking- ο αλλος zonal, και οι 2 zonal, και συνδυασμοι ολων αυτων... ε, βαρεθηκα πια... :-( )

επισης να πω οτι παιζω manager απο το 2005 και εχω διαβασει μεχρι και βιβλιαρακια για τακτικες, ρολους κτλ (ειδικα φετος που παραγινεται το κακο..)

δεν ειμαι κανας νιουμπι δηλαδη που βαριεται να ψαχτει και ψαχνει το ευκολο... :-)

στα προηγουμενα παιχνιδια δεν ειχα κανενα προβλημα, ουτε καν με προβληματιζε στο περσινο το κορνερ-γκολ των αντιπαλων.... φετος δεν φτιαχνεται με τιποτα η κατασταση....

αν εχετε καμια ιδεα ριξτε την γιατι εγω στερεψα....

σορρυ για το μεγαλο ποστ... :o

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά ό,τι σύστημα και να βάλεις, αν το ΑΙ γουστάρει να χάσεις δε γλυτώνεις με τίποτα. Θα χάσεις 20 ευκαιρίες με τα δικά σου αστέρια να σουτάρουν στα γ@μίδια και στο τέλος θα σου τραβήξει κανα κωλόσουτο ο τάδε τελειωμένος χαφ του ΠΑΣ και του Πανθρακικού (με long shots στο 9), θα στείλει τη μπάλα στο γάμμα και τέλος. Ούτε άμυνα σε σώζει ούτε τίποτα. Και δε μιλάμε να παίζουμε με αλλοπρόσαλλα συστήματα στιλ Ότο, αλλά ο κάθε παίχτης στη natural θέση του, με λογικές ατομικές και ομαδικές οδηγίες κλπ.

Δημοσ.

οποτε ή θα παιζουμε με το ρισκο να εξφενδονιστει κανα ποντικι στην οθονη ή περιμενουμε το 2011....

nice....

νομιζω θα προτιμησω το 2ο.... ο νευρικος κλονισμος μπορει να περιμενει για πιο σημαντικα θεματα..... :-(

thanks παιδια...

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ. Γιατί σε κάθε αγώνα ξεκίναγα με τις καλύτερες των προθέσεων (ειδικά τη δεύτερη χρονιά μου) και πάντα κατέληγα να βγάζω τον καρκίνο μ' αυτά που έβλεπα στο γήπεδο. Δεν είμαστε και σε ηλικία για μεγάλες συγκινήσεις :-D

(παρ' ολ' αυτά, ψήνομαι να αρχίσω νέο παιχνίδι, ειδικά λόγω του καινούριου patch αλλά φοβάμαι πως πάλι τα ίδια θα έχω)

Δημοσ.
Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ. Γιατί σε κάθε αγώνα ξεκίναγα με τις καλύτερες των προθέσεων (ειδικά τη δεύτερη χρονιά μου) και πάντα κατέληγα να βγάζω τον καρκίνο μ' αυτά που έβλεπα στο γήπεδο. Δεν είμαστε και σε ηλικία για μεγάλες συγκινήσεις :-D

(παρ' ολ' αυτά, ψήνομαι να αρχίσω νέο παιχνίδι, ειδικά λόγω του καινούριου patch αλλά φοβάμαι πως πάλι τα ίδια θα έχω)

θα σε στεναχωρησω.... μερες που ειναι κιολας... :-)

κι εγω γι αυτο ξαναρχισα... επειδη βγηκε το καινουργιο patch ηλπιζα μηπως διορθωσανε τα πραγματα.... στρωνει καποια πραγματα οσο αφορα την νοημοσυνη των παικτων αλλα η αμυνα δεν στρωνει με τιποτα.... :-(

ωρες ωρες αναπολω το 2008 που ειχα φτασει 2015-2016 θυμαμαι και ειχα βγαλει κατι παιχτακια ελληνακια (απο τις ακαδημιες μου ετσι?) ενα κι ενα! αλλα πανε τα save με το φορματ...

Δημοσ.

το παιχνιδι μια χαρα ειναι. απλα δεν του αρεσει να κραταει μια ομαδα το ιδιο συστημα για πολλα παιχνιδια. Επεισης παιζει σοβαρο ρολο η γλωσσα που μιλανε οι παιχτες γιατι αν δεν μπορουν να συνενοηθουν οι πασες πανε στον Θεο. Το ιδιο συμβαινει και με τους αμυντικους. Αν παλι κανετε αλλαγη παιχτη για πχ DC και αυτος ο παιχτης δεν εχει ξαναπαιξει μαζι με τον αλλο DC παλι υπαρχει προβλημμα και οι επιθετικοι κανουν παρτυ. Οσον αφορα τα σουτ των αμπαλων που πανε μερικα μεσα συμβαινει γιατι εχουμε δει και γκολ εξω απο την περιοχη του Βυντρα να πηγαινει στο Γαμα...Εχω κατσει και εχω κανει για πλακα edit μια ομαδα με τους καλυτερους παιχτες ολων των κρατων. Μιλαμε στην αρχη λες και εβλεπα Ταναγρα-Αγιος Σωστης...Μετα απο πολλα παιχνιδια αρχισαν να παιζουν καλα. Μετα γκρινιαζανε μερικοι παιχτες και μπερδευαν την μπαλα με τα σωβρακα...παιζουν πολλα ρολο. Δεν ειναι μονο οι ικανοτητες των παιχτων που παιζουν ρολο αλλα και ο χαρακτηρας. Για εμενα παρα τα προβληματα του ειναι αρκετα αληθοφανες...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια....τι λετε;Εγω με την αμυνα της ΑΕΚΑΡΑΣ δεν ειχα κανενα προβλημα.Μια χαρα αμυνονταν ολοι τους.Για αυτο αλλωστε και ημουν και στη πρωτη θεση και ο βαζελος με τους γαυρους περιπου στις θεσεις 4-5.Που τετοια μεγαλια και στο σημερινο πρωταθλημα μας....:P

Σημειωση:δεν εχω βαλει κανενα patch.Το εχω ακριβως οπως το πηρα οταν βγηκε

Δημοσ.
και να σου πει καποιος δεν νομιζω να βγαλεις καποια ακρη, καθως ο καθενας παιζει διαφορετικη τακτικη, συτημα, ρολους, παικτες κτλ...

παντως και εγω εχω δει και το εχω πει οτι η αμυνα μου συνηθως ειναι για τα πανυγηρια, και δεν ξερω τι αλλο να κανω, και σε πολλα κρισιμα ματς μου κανουν κατι μ@λ@κιες οι αμυντικοι που τρελενομαι... :mad:

εγω εχω τρελο προβλημα οταν η αντιπαλη ομαδα παιζει με εναν επιθετικο.....αυτην η κ@ργιολ@ η LIverpool me αυτον τον Torres kai η Aston Villa με τον Agbloha....καπως ετσι...ο τυπος εχει 14 finishing και 20 acceleration....kai αντε πιαστον,,,,αλητης-παλιοcheat....και με αμυντηκους chiellini kai demichellis στην αμυνα μου...

ΜΑnchester City Coach(to πιο μεγαλο cheat)

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα κι εγώ. Με τη Λάρισα μια χαρά, δεν έχω κανένα παράπονο από την άμυνα μου. Είμαι κάπου 5ος στα μισά του πρωταθλήματος.

Δημοσ.

9 part ακομα!!! αλλα η χαζομαρα ειναι οτι αναμεσα σε part κανει 15 λεπτα να αρχισει το αλλο :mad: .. τελος παντων! αυριο θα κατεβει και επιτελους θα παιξω FM!!!!!

Δημοσ.

Παιδια εγω με πανσεραικο βγηκα τριτος την δευτερη χρονια μου( η πρωτη χρονια ηταν η ανοδος) και πηρα κυπελλο απεναντι στην ΑΕΚ με σκορ...........5-1!!!! Δεν φανταζεστε τι εγινε εκεινη την μερα στο σπιτι... :P τωρα περιμενω την νεα χρονια!!! :) θελω να δω τι θα κανω στο europa league!!! :D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:04 ----------

Ξεχαρα να σας πω μου εχουνε κανει και προταση κατα καιρους Ηρακλης, Πανιωνιος, Λαρισα και απο ξενες ομαδες Everton και Porsmouth αλλα αρνηθηκα....τωρα με θελει και η Λυων.......τι να κανω???????? :( εχω καλη ομαδα με τον Πανσεραικο.....

Δημοσ.

Update μπορουμε να κανουμε μεσω patch σε σπασμενο?Μπας και παρουμε και καμια εθνικη οχι τπτ αλλο και λυθει και το σπαστικο προβλημα με τα πεναλτυ

Δημοσ.

τελικα αφου προχωρησα στην δευτερη χρονια, η αμυνα παιζει καλυτερα....

ισως χρειαζεται τελικα περισσοτερο χρονο απ οτι στα προηγουμενα fm για να "δεσει"...

μαλλον στο φετινο fm παιζουν μεγαλυτερο ρολο το laguage barrier και γενικοτερα το δεσιμο των παιχτων στο γηπεδο...

who knows.... :rolleyes:

τουλαχιστον χανω με λογικο τροπο τους αγωνες που πρεπει να χασω και οχι οπως πριν...

εκτος απο το εκνευριστικο 1 φαση και γκολ, των ανυπαρκτων αντιπαλων με 5 composure και 8 finishing που στελνουν την μπαλα στο Γ, που επιμενει και λογικα θα ειναι bug... μεχρι στιγμης το ανεχομαι...

καλη χρονια κιολας! :-)

Δημοσ.

παιδια,το παιχνιδι τελικα ειναι πολυ καλο φετος..αρκετα πιο εθιστικο απο το περσινο...

μια οι οπαδοι,μια οι αλλες βελτιωσεις,πωρωθηκαμε :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...