Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα, πάτα confirm. Απλώς πρέπει να αφήσεις τόσες κενές θέσεις όσοι είναι και οι παίχτες που σου λείπουν.

Δηλαδή αν έχεις μόνο 3 HG (homegrown) παίχτες και πρέπει να δηλώσεις τουλάχιστον 4, τότε δηλώνεις 3 αλλά αντί για 25 παίχτες πρέπει να δηλώσεις 24. Εγώ για παράδειγμα που δήλωσα μόνο ένα HG παίχτη, αναγκάστηκα να δηλώσω συνολικά 21.

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι από περιέργεια... Ποιός έκανε εγκατάσταση με Steam και γιατί θα πρότεινε και σε άλλους να κάνουν; Δε βλέπω το λόγο, δεν υπάρχει κάτι το τόσο καλό... Έχετε να πείτει τίποτα;

Δημοσ.
ποια ομαδα ?:-Dνα την παρουμε και εμεις:-D

Αστερας τριπολης (4 προς το παρον, αλλα δεν τραβαει η ομαδα, θελω εναν καλο επιθετικο , με καλο heading καμια προταση?

Τελικα αυτα τα λεφτα ηταν με wages στο minimum και επειδη ειχα κλεισει πολυ κοσμο απο free transfers αναγκαστικα να τα μειωσω

εντωμεταξυ οταν κανω εντιτ το transfer budget μετα δεν με αφηνει να το ξαναμεγαλωσω ξερει κανεις τι γινετε?

Δημοσ.
ε νταξ έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει.

Τεράστιος τερματοφύλακας (πρόταση-εγγύηση) είναι ο Vilar (32-33 χρονών - relishes in big matches, consistent performer και τα λοιπά, εκτός από τα φοβερά ποσοστά (εκτός από positioning) που έχει) παίζει στην atalante (και όχι atalanta) ή κάπως έτσι, και έρχεται με κάτω από 2 εκατομυριάκια!! Να φαντατείς ότι λίγο πριν κλείσει στην πανάθα (λόγω του ότι με έπιασαν οι τσιγγουνιές μου στο συμβόλαιο και ήθελε επαναδιαπραγμάτευση...) έκανε πρόταση η Μπάρτσα, στην οποία και τελικά πήγε. :cry:

Δημοσ.

τον ξέρω είναι από τα καλύτερα τέρματα μετά από τζιτζι κασίγιας τσεχ

ο βαλντεζ έχει decisions 13 και handling 14. που να πας με αυτά.

hugo loris θα πάρω.είναι ο επόμενος Buffon.και όχι μόνο στο παιχνίδι.

Δημοσ.

εγω με τις μεταγραφες δεν εχω προβλημα, βεβαια τον πρωτο χρονο ζοριστικα και πηρα ελευθερους, δανεικους και εσκασα ολα τα λεφτα μονο σε 2 παιχτες, marquinhos (κοντα στα 5 εκ. με δοσεις), andreolli (700k) και jiranek (700k). φυσικα ειχα πουλησει και 5-6 παιχτες. Νομιζω και οι πωλησεις ειναι ποιο ευκολες και οι αγορες. Καταρχας μπορεις να ψαχνεις για transfer listed παιχτες και να βρεις καλες και φτηνες επιλογες, επισης αντιστοιχα αν προσφερεις τους δικους σου παιχτες κοντα στην αξια τους, φευγουν ευκολα. Ταλεντακια δανεικοι απο μεγαλες ομαδες ειναι αλλη μια καλη λυση.

τον 1το χρονο εκανα νταμπλ και αποκλειστηκα στους 8 του τσου λου. Οι μεγαλες ομαδες παντος σου ριχνουν 4ροπενταρες για πλακα. Νομιζω σχεδον οτι και να κανεις, ενω δειχνεις να πηγενεις καλα τον αγωνα ξαφνικα αρχιζεις και τα αρπας.

Λοιπον μαλλον τα πηγα καλα στα οικονομικα και 2ρο χρονο μου δινει ο κοκαλης 15 εκ. Πιστευω οτι ειναι ποιο ευκολο απο παλια να φτιαξεις καλη ομαδα με αυτα τα λεφτα. Πχ πηρα angel di maria με 3.8 εκ σε δοσεις και υψηλο συμβολαιο για τον παιχτη. Επισης εκλεψα τον feghouli (3.5 εκ) απο την μιλαν, μαλλον επειδη του εδωσα πολυ καλυτερο συμβολαιο και υποσχεθηκα φανελα βασικου. Σε παλια παιχνιδια και ειδικα τοσο νωρις, σπανια γινοτανε αυτο.

Μου ψιλοαρεσει το μενου και γενικως παρεχει παρα πολλες πληροφοριες στα διαφορα παραθυρα. Απλα θελει συνηθεια. Το 3ντι ειναι βελτιωμενο, μου αρεσουν οι πασες στον κενο χωρο, αλλα βλεπω συντομα να γυρναο στις κουκιδες οπως καθε φορα.

Οι τακτικες και οι θεσεις με εχουν μπερδεψει. Ξεκινησα την 2ρη σεζον με παιχταραδες, ριχνω 3ρα εκτος στην αεκ και μετα με ιδιο συστημα ερχονται 2-3 καρπαζιες. Γενικως πραγματα που μου μοιαζουν λογικα δεν δειχνουν να ποιανουν και το αντιθετο. Καπου χανεσε στους τοσους ρολους και πως να τους φτιαξεις. Ειναι γενικως ενα μπερδεμα. Οσο περισυ επεζε με 4-4-2 πηγενα καλυτερα, το γυρναο φετος σε 4-2-3-1 το πλεον δημοφιλης συστημα και ειναι μια του υψους, 2 του βαθους.

Δημοσ.

πρέπει κάθε φορά που αλλάζεις παίχτη στην 11αδα να αλλάζεις και τον ρόλο.

πχ έχω πικέ που παίζει Limited defender cover

άμα τον αλλάξω λόγο τραυματισμού και βάλω Μάρκεζ πρέπει να του αλλάξω ρόλο γιατί θα γίνω πλημμύρα πίσω.

ο μάρκεζ είναι Ball playing defender.

θέλουν μεγάλη προσοχή οι ρόλοι.επίσης όπως βλέπετε το σύστημα και πατήσετε πάνω σε ένα παίχτη δίπλα έχει κάποια atts με highlight

αυτά που είναι highlight τα χρειάζεται για τον ρόλο.

Δημοσ.

Ρε παιδια εχει bugia με τα λεφτα?

Ποσα λετε να μου εδωσαν την 2η χρονια στον αστερα??

20M!!!!!!!!

Τελειωσα βεβαια τριτος και ειχε μονιμα κερδη η ομαδα , αλλα πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε manager, τοσα λεφτα σε Ελληινικη ομαδα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο

Εdit και η ΑΕΚ μου δινει 40Μ budget αν παω!!!

Δημοσ.

ούτε σε μένα δεν δίνει τόσα ο Λαπόρτα.40 το καλοκαίρι και άλλα 40 το νοέμβριο.

αλλά εντάξει η μπάρτσα δεν θέλει και τρελές αλλαγές.

είμαι στα μέσα της δεύτερης χρονιάς και πήρα ξανά C.L και πρωτάθλημα.η ομάδα παίζει μπαλάρα αλλά σκέφτομαι να τους αφήσω αν μου έρθει καμιά καλή πρόταση.

Δημοσ.
Ρε παιδια εχει bugia με τα λεφτα?

Ποσα λετε να μου εδωσαν την 2η χρονια στον αστερα??

20M!!!!!!!!

Τελειωσα βεβαια τριτος και ειχε μονιμα κερδη η ομαδα , αλλα πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε manager, τοσα λεφτα σε Ελληινικη ομαδα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο

Εdit και η ΑΕΚ μου δινει 40Μ budget αν παω!!!

Έχεις περάσει το patch; Γιατί υπάρχει ένα θέμα με τα τηλεοπτικά συμβόλαια το οποίο και εμφανίστηκε με το patch, δίνουν στις ελληνικές ομάδες υπέρογκα ποσά, γύρω στα 15 εκατομμύρια!

Δημοσ.

Ξαναθυμήθηκα γιατί παίζω manager :-D

Πρεμιέρα εναντίον του βάζελου, ο οποιος προέρχεται από οδυνηρό αποκλεισμό από CHL (1-0 και 1-5(!) από Ντιναμό Μόσχας) καθώς και ήττα 4-0 από Τρανζοσπόρ για τον πρώτο προκριματικό του Ουέφα.

Από τους δικούς μου έξω ο Μέλμπεργκ, ο Μπράβο και ο Ντενίλσον (ο γνωστός, αριστερό χαφ αλλά γενικά μέτριος παίχτης). Απ' τους άλλους λείπει ο Λέτο.

Βλέπω όλο τον αγώνα full match, κάτι τέτοια ντέρμπι δεν τα χάνω με τίποτα, κανα μισαωράκι πήρε, αφήστε δε που με 3D έχει άλλη χάρη.

0-1 στο 2' με τον Derbyshire! Στο 20φεύγα ισοφαρίζει με μια βολίδα στο γάμα ο Cisse και πάμε με 1-1 στο ημίχρονο ενώ έχασα κι άλλες 2-3 κλασικές ευκαιρίες (εγκληματικός Derbyshire με αυτά που έχασε, ανύπαρκτος Diogo).

Στην επανάληψη λέω πάμε να το πάρουμε, είμαστε καλύτεροι αλλά ο βάζελος μας κλείνει και δεν περνάει ούτε κουνούπι. Από τα πλάγια τίποτα, ο Γκαλέτι χώμα ενώ ο ζογκλέρ (Ζαϊρί) χτύπησε και βγήκε αλλά ούτως ή άλλως δεν έκανε τίποτα, ούτε καν πίσω δεν βοήθαγε.

Περνάω μέσα Μήτρογλου, Στολτίδη και βάζω Μαρέσκα 10άρι και Derbyshire αριστερό χαφ (!). Ο Cisse χάνει τεράστια ευκαιρία, τετατέτ στο 80' και στο 81' ο Dudu κερδίζει μούφα πέναλτι από τον Kante!!! Ο Μαρέσκα κάνει το 1-2!! Θρίαμβος λέμε!

Παύση, οργανώνομαι για το ταμπούρι του αιώνα και στο 83' ο Χριστοδουλόπουλος κάνει τη γιόμα του ελέους, πετάγεται ο Cisse 1 μέτρο απ' τη γραμμή του τέρματος και 2-2 με το κεφάλι! Αν είναι δυνατόν, νίκησε στον αέρα Αβραάμ και Ζεβλάκοφ ενώ ρε φίλε, μισό μέτρο να είχε βγει ο Νικοπολίδης θα την είχε πιάσει, έλεος!

Στο 93' βγαίνουμε στην κόντρα, σέντρα του Γκαλέτι, πετάγεται ο Dudu με σκαστή κεφαλιά και 2-3!!!!

Αλλά το ακύρωσε ο πλάγιος, μέσα σε άφθονες διαμαρτυρίες και κοσμητικά που του έριξε ο Dudu. Τελικά είδα τη φάση 10 φορές replay και ήταν offside για 20 πόντους, ήμαρτον... (σάμπως και να μην ήταν offside θα γινόταν κάτι, αφού ούτως ή άλλως ακυρώθηκε).

Πήγαμε με το 2-2 στα αποδυτήρια και βουρ για τη ρεβάνς στο CHL τώρα, να μπούμε στους ομίλους. Στον πρώτο αγώνα νίκησα εντός 3-1 τη Wisla.

Α ρε manager, πάλι ξενυχτάμε για πάρτη σου...

Δημοσ.
Έχεις περάσει το patch; Γιατί υπάρχει ένα θέμα με τα τηλεοπτικά συμβόλαια το οποίο και εμφανίστηκε με το patch, δίνουν στις ελληνικές ομάδες υπέρογκα ποσά, γύρω στα 15 εκατομμύρια!

Nαι το εχω βαλει,και οντως ηταν πολλα λεφτα τα τηλεοπτικα, καμια 20ριαΜ στον Αστερα

Δημοσ.

Τίποτα, δε γίνεται δουλειά, έχουμε πέσει σε διαιτητές που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία και στέλνουν μήνυμα.

Ημίχρονο 0-2 με τον Άρη στο Χαριλάου, κοιμήθηκε ο Θεός και πήγε 2-2 στο 85' με αυτογκόλ του Τόρο μετά από 15 κόντρες ξέρω γω... Και ο Βοσκάκης στο 93' δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι, ενώ δεν μας είχε δώσει κι άλλο ένα στο 74', όπου θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς από τότε.

Στα καπάκια με τη Ρούμπιν στο Καζάν για την πρεμιέρα των ομίλων του CHL, 0-1 στο 60' με Diogo και στο 65' ο τρελο-Ιταλός διαιτητής μας αφήνει με 10 παίχτες (συνολικά έδωσε 9 κίτρινες!) Έστειλε το μήνυμα ο Πλατινί και στη συνέχεια καταρρεύσαμε, φάγαμε 3 γκολ σε ένα τέταρτο, ήρθε 3-1 και φωταγωγήθηκε το Καζάν, έλεος.

Τουλάχιστον τον Ηρακλέα τον νίκησα 5-2.

Δημοσ.
Τίποτα, δε γίνεται δουλειά, έχουμε πέσει σε διαιτητές που εκτελούν εντεταλμένη υπηρεσία και στέλνουν μήνυμα.

Ημίχρονο 0-2 με τον Άρη στο Χαριλάου, κοιμήθηκε ο Θεός και πήγε 2-2 στο 85' με αυτογκόλ του Τόρο μετά από 15 κόντρες ξέρω γω... Και ο Βοσκάκης στο 93' δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι, ενώ δεν μας είχε δώσει κι άλλο ένα στο 74', όπου θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το ματς από τότε.

Στα καπάκια με τη Ρούμπιν στο Καζάν για την πρεμιέρα των ομίλων του CHL, 0-1 στο 60' με Diogo και στο 65' ο τρελο-Ιταλός διαιτητής μας αφήνει με 10 παίχτες (συνολικά έδωσε 9 κίτρινες!) Έστειλε το μήνυμα ο Πλατινί και στη συνέχεια καταρρεύσαμε, φάγαμε 3 γκολ σε ένα τέταρτο, ήρθε 3-1 και φωταγωγήθηκε το Καζάν, έλεος.

Τουλάχιστον τον Ηρακλέα τον νίκησα 5-2.

Σε βρασαν στο Καζαν... :P

Τουλαχιστον στο FM ο Αρης δεν αδικειται...!Εβαλα απο τον editor τον Κουπερ στον Αρη για να δω τι αντικτυπο εχει σε βαθος χρονου αυτο στο παιχνιδι και πιθανως λογω του reputation του συγκεκριμενου προπονητη αλλαζουν πολλα στο ελληνικο πρωταθλημα σε targeting παικτων και staff.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...