jvgrjohn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Με vista64 ultimate, αλλά το μήνυμα δεν το βγάζουν τα windows. Αυτό το λέει στο παράθυρο του installation εκεί που πατάμε το finish. Παίζει κανονικά πάντως.
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Λοιπον μετα απο μερικες ωρες παιχνιδιου : Που ειναι τα βελακια?? Γενικα παρατηρω οτι παιζουν μεγαλο ρολο οι τακτικες, εχει γινει πιο ''δυσκολο'' Με τον αστερα ηδη ειμαι στις 4 νικες, 2 ισοπαλιες και μια ηττα Οι 2 ισοπαλιες εγιναν με το που αλλαξα ελαχιστα το συστημα απο 4-5-1 με 2 dmc εναν amc ,εναν επιθετικο και 2 mr/ml , σε 4-4-2 ρομβο (λογω τραυματισμου του καρντοζο) Αμεσως η ομαδα δεν τραβαγε, μηπως θελουν περισοτερο training στα tactics για να γινουν ποιο ''ελαστικοι'' στα διαφορετικα συστηματα? Και γενικα αν αλλαξω συστημα μεσα στον αγωνα τα κανω χειροτερα απο πριν Καμια προταση για τα team tactics σε 4-5-1 (2dmc 1amc)? καθως δεν εχω πολυ χρονο για ψαξιμο ( pasing κτλ) , επισης χρησιμοποιω εναν dmc σαν deep lying playmaker, σωστα? Να παιξω με target man?
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ξεκίνησα και εγώ ένα δοκιμαστικό χτες με την Μίλαν. Απλά δεν γίνονται μεταγραφές με τίποτα. Μόνο ότι μου πασάρουν μπορώ να υπογράψω ή να δώσω τα διπλά και τριπλά από ότι αξίζει ο παίκτης. Σήμερα/αύριο θα ξεκινήσω και το κανονικό μου, όχι με Μίλαν... θέλω κάτι μικρό.
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πάρε ολυμπιακό αφού θες μικρή ομάδα. είναι όντως πολύ δύσκολο φέτος.εγώ δεν μπορώ να κρατήσω τους αντιπάλους μακριά από τέρμα. σε κάθε κατεβασιά τρώω και γκολ.
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 πάρε ολυμπιακό αφού θες μικρή ομάδα. χο χο χο... πέρσι πήρα Καβάλα σε ένα παιχνίδι και ήταν απίστευτα δύσκολο. Φέτος δεν το κόβω να είναι και πολύ άρα με βλέπω για έξω.
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 νομίζω βρήκα την συνταγή για την άμυνα.πείραξα τις ρυθμίσεις των αμυντικών γιατί με τους ρόλους βλέπω πολύ υψηλή mentality και δεν κόβουν ούτε με βαλέ.
makisss Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 νομίζω βρήκα την συνταγή για την άμυνα.πείραξα τις ρυθμίσεις των αμυντικών γιατί με τους ρόλους βλέπω πολύ υψηλή mentality και δεν κόβουν ούτε με βαλέ. Και εγώ σε κάθε κατεβασιά γκολ τρώω,τί θα γίνει με αυτό το πράγμα;Άσε που με έχουν ταράξει στις κόκκινες!Αυτός ο Μέλμπεργκ κατάφερε να φάει κόκκινη σε 3 συνεχόμενα ματς!
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εντωμεταξυ πρεπει να εχουν λαβει υποψιν τους την κριση, δεν δικαιολογειτε αλλιως Περσυ ο Αστερας ειχε γυρω στο 1,5Μ, φετος ενω εχει πουλησει την μιση ομαδα μου εδινε τα μισα απο αυτα!!! Αυτο βασικα με εχει ξενερωσει, γιατι δεν μπορω να παρω παιχτες σε 2-3 θεσεις που θελω για να φτιαξω λιγο την ομαδα, μονο 2 παλτα εχω παρει Οι αλλες μεσεες Ελληνικες ομαδες τι λενε απο λεφτα (Αρης , εργοτελης , παναθηναικος κτλ) ? Παιζει καμια ομαδουλα με κανα 2Μ να την φτιαξω σωστα?
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 εγώ παράτησα το tactic creator και έφτιαξε μια τακτική δική μου από την αρχή. στο ματς με την Atletico που έκανα και τις δοκιμές την κέρδισα 0-2 ενώ άλλες φορές μου έβαζε γκολ για πλάκα στο 80 και στο 90. και δεν με απείλησε σχεδόν καθόλου.
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δωστε λεφτα ρεεεεεεεεεεεεε!!! Ρε γμτ εχω βρει κατι τρομερα παιχτακια 17-20 χρονων που στανταρ θα γινουν πολυ μεγαλοι αλλα δεν εχω τα 5+ Μ που ζητανε
Deponakias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δωστε λεφτα ρεεεεεεεεεεεεε!!! Ρε γμτ εχω βρει κατι τρομερα παιχτακια 17-20 χρονων που στανταρ θα γινουν πολυ μεγαλοι αλλα δεν εχω τα 5+ Μ που ζητανε Αυτα τα παικτακια η θα παρεις μεγαλες ομαδες να τα παρεις η θα παρεισ το ch.l. με τον θρυλο για να εχεις τα λεφτα .5μ τα βλεπω λιγο υπερβολικα για μικρους παικτες!
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 υπερβολικά για Ελλάδα. Πήρα 2 πιτσιρικάδες wing back και έδωσα κοντά 30 μύρια. ζητάνε πάρα πολλά λεφτά οι μικρές ομάδες.
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τελικα η προεδραρα εδωσε 4,5 μυρια για μεταγραφες τα χριστουγεννα! Πως και τετοια διαφορα? απο τα 900χιλιαρικα του καλοκαιριου(και τα μπινελικια οταν ζηταγα παραπανω) στα 4,5Μ (εχει βεβεα κερδη 1.5Μ ανα μηνα η ομαδα) Παμε για ψωνια τωρα
Deponakias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Τελικα η προεδραρα εδωσε 4,5 μυρια για μεταγραφες τα χριστουγεννα! Πως και τετοια διαφορα? απο τα 900χιλιαρικα του καλοκαιριου(και τα μπινελικια οταν ζηταγα παραπανω) στα 4,5Μ (εχει βεβεα κερδη 1.5Μ ανα μηνα η ομαδα) Παμε για ψωνια τωρα ποια ομαδα ?να την παρουμε και εμεις
padelis71992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια ξεκινησα με τον ολυμπιακο και μολις πηγα να δηλωσω τους παικτες στο τσουλου τους ανεβασα ολους στη πρωτη ομαδα και ειχα μονο 3 απο το φυτοριο της ομαδας. Το κατσικογιαννη το παναγοπουλο και το βαρουξη. τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.