alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 κατ'εμε... ψάξε να βρεις πρόκληση... παράτα τους και πάνε σε μια γ' Ισπανίας.
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ε να πάω σε μικρή ομάδα δεν το θεωρό πρόκληση.βαριέμαι εύκολα. ενώ σε μεγάλες έχεις πίεση.αμα δεν πας καλά αρχίζει η γκρίνια. αριστερό χαφ έχω τον ανρί και τον καπελ.σκέφτομαι και ριμπερί. κεντρικά χαφ έχω και ινιέστα και τσάβι.αλλά θα πάρω φάμπρεγας το καλοκαίρι. τον αμπινταλ τον έδωσα 12 μύρια σε λυον.
VAssassin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ribery να πάρεις γιατί ο Henry γερνάει. Ο Capel δεν είναι για βασικός. Πάρε και αριστερό μπακ τότε γιατί ο Maxwell δεν είναι καλός αμυντικά και σε κανένα δύσκολο ματς Cl, θα κάνουν πάρτι από εκεί... Δες Clichy ή Vargas της Fiorentina. Κακώς έδωσες Abidal.
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ήταν πολλά τα λεφτά.12 μύρια για 30 χρονών παίχτη δεν τα παίρνεις κάθε μέρα.έχουμε και την κρίση. ο Loris μου βγαίνει 40+ μύρια ενώ ο Akinfeev θα έρθει και με 10. Θα πάρω Ribery με Akinfeev.
VAssassin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Με 10 καλά είναι, αλλά θα έχεις δύο σχεδόν ισάξιους τερματοφύλακες και όποιος δεν παίζει θα στα πρήζει
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 μπα με τίποτα ισάξιος του Akinfeev.Ο βαλντέζ είναι τροχονόμος.έχει μόνιμα κάτω από 7. ο Akinfeev είναι το καλύτερο τέρμα στο μάνατζερ.
VAssassin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει, δεν συγκρίνεται με Buffon,Cesar,Casillas αλλά είναι μικρός και μπορεί να βελτιωθεί πολύ.
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 casillas δεν έρχεται με τίποτα.Buffon είναι παππούς. σέζαρ δεν κοίταξα.θα δω τη λέει και αν ζητάνε λίγα ίσως τον πάρω. κοντά στα 70 μύρια για ριμπερί.τα αξίζει γιατί είναι παιχτούρα.
VAssassin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 casillas δεν έρχεται με τίποτα.Buffon είναι παππούς. σέζαρ δεν κοίταξα.θα δω τη λέει και αν ζητάνε λίγα ίσως τον πάρω. Ναι ρε εννοείται αυτοί δεν έρχονται με τίποτα. Παππούς τερματοφύλακας στα 31 ;! Μέχρι τα 37 κορυφή θα είναι.
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δεν κρατάω παίχτες πάνω από 30.ίσως για τον πουγιόλ το κάνω. Akinfeev είναι θεούλης και εξελίξιμος.
VAssassin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Άλλο παίχτες, άλλο τερματοφύλακες. Η καλύτερη τους ηλικία είναι 28-32. Εν τω μεταξύ, πάλι μου κάνει π@@στιές με τραυματισμούς. Μα Κουτσιανικούλης 9 μήνες έξω; Έλεος...
pagman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 casillas δεν έρχεται με τίποτα.Buffon είναι παππούς. σέζαρ δεν κοίταξα.θα δω τη λέει και αν ζητάνε λίγα ίσως τον πάρω. κοντά στα 70 μύρια για ριμπερί.τα αξίζει γιατί είναι παιχτούρα. εεεε τα ισοπεδώνουμε όλα!!! Παππούς ο Μπουφόν; Ο Φαν Ντε Σαρ και ο Νικοπολίδης δηλαδή τι είναι, απολιθώματα;
johnyboy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 ε νταξ έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να έρθει.
jvgrjohn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλή σας μέρα, Μετά το installation μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. The installation of Football Manager 2010 is finished, but some errors occurred during the install. Please see the installation log for details Το παιχνίδι παίζει κανονικά αλλά τι σημαίνει αυτό το μήνυμα???
alexzzz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Θα σε ρωτούσα αν στο έβγαλε με seven αλλά χτες που το έβαλα και εγώ δεν μου έβγαλε κάτι ανάλογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.