Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω ότι το πρώτο είναι το καλύτερο της σειράς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και το σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και έλεγα... Πιο από όλα δεν έχω παίξει... Δε μπορεί να τα έχω παίξει όλα. Και από όσο βλέπω έχω αφήσει το πρώτο.

Υπάρχει, μήπως, κανένα Mod για καλύτερα Textures; Έστω κάτι καλύτερο.

*Βέβαια παίζει και να το έχω παίξει και να μη το θυμάμαι. ^_^

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Hitman: Absolution has stealthy “hardcore” mode

Hitman: Absolution producer Hakan Abrak has said the game will feature a hardcore difficulty mode for fans of the series, and and it’s a stealth-based mode.

Speaking in an interview with Eurogamer, Abrak said the inclusion is a nod to the gameplay of previous Hitman titles.

We will get into more details at a later point, but obviously it’s linked to the playing style,” he said. “It’s more pacify your enemies, be undetected, maybe solve the challenges in a smarter way. That will probably give you a stealth assassin achievement.

We have a lot of difficulty levels in the game as well. Rest assured, the hardcore fans that like to have replayablity value in the game or want to have this stealth assassin – you know, I’m the ultimate stealth assassin – that playing style, those Achievements, are very much in the game.

There’s a huge replayability value in it and we have some features in the game I cannot speak about that will enhance this and make this easier, and heighten the replayability value for the hardcore players as well.

Abrak said the hardcore mode even has its own “very special name,” and while he wasn’t at liberty to divulge it at the time, it is “going to please the hardcore fans.”

Absolution is out next year for PC, PS3, and Xbox 360.

Δημοσ.

Με ξενερωσε λιγο αυτο με τα κοκκινα περιγραμματα των ανθρωπων γυρω του σε καποιες στιγμες.

Ειναι στανταρ feature σε ολα τα Hitman? Το λεω επειδη δεν εχω παιξει κανενα...ακομα.

Κατι παρομοιο νομιζω υπηρχε στο Batman Arkham Asylum?

Επισης δεν μου πολυαρεσε που ανοιγαν οι πορτες με...φωτοκυτταρο?:rolleyes:

Βαλε το χερι σου ρε ανθρωπε!

Κατα τα αλλα δειχνει απιθανο και ατμοσφαιρικοτατο!:wub:

(Ωραιο "παντρεμα" στο 4:50 η ταμπελα "Silence please", με το "shhhh" που κανει την ωρα που τον σκοτωνει).:devil:

Δημοσ.

Με ξενερωσε λιγο αυτο με τα κοκκινα περιγραμματα των ανθρωπων γυρω του σε καποιες στιγμες.

Ειναι στανταρ feature σε ολα τα Hitman? Το λεω επειδη δεν εχω παιξει κανενα...ακομα.

Όχι δεν είναι στάνταρ feature και είναι σπαστικό! ελπίζω τουλάχιστο από ένα ορισμένο mode δυσκολίας και πάνω να μη το έχει ή έστω να κλείνει με κανένα on/off...

Δημοσ.

το παιχνίδι φαίνεται να τα σπάει...hitman με ''πολύ'' στυλάκι και μουσική φοβερή...

αλλά αυτή η ''έκτη αίσθηση'' που έχει, απλά fail...ας ελπίσουμε να έχει option on/off

Δημοσ.

Προσωπικά δεν βρήκα κάτι άσχημο πέρα από το cover shooting που σηκώθηκε όρθιος έκτο cover για να πυροβολήσει, πέρα από αυτό φαίνεται άψογο. Τώρα ότι μοιάζει με με το Conviction για μένα είναι +.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ημερομηνία επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη (και ίσως είναι καλύτερα έτσι γιατί και κάποιες άλλες εταιρίες ανακοίνωναν ημερ.κυκλ για κάποια απο τα παιχνίδια τους και οι αναβολές δίναν και παίρναν) θέλω να πιστεύω πως το αργότερο μέχρι καλοκαίρι του 2012 θα το έχουμε.

Δημοσ.

Fake and Gay απ οτι βλέπω στο βίντεο το παιχνίδι... κρίμα.

πάνε να πιάσουν και αυτοί τις ηλικίες 7 με 15, μα καλά μαζί με την ubisoft το έφτιαξαν?

τι μουσική Inception είναι αυτή ρε? που είναι ο Jasper?

τι βελάκια σε στυλ Conviction είναι αυτά?

2:17 - 2:25, κλαίω! :lol:

5:12 κλαίω για δεύτερη φορά!

6:54 γεια σου ρε Fisher!

11:45 ψέμα, πολύ βολικά είναι όλα, αυτοματοποιημένα...

13:54 - 13:58... τι delay ηταν αυτο??? αχχαχχαχα!

χάρτης κάτω αριστερά...

16:23 Inception ξανα και άνθρωποι με lag, αχχαχα!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ!!!

κόκκινη γραβάτα και ρίγες στο πουκάμισο ούτε γι αστείο έτσι???

πείτε μου οτι θα πηγαίνει απο σημείο σε σημείο με ένα κουμπί όπως στο Conviction...

τουλάχιστον θα κουβαλάει τα πτώματα ή θα είναι ακριβώς σαν το SC?

:-(

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...