johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ρε σεις το συμβόλαιο μου έληγε 30-6-2011 και τώρα είμαι 11-8-2011 και συνεχίζω να παίζω χωρίς να έχω ανανεώσει. μάλλον είναι bug.έτυχε να γίνει και σε άλλον ή μόνο σε μένα τυχαίνουν τα κουλά όλα?
fearwhatnow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ρε σεις το συμβόλαιο μου έληγε 30-6-2011 και τώρα είμαι 11-8-2011 και συνεχίζω να παίζω χωρίς να έχω ανανεώσει. μάλλον είναι bug.έτυχε να γίνει και σε άλλον ή μόνο σε μένα τυχαίνουν τα κουλά όλα? Μηπως εισαι με stage??Ζητα μονιμοποιηση. Κανα bug θα ειναι αλλα πρωτη φορα το βλεπω.Μηπως στο ανανεωσαν και δεν πηρες χαμπαρι?
johnyboy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Μηπως εισαι με stage??Ζητα μονιμοποιηση. Κανα bug θα ειναι αλλα πρωτη φορα το βλεπω.Μηπως στο ανανεωσαν και δεν πηρες χαμπαρι? ορίστε και ss
fearwhatnow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Κανε save εκει που εισαι τωρα+πανε on holiday κανα μηνα μηπως και ανανεωθει.Αλλιως ανοιξε τον editor και αλλαξε με το χερι την ημερομηνια του συμβολαιου και εισαι οκ.
bloodlessz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Πρώτη φορά το βλέπω αυτό στα τόσα χρόνια που παίζω. Το patch το έβαλες? Γιατί νομίζω προ-patch εποχή μου ανανέωσαν κανονικά. Υπάρχει κάποιος να μας πει σίγουρα για μετά patch εποχή αν του ανανέωσαν κανονικά
XronisR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Πολύ περίεργο αυτό johnyboy..Πρώτη φορά το ακούως και εγώ..
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Στο board room τι σου λέει για το συμβόλαιο σου;
spacefart Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια για βοηθηστε, εχω παρει ολυμπιακο και ενω ειμαι στην αρχη της σεζον, μου βγαινει μια ειδοποιηση να διαλεξω και καλα 25 παιχτες για τα προκριματικα. μπαινω να τους επιλεξω και μου ζηταει υποχρεωτικα να διαλεξω 4 "minimum four players traind by olympiakos" .. εγω 3 βρισκω, δεν υπαρχει αλλος παιχτης να καλυψει την 4η θεση.. δοκιμασακ αι μετεφερα οσους μπορουσα απο τις ομαδες u21 και u18 αλλα και παλι στους 3 μενω! τι να κανω...?? το παιχνιδι δεν συνεχιζει αν δεν διαλεξω τους παιχτες..!!! υγ : και οταν παταω auto select, παλι τα ιδια. μου λειπει ενας
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Από φέτος μπορείς ακόμα και αν σου λείπει ένας να αφήσεις την θέση κενή και να προχωρήσεις.
spacefart Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 δεν γινεται. παταω οκ με τους τρεις.. και μου λεει οτι πρεπει να διαλεξω αλλον εναν...
alexzzz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Μήπως διαλέγει συνολικά 25; διάλεξε 24 μόνο αφού αφήνεις έναν κενό.
medgio01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Κι εγω αυτο εκανα που λεει ο alexzzz και συνεχισε κανονικα...
Maldino Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτήσω κατι παιδιά... Φτιάχνετε κανα πρωταθληματάκι σουπερλιγκ και να μπουν οσοι ειναι και να παιξουμε ονλινε?
johnyboy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Είμαι μέσα για online αλλά όχι για Ελλάδα. Και στο board room δεν βγάζει για συμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.