nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Σε ένα ματς ναι. Σε 15 ματς που έπαιξα στην τελευταία χρονιά μου, όχι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε τέτοια συχνότητα. Η σωστή τακτική προφανώς και χρειάζεται. Ειδικά αν παίζεις με καλό αντίπαλο. Αλλά όταν έχω παίκτες εκατομμυρίων και παίζω εναντίον κάτι τελειωμένων, μια στοιχειώδης τακτική με μικροδιορθώσεις θα έπρεπε να αρκεί. Δεν χρειάζεται να γίνω ο Φαν Γκάαλ και ο Καπέλο για να μπορέσω να παίξω μπάλα εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου και του ΠΑΣ. Έλεος. Κι όμως έχασα και στα δύο παιχνίδια αφού έγιναν τα απίθανα. Δώσαμε τόσα λεφτά για να έχουμε γυμναστές που βγάζουν 4/5 αστέρια (ή παραπάνω), άλλα τόσα για να πάρουμε πανάκριβους παίχτες και μας κάνει πουτ@να ο τάδε τελειωμένος παίχτης του Ατρόμητου που πασάρει σαν το Ζιντάν, ο ανύπαρκτος striker της Λάρισας (που δεν είχε βάλει γκολ στη ζωή του και πέτυχε 2 στο Καραϊσκάκη μέσα σε 5 λεπτά), ο τάδε ημιεπαγγελματίας Δανός που γράφει 2/2 φάουλ στο γάμμα στα τελευταία 5 λεπτά (ενώ τα φάουλ των δικών μου πάνε πάντα στα γ@μίδια). Μετά από 10+ χρόνια που παίζω μάνατζερ μπορώ να πω ότι τα έχω δει όλα πλέον. Εν πάση περιπτώσει δεν έχει νόημα να αναλύσω τι φταίει, ούτως ή άλλως το παράτησα και δεν νομίζω να το ξαναπιάσω. Θα περιμένω το FM2011, ευκαιρία στο μεταξύ να δούμε και κανένα άλλο παιχνίδι.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 ο ανύπαρκτος striker της Λάρισας (που δεν είχε βάλει γκολ στη ζωή του και πέτυχε 2 στο Καραϊσκάκη μέσα σε 5 λεπτά) Έχει Striker η Λάρισα;! Ποιόν;!
johnyboy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αυτό είναι γεγονός.ότι δηλαδή τρως γκολ από κάτι μυρωδιές.αμυντικός με κεφαλιά 10 παίρνει κεφαλιά από τον κιελίνι που έχει 17-18. αυτό που μου την έσπασε περισσότερο είναι που δεν εξελίσσονται οι παίχτες όπως στο περσινό. έχω δοκιμάσει ένα σορό προπονήσεις και τίποτα.μόνο ο μέσσι μου ανέβηκε και αυτός μετά από 4 χρόνια και όχι πολύ.
vasilisga Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 βγήκε το patch 10.2 αντε να ξεκινας απο την αρχη παλι...
dante14023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 βγήκε το patch 10.2 ωραια.... αντε, να ξεκινησω επιτελους γιατι ειχα βαρεθει να βλεπω τον πανθρακικο και τον θρασυβουλο να μου κανουν 20 μυρρια μεταγραφες....
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Άμα στρώνει το παιχνίδι με αυτό το patch, ενημερώστε με και μένα. Γιορτές έρχονται...
lefteris210 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 με το νέο patch θέλει και νέα πατέντα....για να δουλέψει ?
koystado Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 λοιπον εβαλα το νεο patch και αυτο που εχω να πω ειναι το παιχνιδι εγινε πολυ χειροτερο, η ομαδαα που ειχε και ολα πηγαιναν μια χαρα και δουλευαν και λειτουργουσαν ολα σαν μία καλοκουρδισμενη μηχανη με το νεο patch ειναι σαν να μην υπαρχει . Υπαρχει περιπτωση να φταει που εκανα load το παλιο παιχνιδι που επαιζα? και αν γινεται να παω στην προηγουμενη εκδοση του παιχνιδιου?
johnyboy Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 αμα έκανες load το παλιό save με το παλιό παίζεις.πρέπει να ξεκινήσεις άλλο παιχνίδι.
dante14023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 περασα και το καινουργιο πατσακι και δεν νομιζω οτι αλλαξαν σημαντικα πραγματα... εκτος απο λιγο πιο λογικες κινησεις των παιχτων (πχ οταν βγαζει την μπαλα ο αντιπαλος μετα πο κορνερ δικο μου, ο παιχτης που μαζευει την μπαλα δεν την σεντραρει κατευθειαν κι οπου παει... οι παιχτες κοιμουνται λιγοτερο ορθιοι και τρεχουν προς την μπαλα οταν αυτη περναει κατα λαθος προς αυτους κτλ....) το θεμα ειναι οτι δεν την παλευω με την αμυνα... εχω δοκιμασει απειρους συνδυασμους εντολων, ρολων και παιχτων που εχω διαβασει σε ξενα και ελληνικα σαιτ... η αμυνα δεν στρωνει με τιποτα... οι παιχτες μαρκαρουν με τα ματια και μου βαζει γκολ και ο πιο ακυρος παιχτης.... να μην αναφερω το γεγονος οτι κανω απειρες ευκαιριες και βαζω ελαχιστα γκολ ενω ο αντιπαλος, ανεξαρτητως δυναμικοτητας κανει μια φαση και σκοραρει.... μπορειτε να μου δωσετε καμια ιδεα (τι εντολες βαζετε εσεις, τι ρολους κτλ) μηπως μπορεσω και παιξω επιτελους το παιχνιδι??
relentlessgeo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Με τι τακτικές παίζεις συνήθως και σε ποιές ομάδες?
vasilisga Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 και να σου πει καποιος δεν νομιζω να βγαλεις καποια ακρη, καθως ο καθενας παιζει διαφορετικη τακτικη, συτημα, ρολους, παικτες κτλ... παντως και εγω εχω δει και το εχω πει οτι η αμυνα μου συνηθως ειναι για τα πανυγηρια, και δεν ξερω τι αλλο να κανω, και σε πολλα κρισιμα ματς μου κανουν κατι μ@λ@κιες οι αμυντικοι που τρελενομαι...
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Με τι τακτικές παίζεις συνήθως και σε ποιές ομάδες? Βασικά αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να προσαρμόσεις την τακτική στους παίκτες που διαθέτεις. Αν τώρα έχεις καμιά Ρεάλ ή Μάντσεστερ (οπότε και τα έξοδα δεν σε καίνε και μπορείς να πάρεις παίκτες για όλες τις θέσεις) θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα 4-1-2-1-2 ή 4-3-2-1, ανάλογα πάντα και με τον αντίπαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.