Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος θέλει ας μας πει και να μας πει τι πρωτάθλημα προτιμάει,ποιές μέρες τον βολεύουν και έτσι να καταλήξουμε και να αρχίσουμε ένα ονλινε!

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατι οταν ξεκινας την δευτερη σεζον στο history career του καθε παιχτη δεν υπαρχει η προηγουμενη σεζον(δηλαδη οτι εμφανισεις ειχε τα γκολ που εβαλε και οι ασσιστ που εδωσε στην πρωτη σεζον);

Δημοσ.
Παιδιά εγώ έχω πάρει Πανσεραικό και τα πάω χάλια.....Ένατη αγωνιστική και είμαι 11ος..... :(

Εγω την Espaniol και 10 αγωνιστικές πριν το τέλος είμαι 5ος με 3 βαθμους διαφορά απο Sevilla κ Athletico!! ;):-D

Δημοσ.
Εγω την Espaniol και 10 αγωνιστικές πριν το τέλος είμαι 5ος με 3 βαθμους διαφορά απο Sevilla κ Athletico!! ;):-D

εγω τελείωσα την χρονιά τελικά δευτερος...ανοδο ο Πανσεραικός... να δούμε τώρα το badget γιατί δεν βλέπω να την βγάζουμε την χρονιά στη Super league... :-(

Σημείωση: Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!! :shock::confused::whistle::eek:

Δημοσ.

Και σε μένα η ΑΕΚ πάει τρένο (με μια μικρή βουτιά που είχε Νοέμβρη-Δεκέμβρη αλλά δεν έχασε ποτέ την πρώτη θέση). Και είναι 6 βαθμούς μπροστά με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Οι δικοί μου -γαύροι- είναι μια δυστυχία. Είμαι μεν δεύτερος, μαζί με Γιάννενα (!!!!!) και βάζελο αλλά γενικά δεν τραβάμε με τίποτα.

0-0-6 στους ομίλους του CHL (με γκολ 2-19...), αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου από τα Γιάννενα και γενικά το μαύρο μας το χάλι.

Φόρος τιμής στο μεγαλύτερο παλτό που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, είτε στην πραγματικότητα, είτε στο manager. Ο Diogo με 950 λεπτά χωρίς γκολ και 2 γκολ σε 20 αγώνες της Σούπερ Λίγδας.

Δημοσ.
εγω τελείωσα την χρονιά τελικά δευτερος...ανοδο ο Πανσεραικός... να δούμε τώρα το badget γιατί δεν βλέπω να την βγάζουμε την χρονιά στη Super league... :-(

Σημείωση: Η ΑΕΚ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!!!!!! ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!!! :shock::confused::whistle::eek:

χμ θα την πηρε ο κοζωνης μαλλον......:)

Δημοσ.
Και σε μένα η ΑΕΚ πάει τρένο (με μια μικρή βουτιά που είχε Νοέμβρη-Δεκέμβρη αλλά δεν έχασε ποτέ την πρώτη θέση). Και είναι 6 βαθμούς μπροστά με 3 αγωνιστικές να απομένουν. Οι δικοί μου -γαύροι- είναι μια δυστυχία. Είμαι μεν δεύτερος, μαζί με Γιάννενα (!!!!!) και βάζελο αλλά γενικά δεν τραβάμε με τίποτα.

0-0-6 στους ομίλους του CHL (με γκολ 2-19...), αποκλεισμός στα ημιτελικά του κυπέλλου από τα Γιάννενα και γενικά το μαύρο μας το χάλι.

Φόρος τιμής στο μεγαλύτερο παλτό που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, είτε στην πραγματικότητα, είτε στο manager. Ο Diogo με 950 λεπτά χωρίς γκολ και 2 γκολ σε 20 αγώνες της Σούπερ Λίγδας.

:lol::lol:Κοιτα εμενα ο ντιογκο καλα παει,ο μεγαλυτερος τσατσος ομως ειναι ο derbyshire που ξεσκιζεται για τα χαρακτιριστικα που εχει...:XΤο μονο προβλημα ειναι οτι ειδα την chelsea χωρις manager:p:p και δεν ξερω τι να κανω,να το πατησω το ρημαδι το ''apply'' ή θα φαω πακετο κι απ'τις δυο και θα μεινω χωρις ομαδα??????:fear:

Δημοσ.

Ο Derbyshire όντως έχει πολύ μέτρια attributes αλλά είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποιον είμαι ακόμα στο γαύρο. Ο τύπος έχει βάλει κάπου 30 γκολ σε 35 αγώνες, με μηδέν τραυματισμούς και γενικά είναι ο μοναδικός indispensable στην ομάδα. Πως γίνονται αυτά τα πράγματα δεν καταλαβαίνω...

Δημοσ.

Παιδια εγω με ολυμπιακο στην Ελλαδα χανω δυσκολα και στην ευρωπη εφερα χ με την ρεαλ στο καραισκακη και διπλο(!!!!!) μεσα στο liverpool,,,

Απ τα πιο ευκολα manager που εχω παιξει ως τωρα!

Δημοσ.

ειναι αρκετα ευκολο το φετινο..

2 χρονιες με παο, εχω 2 νταμπλ κ πολυ ψηλα στην ευρωπη κ τις 2 χρονιες :)

Δημοσ.

Αποφασισα χτες να κανω το μεγαλο βημα,απο ολυμπιακο σε ατλετικο και ανακαλυψα το χαος!Ο τυπος ειχε πουλησει τον αγκουερο και ο μονος αξιολογος παιχτης που πηρε ηταν ο γουρκουφ!Νταξει δε λεω κι ο ινλερ καλος ειναι αλλα αναγκαστηκα να παρω μπουονανοτε,ντι μαρια και οχι πως δεν τους πληρωσα κι ακριβα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:....τι να κανουμε,αρχιζω να σκεφτομαι μηπως εκανα βλακεια επειδη ειχα κλεισει οουεν,μπορουτς για καλοκαιρι με ολυμπιακο....:cry:

Η ατλετικο ειναι 12η και μενουν καπου 10 αγωνιστικες κ περιμενουν να βγω στην 4αδα!!!!!!:lol::lol::lol:καλο ε?

P.S.Στον ολυμπιακο ο ντιογκο εβγαζε ματια ξεπερασε και το ντερμπισαιρ στα γκολ!!!!!!!:X:X

Δημοσ.
Ωραιο μηνυμα.Σαφεστατο και με επιχειρηματα. :confused:

σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια :-)

αν το εχεις παιξει και το συγκρινεις με προγενεστερα θα καταλαβεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...