alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έτσι... τα λέγαμε και πέρσι, τα λέγαμε και πρόπερσι. Αν το γουστάρετε έτσι, κανένα πρόβλημα και αναφέρετο δικαίωμα σας. Αλλά και πάλι είναι cheating.
imr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ΚΑλα εννοειτε οτι να ξερεις απο το ιντερνετ ποιοι παιχτες θα βγουν καλοι ειναι σχετο cheating Και χανεις φυσικα την χαρα να ανακαλυψεις ενα τρελο ταλεντο μονος σου Για προγραμματα τωρα δεν το συζητω καν, τι παιζετε τοτε manager? ποια η ευχαριστηση στο παιχνιδι? Και μια ερωτηση η ''επαναφωρτομενη'' εκδοση χρειαζετε το patch για να παιξει σωστα? Εχει τις κλασικες buggies οπως σε παλιοτερα manager?
mandipl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εχω ξενερωσει που ο προεδρος του παναθηναικου δεν μαφηνει να παρω πανω απο 5 coaches ...ημαρτον ...
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μπα, περίεργο, στο Γαύρο το limit είναι κλασικά 11 coaches.
speedy23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Έτσι... τα λέγαμε και πέρσι, τα λέγαμε και πρόπερσι. Αν το γουστάρετε έτσι, κανένα πρόβλημα και αναφέρετο δικαίωμα σας. Αλλά και πάλι είναι cheating. Συμφωνω απολυτα.Απλα να αναφερω οτι για μενα το μεγαλυτερο cheating και μ****** ειναι το reload οταν χανουν ενα παιχνιδι.Ημουν διπλα σε ενα παιδι που επαιζε το περσινο manager και ειχε παρει Ολυμπιακο και πρεπει να επαιξε ισα με 7-10 φορες ενα αγωνα με αντιπαλο την Αρσεναλ για τα προημιτελικα μαλλον του CL μεχρι να την νικησει.Tον ρωτησα αν το ευχαριστιεται ετσι και μου λεει:Ναι ρε συ,γιατι οχι? Ενταξει δικαιωμα τους ειναι αλλα ελεος ρε παιδια, που την βρισκει την διασκεδαση?Καυχιοταν και απο πανω οτι νικησε την ταδε ομαδα...
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλά ναι, το reload δεν το συζητάμε. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αθλιότητα. Αλλά βρε αδερφέ γούστο σου καπέλο σου να παίζεις έτσι. Μη βγαίνεις όμως μετά να πεις ότι πήρες CHL. Βγήκε sound pack: http://fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=218&t=27275 I am pleased to announce the completion and release of this year's Sound Pack, for FM2010. I was mostly happy with the one I put together for FM09, but as those who used it will know, there were a small number of issues that I was unable to rectify. This year I'm happy to say, that during testing, I've not encountered any problems at all. For those who've not used my packs before, they contain a wide range of matchday sounds, which aim to enhance the enjoyment of our matchday experience. All areas of the standard sounds that come with the game, have been improved (significantly, in my personal opinion). The Pack contains an improved and enhanced background loop (the sounds that play continuously in the background during a match); along with various crowd chants and songs which play throughout the game, and such things as tannoy announcements for substitutions and added time, Goal celebrations, post-match celebrations, and generally an all round better quality of sounds for just about every area of the game. Please note, that just as in real life, the more of a match you watch, the more sounds you will hear. So, naturally, if you're only watching 'key highlights' of the game, you won't hear that many chants. There are more for 'extended highlights', although, to really make the most of the Pack, you'll want to be watching the Full Match. The Sound Pack works fine for the Strawberry Demo (won't work with the Vanilla version, obviously), and unless the unlikely event that SI make any changes to the coding format, it will work just the same for the full game itself, though you'll obviously need to move the folders over when the time comes. Change List from FM09 version: Improved Goal Celebrations, which now work all the time. Increased the volume of tannoy announcements slightly. Improved the sounds of the ball striking the woodwork. Post-match celebrations now work consistently. Improved range of referee's whistle sounds. Added a few extra chants, and slightly increased their occurrence in the game. Chants are now even more tailored to the state of play. Fixed issue with the 'light_groans_opposition' command string, which sometimes caused interruptions.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ναι, φοβερή αγωνία έχει το παιχνίδι με το Save/Load, τι να σου πω. Άμα δεν έχεις ζήσει στιγμές όπως να είσαι στον τελικό του CL και να ΞΕΡΕΙΣ ότι έτσι και τελειώσει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή που χάνεις 1-0 έχει πάει στράφι όλη η προσπάθειά σου (όχι να ξέρεις πως απλά θα πατήσεις Load) και στο τελευταίο πλάγιο του αγώνα, στην απολύτως τελευταία φάση, να βλέπεις την μπάλα να φεύγει προς την περιοχή, λίγο έξω από τη μικρή περιοχή να παίρνει την κεφαλιά ο παίχτης σου και να την στέλνει στα δίχτυα (ναι, όλα αυτά έχουν γίνει), πολύ απλά δεν έχεις ζήσει manager. Υπάρχουν στιγμές που νομίζω πως δε θα τις ξεχάσω ποτέ. Ακόμα θυμάμαι πως πανηγύριζα. Ο άλλος τι θα θυμάται; Τι συγκινητικό ήταν που πάτησε το Load;
speedy23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 nzeppos thanks για το λινκ που διορθωνει τα ονοματα.Το εχεις δοκιμασει εσυ?Tο εβαλα και ενω δειχνει μια χαρα τα πραγματικα ονοματα των διοργανωσεων,τα ονοματα της Γερμανιας ειναι παλι τα μουφα και γκριζαρισμενα.
Erunildo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξουμε το μεγεθος της database στην διαρκεια του παιχνιδιου; Εκανα την μαλακια και εβαλα small,θελω να την μεγαλωσω..
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 nzeppos thanks για το λινκ που διορθωνει τα ονοματα.Το εχεις δοκιμασει εσυ?Tο εβαλα και ενω δειχνει μια χαρα τα πραγματικα ονοματα των διοργανωσεων,τα ονοματα της Γερμανιας ειναι παλι τα μουφα και γκριζαρισμενα. Επειδή το ίδιο έγινε και σε μένα, το έψαξα λίγο και τελικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ξεκινήσεις νέο παιχνίδι. Λένε ότι όταν έρθει η ώρα που οι ομοσπονδιακοί προπονητές θα καλέσουν την εθνική, τότε θα φτιάξουν και τα ονόματα. Ενδεχομένως τότε να φτιάξει και η εθνική Ολλανδίας, που το fake.lnc είχε τον περιορισμό να μην φαίνονται οι φάτσες των παιχτών της. ΥΓ: βρε τι save και load, εγώ ακόμα θυμάμαι πριν 4 χρόνια που στον δεύτερο ημιτελικό του CHL αποκλείστηκα στο 93' με γκολ του Pazzini. Ακόμα το σκέφτομαι και μου σηκώνεται η τρίχα, είχα κοντέψει να ρίξω ναπάλμ στο PC τότε.
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν το βάζετε εδώ το link να το πάρουμε και εμείς.
Deponakias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μπα, περίεργο, στο Γαύρο το limit είναι κλασικά 11 coaches. Εχει limit 11 αλλα σου εχει μονο 3 coach στην πρωτη ομαδα και οι υπολοιποι ειναι στους μικρους οποτε εισαι αναγκασμενος να παρεις τουλαχιστον 5 coach!
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Βρε εγώ τους έδιωξα όλους και πήρα δικούς μου. Κάθε φορά αυτό κάνω, την πρώτη χρονιά τα μισά λεφτά των μεταγραφών φεύγουν για coaches. Έκανα και τις πρώτες δοκιμές με κάποια custom skins που κατέβασα, αλλά τζίφος. Σε κανένα δεν μου δούλεψε το background, το μόνο που έπαιξε σωστά είναι τα attribute colors που όπως πάντα τα άλλαξα στα... δικά μου. Το κακό είναι ότι απ' ότι διάβασα δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ενεργοποιήσουν τα rotating backgrounds. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τα υποστηρίζει by default το παιχνίδι, εφόσον ο περισσότερος κόσμος τα χρησιμοποιεί. Για όσους ενδιαφέρονται, ανέβασα το τελευταίο Susie Real Competition Names εδώ: http://rapidshare.com/files/300907729/Fixes.lnc Υπ' όψιν ότι δεν είναι τελική έκδοση, αλλά ένα "μαγείρεμα" που έκανε κάποιος στο περσινό αρχείο, με την άδεια του Susie. Το βάζετε στο φάκελο "data\db\1000\lnc\all", σβήνοντας τα άλλα 2 αρχεία που υπάρχουν εκεί. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε σκαλίσει τις default databases του παιχνιδιού (ώστε να μην φορτώνονται από άλλη διαδρομή). Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε νέα καριέρα.
johnyboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 έχω 50 μύρια για μεταγραφή Ιανουαρίου στην Μπάρτσα. είμαι σχεδόν κομπλέ αλλά πιστεύω ότι θέλω τέρμα. και δεξί αριστερό μπακ αλλαγές θέλω αλλά δεν καίγομαι για εκεί. είμαι ανάμεσα σε : hugo loris akinfeev mandanda έχω μπερδευτεί αν και στο τέλος θα πάρω τον hugo loris που είναι πουλέν. ο akinfeev με χαλάει στο aerial ability που έχει 7. πείτε καμιά γνώμη.
VAssassin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Απ' αυτούς και οι τρεις παίζει να είναι χειρότεροι από Valdez. O Lloris παίζει να γίνεται καλύτερος αλλά σιγά τη διαφορά, που θα δώσεις κάνα 25άρι που θα ζητάει η Lyon. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για τέρμα. Αριστερά back έχεις δύο καλά (Abidal, Maxwell). δεξί μπακ ψάξε κανέναν πιτσιρικά που θα μπορεί να μπαίνει αλλαγή αλλά θα έχει και μέλλον. Κράτα τα πολλά για αριστερό εξτρέμ το καλοκαίρι εκτός αν βρεις τίποτα καλό χειμώνα που λογικά δεν θα μπορεί να παίξει και CL. A και κανένα δημιουργικό κεντρικό χαφ για πάγκο καλό θα ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.