alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια αν το εχεις παιξει και το συγκρινεις με προγενεστερα θα καταλαβεις... εγώ δηλαδή που το έχω παίξει και το συγκρίνω γιατί δεν καταλαβαίνω; πετάς ένα πυροτέχνημα και περιμένεις να συμφωνήσουμε μαζί σου;
kspsim Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Μονο οι αλλαγες στον τομεα της τακτικης αρκουν για το χαρακτηρισουμε ως ενα απ τα καλυτερα manager ever.....αποψη μου βεβαια
vasilisga Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 δεν περιμενω απο κανεναν να συμφωνησει μαζι μου... στο φετινο manager κατα την αποψη μου παντα, συμβαινουν τα πιο απιστευτα... πχ επιθετικος με heading 8, jumping 10, και υψος 1,77 να μου καρφωνει γκολ διεκδικοντας την κεφαλια με στοπερ heading 17 jumping 17 και υψος 1,88 και αυτο εχει γινει παρα πολλες φορες με παικτες με αναλογα χαρακτηριστικα. Θελω να μου δωσετε μια δικαιολογια σε αυτο και αν υπαρχει περιπτωση 1 στις 1000 να γινεται και στην πραγματικοτητα παω πασο... αλλο πχ, εχει τυχει παρα πολλες φορες να εχω κανει 20+ σουτ να βαζω ενα γκολ και οι αλλοι με 4 σουτ να μου βαζουν 3 γκολ, ειναι ωραιο να γινεται που και που, ειναι ρεαλιστικο, αλλα αμα γινεται συχνα κατατανταει γραφικο αλλο πχ, οταν κερδιζεις με 1 γκολ στα τελευταια 10 λεπτα οι αντιπαλοι παντα σκοραρουν με πολυ μεγαλυτερη αναλογια σε σχεση με αν ησουν εσυ ενα γκολ πισω... αυτα και αλλα πολλα... και μην μου πειτε δεν παιζεις σωστη τακτικη και μ@λ@κιες... τα παραπανω συνεβαιναν και παλαιοτερα αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο δεν ειναι ασχημο το παιχνιδακι αλλα μετα απο λιγο κατανταει κουραστικο, προβλεψιμο και βαρετο...
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αν δεν γίνεται κάτι συνέχεια (όπως υπήρχε τις άλλες χρονιές bug με τραυματισμούς και κόκκινες) τότε δεν μιλάμε για απίστευτα πράγματα που συμβαίνουν. Το ότι σου πήρε ένας ζουμπάς κεφαλιά και ότι οι παίκτες σου νομίζουν ότι παίζουν ρακμπι σουτάροντας πάνω από τα δοκάρια δεν κάνει το παιχνίδι μη ρεαλιστικό... το αντίθετο μάλιστα. Ξέρεις πόσα παιχνίδια έχω πάρει 1-0 και 0-1; αφού νομίζω ότι είμαι απόγονος του Ρεχάγκελ... λίγες είναι οι φορές που ισοφαρίστικα στα τελε λεπτά. το παιχνίδι για μένα είναι το καλύτερο της σειράς του. Το αν καταντάει κουραστικό, βαρετό και προβλέψιμο δεν το ξέρω αλλά μάνατζερ είναι... τι περίμενες δηλαδή;
vasilisga Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Τελος παντων δεν νομιζω να βγαλει καπου η κουβεντα... Σε οποιον του αρεσει το παιζει
johnyboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Στον τελικό C.L ο Μέσσι πήρε κεφαλιά ανάμεσα σε βίντιτς φέρντιναντ. το φετινό μάνατζερ είναι το ποιο ρεαλιστικό που έχω παίξει.
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Στον τελικό C.L ο Μέσσι πήρε κεφαλιά ανάμεσα σε βίντιτς φέρντιναντ. το φετινό μάνατζερ είναι το ποιο ρεαλιστικό που έχω παίξει. ok
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Στα προηγούμενα manager αν πατούσαμε Continue και υπήρχε κάποια σημαντική διοργάνωση (πχ. παγκόσμιο κύπελλο, προκριματικά παγκοσμίου/euro κλπ) το παιχνίδι σταμάταγε από μόνο του για να μας δείξει τους αγώνες της ημέρας, τόσο σαν pre-match όσο και σαν αποτελέσματα. Θυμάμαι ότι αυτό γινόταν και σε διοργανώσεις που δεν συμμετείχε η ομάδα μας (πχ. κύπελλο Ουέφα) Στο fm2010 δεν φαίνεται να γίνεται τέτοιο πράγμα, το πολύ πολύ να σου γράψει 2-3 ειδήσεις μετά τον αγώνα και αυτό μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει τα σχετικά subscriptions. Υπάρχει καμια ρύθμιση για αυτό το πράγμα?
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 vasilisga, δεν παίζεις σωστή τακτική. ασε ρε :lol: Ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Στα προηγούμενα manager αν πατούσαμε Continue και υπήρχε κάποια σημαντική διοργάνωση (πχ. παγκόσμιο κύπελλο, προκριματικά παγκοσμίου/euro κλπ) το παιχνίδι σταμάταγε από μόνο του για να μας δείξει τους αγώνες της ημέρας, τόσο σαν pre-match όσο και σαν αποτελέσματα. Θυμάμαι ότι αυτό γινόταν και σε διοργανώσεις που δεν συμμετείχε η ομάδα μας (πχ. κύπελλο Ουέφα) Στο fm2010 δεν φαίνεται να γίνεται τέτοιο πράγμα, το πολύ πολύ να σου γράψει 2-3 ειδήσεις μετά τον αγώνα και αυτό μόνο αν έχεις ενεργοποιήσει τα σχετικά subscriptions. Υπάρχει καμια ρύθμιση για αυτό το πράγμα? νομιζω μπορεις να το αλλαξεις απο τον βαθμο λεπτομεριας που υπαρχει σε καθε διοργανωση...
Aims Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 παιδια,μιλαμε για αρρωστια.. μακραν απο τα εθιστικοτερα μανατζερ των τελευταιων ετων!
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Μπα, το βαθμό λεπτομέρειας τον έχω στο τέρμα για τις διοργανώσεις που με ενδιαφέρουν αλλά το πρόβλημά μου δεν διορθώνεται έτσι (νομίζω το level of detail έχει να κάνει με το πόσα στατιστικά μπορείς να δεις από τους συγκεκριμένους αγώνες, αν θα μπορείς να δεις τα highlights κλπ) Υπάρχει μια καινούρια επιλογή στο team settings, το "Screen flow" ή κάπως έτσι. Έκανα κάποιες αλλαγές και περιμένω να δω αν θα δουλέψουν.
nzeppos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς τέλος το φετινό μάνατζερ για μένα. Με έδιωξαν από το γαύρο (πριν προλάβω να παραιτηθώ) και δεν έχω σκοπό να ξαναμπλέξω με τις απίστευτες μ@λ@κίες που είδα φέτος. Βαρέθηκα τα δοκάρια να τα χάνω πάντα εγώ και ποτέ ο αντίπαλος. Βαρέθηκα να πρέπει να κάνω 15 φάσεις για να βάλω ένα γκολ, όταν οι άλλοι μπορούν άνετα να βάλουν 2 γκολ με δυο φάσεις (είδα ακόμα και 5 γκολ με 6 φάσεις, αν είναι δυνατόν). Βαρέθηκα να σουτάρει ο Μαρέσκα και ο Ντούντου και το 95% των σουτ να πηγαίνουν στα γ@μίδια αλλά όταν σουτάρει ο τάδε τελειωμένος παίχτης του Ατρόμητου ή του Πανθρακικού να πηγαίνει στο γάμα. Βαρέθηκα να τρώω πανηλίθια αυτογκόλ (ειδικά κάποια που έφαγε ο Νικοπολίδης δεν υπάρχουν ούτε στα σχετικά βίντεο του youtube) αλλά και να κάνουν οι αμυντικοί μου αχρείαστα και παντελώς ηλίθια πέναλτι, στα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς. Βαρέθηκα να βάζω τα δεύτερα να παίξουν στο κύπελλο εναντίον της... Αγίας Παρασκευής και να πρέπει να δουλέψω το σύστημα μέσα στον αγώνα, γιατί αν τους αφήσω να παίξουν στο default δεν μπορούν να κάνουν τίποτα (και τελικά τρόμαξα να νικήσω 2-1, έλεος). Αυτά, ινάφ για φέτο. Με το φετινό μάνατζερ θα ξεχάσουμε ό,τι μαθαίναμε 10 χρόνια τώρα.
vasilisga Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δυστυχώς τέλος το φετινό μάνατζερ για μένα. Με έδιωξαν από το γαύρο (πριν προλάβω να παραιτηθώ) και δεν έχω σκοπό να ξαναμπλέξω με τις απίστευτες μ@λ@κίες που είδα φέτος. Βαρέθηκα τα δοκάρια να τα χάνω πάντα εγώ και ποτέ ο αντίπαλος. Βαρέθηκα να πρέπει να κάνω 15 φάσεις για να βάλω ένα γκολ, όταν οι άλλοι μπορούν άνετα να βάλουν 2 γκολ με δυο φάσεις (είδα ακόμα και 5 γκολ με 6 φάσεις, αν είναι δυνατόν). Βαρέθηκα να σουτάρει ο Μαρέσκα και ο Ντούντου και το 95% των σουτ να πηγαίνουν στα γ@μίδια αλλά όταν σουτάρει ο τάδε τελειωμένος παίχτης του Ατρόμητου ή του Πανθρακικού να πηγαίνει στο γάμα. Βαρέθηκα να τρώω πανηλίθια αυτογκόλ (ειδικά κάποια που έφαγε ο Νικοπολίδης δεν υπάρχουν ούτε στα σχετικά βίντεο του youtube) αλλά και να κάνουν οι αμυντικοί μου αχρείαστα και παντελώς ηλίθια πέναλτι, στα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς. Βαρέθηκα να βάζω τα δεύτερα να παίξουν στο κύπελλο εναντίον της... Αγίας Παρασκευής και να πρέπει να δουλέψω το σύστημα μέσα στον αγώνα, γιατί αν τους αφήσω να παίξουν στο default δεν μπορούν να κάνουν τίποτα (και τελικά τρόμαξα να νικήσω 2-1, έλεος). Αυτά, ινάφ για φέτο. Με το φετινό μάνατζερ θα ξεχάσουμε ό,τι μαθαίναμε 10 χρόνια τώρα. :lol: ερχεσαι στα λογια μου φιλε... αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι...
johnyboy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 εγώ μια χαρά το βρίσκω.όλα τα παραπάνω μηδενίζονται με την σωστή τακτική. κρατάς μπάλα ελέγχεις το ματς δεν τους αφήνεις να σουτάρουν. και όλα αυτά που λες γίνονται και στην πραγματικότητα. η άρσεναλ είχε χάσει εδώ μέσα ένα σορό ευκαιρίες και ο ολυμπιακός πήρε το ματς με μια κατεβασιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.