Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο δύσκολο είναι? Η έκδοση Reloaded δεν θέλει cr@ck, αρκεί να έχεις το image φορτωμένο στο power iso. Πήγαινε μετά στο φάκελο που εγκατέστησες το παιχνίδι και τρέξε το fm.exe

Μην ξεχάσεις να κατεβάσεις και να βάλεις το patch!

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή στην έκδοση του θείου Reloaded το patch τρέχει κανονικά...;;

Και όσο για το ρεαλισμό στις διαφορές μεταξύ πανάθας και θρύλου, και μόνο από τη μικρή διαφορά του παιχνιδιού στο budget μεταγραφών (ο ένας πήρε το cisse με 8+ και τον leto με άλλα 4+ μύρια και ο άλλος τον maresca με 2- αφού βέβαια πούλησε πρώτα τον belluschi με 5+) καταλαβαίνεις ότι οι ελληνικοί scouters της SI είναι ερυθρόλευκων συναισθημάτων (αν και τον τοροσίδη τον θάψανε τον καημένο - επίσης επιτρέπεται ρε παιδιά ο νίνης και να έχει 12-11 σε ταχύτητα-επιτάχυνση την ίδια στιγμή που ο καλός και χρυσός μας Zewlakow να έχει 12-13 αντίστοιχα...;; ΈΛΕΟΣ!!) Enough said που λένε κ οι φίλοι μας οι άγγλοι._

Δημοσ.

Και όσο για το ρεαλισμό στις διαφορές μεταξύ πανάθας και θρύλου, και μόνο από τη μικρή διαφορά του παιχνιδιού στο budget μεταγραφών (ο ένας πήρε το cisse με 8+ και τον leto με άλλα 4+ μύρια και ο άλλος τον maresca με 2- αφού βέβαια πούλησε πρώτα τον belluschi με 5+) καταλαβαίνεις ότι οι ελληνικοί scouters της SI είναι ερυθρόλευκων συναισθημάτων (αν και τον τοροσίδη τον θάψανε τον καημένο - επίσης επιτρέπεται ρε παιδιά ο νίνης και να έχει 12-11 σε ταχύτητα-επιτάχυνση την ίδια στιγμή που ο καλός και χρυσός μας Zewlakow να έχει 12-13 αντίστοιχα...;; ΈΛΕΟΣ!!) Enough said που λένε κ οι φίλοι μας οι άγγλοι._

Παράγκα και στο FM? :lol::lol:

Δημοσ.
και φταίει φυσικά ο Κόκκαλης... αλλά ας σταματήσουμε.

Φίλε μου αν σου είναι τόσο δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις τα απλά γραφόμενα μου τότε καλύτερα να ακούς, παρά να σχολιάζεις ανεπιτυχώς. Η απλή υπόθεση μου ότι οι(ο) άνθρωποι(-ος) της SI στην ελλάδα είναι ερυθρόλευκων συναισθημάτων (διόλου απίθανο από τη στιγμή που η ομάδα με τους περισσότερους υποστηρικτές είναι ο ολυμπιακός) είναι πέρα για πέρα σαφής και πίστεψε με χωρίς κρυφά μηνύματα...

Το οτί εσύ μπορεί να έχεις ακούσει τη καραμέλα του Κόκκαλη από άλλους (μη ολυμπιακούς) περί πληρωμένων πρωταθλημάτων κλπ. πάμπολλες φορές, και επειδή προφανώς δεν θες να τις δεχτείς ως οπαδός γιατί θες να πιστεύεις (λανθασμένα) ότι εδώ και τόσα χρόνια ήσουν η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα και ότι ΚΑΘΕ χρονιά το αποδείκνυες αγωνιστικά (γιατί προφανώς τις περισσότερες φορές ήσουν και άξια το πήρες), δεν σου φταίω εγώ ή ο καθένας, να ανάγεις τη συζήτηση εκεί που εσύ νομίζεις και όχι να τη συνεχίζεις από εκεί που αυτή είναι.

Δημοσ.

Ναι, φαίνεται να τρέχει κανονικά, άλλωστε δεν είμαστε σίγουροι τι σόι προστασία έχει το original παιχνίδι και αν η έκδοση του θείου Reloaded έχει πειραγμένα αρχεία (αφού δεν υπάρχει cr@ck). Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Για... ελαφρύ διάβασμα, πριν τον ύπνο συνιστώ αυτά:

http://fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=209&t=27171

http://fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=209&t=27127

Δημοσ.

Φίλε μου αν σου είναι τόσο δύσκολο να αποκωδικοποιήσεις τα απλά γραφόμενα μου τότε καλύτερα να ακούς, παρά να σχολιάζεις ανεπιτυχώς. Η απλή υπόθεση μου ότι οι(ο) άνθρωποι(-ος) της SI στην ελλάδα είναι ερυθρόλευκων συναισθημάτων (διόλου απίθανο από τη στιγμή που η ομάδα με τους περισσότερους υποστηρικτές είναι ο ολυμπιακός) είναι πέρα για πέρα σαφής και πίστεψε με χωρίς κρυφά μηνύματα...

Το οτί εσύ μπορεί να έχεις ακούσει τη καραμέλα του Κόκκαλη από άλλους (μη ολυμπιακούς) περί πληρωμένων πρωταθλημάτων κλπ. πάμπολλες φορές, και επειδή προφανώς δεν θες να τις δεχτείς ως οπαδός γιατί θες να πιστεύεις (λανθασμένα) ότι εδώ και τόσα χρόνια ήσουν η καλύτερη ομάδα στην ελλάδα και ότι ΚΑΘΕ χρονιά το αποδείκνυες αγωνιστικά (γιατί προφανώς τις περισσότερες φορές ήσουν και άξια το πήρες), δεν σου φταίω εγώ ή ο καθένας, να ανάγεις τη συζήτηση εκεί που εσύ νομίζεις και όχι να τη συνεχίζεις από εκεί που αυτή είναι.

και λέω εγώ τώρα...

βγήκε το manager και έρχεστε εδώ να κάνετε το τόπικ καφενείο. Το ότι το εντελώς αθώο στο σχόλιο όπως και αυτό για τον παλτό Σισέ είναι σχετικό αλλά προκλητικό φυσικά δεν το βλέπουμε γιατί σχολιάζουμε τα στατς του fm με παιχνιδιάρικο τρόπο.

Δημοσ.

E όχι και εδώ μέσα, ήμαρτον. Φίλε μου, το γεγονός ότι έδωσες 12+ μύρια για τον Σισέ και τον Λέτο δεν σημαίνει ότι έφτιαξες καλύτερη ομάδα, ούτε ότι αντικειμενικά, η πραγματική τους αξία είναι αυτή. Αν έχετε φτάσει να πιστεύετε ότι ακόμη και στα video games αδικείστε, μήπως ήρθε καιρός για μία βόλτα από κάποιον ειδικό?

Δημοσ.
E όχι και εδώ μέσα, ήμαρτον. Φίλε μου, το γεγονός ότι έδωσες 12+ μύρια για τον Σισέ και τον Λέτο δεν σημαίνει ότι έφτιαξες καλύτερη ομάδα, ούτε ότι αντικειμενικά, η πραγματική τους αξία είναι αυτή. Αν έχετε φτάσει να πιστεύετε ότι ακόμη και στα video games αδικείστε, μήπως ήρθε καιρός για μία βόλτα από κάποιον ειδικό?

Φίλε μου διακρύνω μία δυσκολία και από μέρους σου στο να κατανοείς απλά γραφόμενα;; Τόσο δύσκολο είναι πια...; Μήπως όπως χρειάζομαι εγώ έναν ειδικό ψυχολόγο-ψυχίατρο άλλο τόσο να χρειάζεσαι και εσύ έναν ειδικό γλωσσολόγο ή ίσως να πρέπει να ξεκινήσεις το σχολείο από την αρχή ώστε να μάθεις να καταννοείς καλύτερα τον γραπτό λόγο;

Σχολίασα γενικά την εύνοια του ολυμπιακού -την οποία και δικαιολόγησα εν μέρει- δίνοντας 2 (σαφή και συγκεκρημένα) κραυγαλαία παράδειγματα.

-1ον, την διαφορά σε επιτάχυνση-ταχύτητα του Νίνη (λαγού) με τον Ζεβλάκοου (χελώνα) (άκρως αντικειμενικά και όχι υποκειμενικά στατιστικά και οι τιμές τους δείχνουν περισσότερο εμπάθεια παρά υποκειμενική γνώμη επαγγελματία) και όχι σαφώς το finishing (εν μέρει υποκειμενικό) του Σαλπιγγίδη ή του Σισσέ απέναντι στου Ντέρμπυσαιρ ή Ντιόγκο - αν και έκανα μνεία στην αδικία για τα ποσοστά του Τοροσίδη, και

-2ον, τη μικρή διαφορά στο budget των δύο ομάδων ενώ η πραγματική είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (όπως άλλωστε αποδείκτηκε στην μεταγραφική του καλοκαιριού) το οποίο επίσης κατ'εμέ δείχνει εμπάθεια και όχι γνώμη επαγγελματία.

Δημοσ.

για να μην τα λέμε 1.00000 φορές.το έγραψα και σε φόρουμ του παο.

ο υπεύθυνος για την Ελληνική db είναι παναθηναικός.

όπως και πολλοί άλλοι από το ελληνικό site.οι scouters δεν έχω ιδέα τι είναι.

Δημοσ.

Τι διάολο. Πήρα ένα GK coach με GK training 18 και Determination+Discipline+Motivating (DDM) = 39.

Με την περσινή φόρμουλα GK*2 + DDM >70 έπρεπε να βγάλω 5/7 αστέρια στην προπόνηση κι όμως ο τύπος βγάζει μόλις 2. Να μου πείτε φέτος δεν έχει 7 μάξιμουμ αστέρια αλλά 5, αλλά με παρόμοια λογική πήρα strength/aerobic coaches και μου έβγαλαν 4,5 στα 5 αστέρια. Κάτι πρέπει να έχει αλλάξει φέτος...

Δημοσ.

Από πότε είναι γρήγορος ο Νίνης; Στην πραγματικότητα, ακόμα και στην εθνική ελπίδων, υπάρχουν πιο γρήγοροι παίχτες... Και ο Τοροσίδης μια χαρά stats έχει.

nzeppos, πρέπει να παίζει μεγάλο ρόλο το reputation

Δημοσ.

Άκυρο παιδιά, δικό μου λάθος. Δεν πρόσεξα ότι δεν είχα βάλει τερματοφύλακες να προπονούνται σε αυτό το πρόγραμμα, τους είχα στο pre-season. Μόλις έβαλα ένα GK στη σχετική λίστα αμέσως τα 2 αστέρια έγιναν 4 στα 5. Μια χαρά.

Νομίζω ότι το reputation δεν παίζει ρόλο, στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε πως υπολογίζονταν μέχρι πέρσι τα αστέρια της προπόνησης (δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι φέτος):

http://www.cmgreece.com/phpBB3/viewtopic.php?f=171&t=24928&sid=7fdcbdf9be51dcb779c13a5ded908360

Τώρα αν το reputation παίζει κάποιο άλλο ρόλο θα σας γελάσω, αν ξέρει κανένας ας μας πει.

Δημοσ.

Σίγουρα παίζει σε physios και scouters. Τώρα για τους coaches, μια υπόθεση έκανα, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν ισχύει. Συνήθως προσλαμβάνω κάποιους, πατάω auto-assign και τέλος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...