Προς το περιεχόμενο

Football Manager 2010

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

SEGA announces Football Manager 2010

SEGA has announced Football Manager 2010 for PC and Football Manager Handheld 2010 for PSP, and said both will be out on 30th October (the Friday of the London Eurogamer Expo).

Attention this year has gone on usability, navigation and user interface. The hope is to create a more accessible and "vibrant" experience; one that has shed the side navigation bar in favour of a tab system.

Sports Interactive has introduced a new Tactics Creator and Match Analysis tool too. The former allows an "extensive array" of pre-set and user-created plays to be swapped on the fly by touchline shouts from the coach during games. The latter, on the other hand, allows one to peruse the areas where tackles were made, shots fired from and so on and so forth. And this can be done during or after the game.

On top of all that are a raft of visual and AI improvements to the 3D matches, which should now be a bit more real.

As always, Sports Interactive will discuss these, and other changes on the Football Manager blog over the weeks leading up to launch.

For now, though, there are the first PC and PSP screenshots of Football Manager 2010 to digest.

footballmanager2010pcsc.jpg

footballmanager2010pcsc.jpg

footballmanager2010pcscf.jpg

footballmanager2010pcsce.jpg

footballmanager2010pcscy.jpg

• Απαντ. 337
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ιδια ακριβως ειναι τα γραφικα οπως ειναι στο 20009 με high settings+mods.Δεν με χαλαει.Ειναι ακρως λειτουργικο το 3D με το τελευταιο patch στο 2009.

Δημοσ.

Εμένα αυτό που με ενθουσιάζει από τα ss και το ήθελα καιρό τώρα, είναι οι εντολές την ώρα του αγώνα. Όπως τον βλέπεις live δηλαδή, να φωνάζεις (από ότι βλέπω το ονομάσανε επιτυχώς "touchline instructions"). Έλειπε αυτό το feature!

Δημοσ.

Καιρός ήτανε αλλά πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση με την ενεργοποίηση.Πέρυσι έπεσαν οι σέρβερ τους,οέο, άσε που μας βγήκε η πίστη να το ενεργοποιήσουμε.Εγώ παιδευόμουν 2 μέρες,την ψώνισα και περίμενα μία εβδομάδα σχεδόν να χαλαρώσει η φάση.Τα specs θα είναι ίδια?Δλδ με την ταπεινή μου GMA 4500M θα παίζει χωρίς 3D και φρου φρού?;Ή θα πατάω continue,θα στρίβω τσιγάρο,θα ανανεώνω τον καφέ και βλέπουμε? Ξέρεις κανείς τπτ?

Δημοσ.
Καιρός ήτανε αλλά πρέπει να βελτιωθεί η κατάσταση με την ενεργοποίηση.Πέρυσι έπεσαν οι σέρβερ τους,οέο, άσε που μας βγήκε η πίστη να το ενεργοποιήσουμε.Εγώ παιδευόμουν 2 μέρες,την ψώνισα και περίμενα μία εβδομάδα σχεδόν να χαλαρώσει η φάση.Τα specs θα είναι ίδια?Δλδ με την ταπεινή μου GMA 4500M θα παίζει χωρίς 3D και φρου φρού?;Ή θα πατάω continue,θα στρίβω τσιγάρο,θα ανανεώνω τον καφέ και βλέπουμε? Ξέρεις κανείς τπτ?

Μην περιμενεις θεαματικες βελτιωσεις.Αλλωστε το processing αφορα στην cpu και οχι στην gpu.

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μειώσουν το simulation rate (aka ρυθμός εξομοίωσης) ο οποίος από το 1/16 που ήταν στην 2D μηχανή γραφικών εκτοξεύτηκε στο 1/4 περίπου στη 3D -θα το έχει προσέξει στάνταρ κάποιος hardcore παίκτης στις κινήσεις των παικτών στο γήπεδο. Τα υπόλοιπα είναι "φρου-φρου κι αρώματα" για να τσιμπάνε τα noobια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...