Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα, το Blacklist είχε καλύτερο stealth..Αλλά το Hitman το είδα πιο σοβαρά από το Dishonored, το Dishonored μου φάνηκε ένα πρόχειρο γκέιμ να περάσει η ώρα.. 2
rfc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια σημερα το τερματισα πρωτη φορα. Εχω να πω οτι τετοια παιχνιδαρα εχω πολυ καιρο να παιξω.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια σημερα το τερματισα πρωτη φορα. Εχω να πω οτι τετοια παιχνιδαρα εχω πολυ καιρο να παιξω. Ένταξει μωρέ καλό ήταν, αλλά για Hitman δεν κάνει. Από την απάντηση σου θα υποθέσω πως δεν έχεις παίξει το διαμάντι που λέγεται Blood Money.
rfc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι φιλος δεν τα εχω παιξει αυτα, ουτε το blacklist για το οποιο ψηνομε χοντρα. Εσυ πιο προτεινεις να παιξω πρωτα?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Οχι φιλος δεν τα εχω παιξει αυτα, ουτε το blacklist για το οποιο ψηνομε χοντρα. Εσυ πιο προτεινεις να παιξω πρωτα? Ωωωωωχχχ μην μου το κάνεις αυτό τώρα . Αλλά θα μου πεις πρέπει να υπάρξει νικητής. Το Blood Money βγήκε το 04 και η τεχνολογία σίγουρα έχει προχωρήσει με καλύτερο ΑΙ και πολλά ακόμα. Παίξ'τα και τα δύο. Ναι, αυτό. Στο Steam το BM έχει 10€. Τερμάτισε πρώτα το BC και μετά παίξε το ΒΜ.
zvarthangalos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το Blood Money βγήκε το 04 και η τεχνολογία σίγουρα έχει προχωρήσει με καλύτερο ΑΙ και πολλά ακόμα... Το Blood Money βγήκε το 2006 φίλε john και όχι το 04
Silverage Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Και γαμώ το blood money, το είχα παίξει στο ps2.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Το Blood Money βγήκε το 2006 φίλε john και όχι το 04 Σωστά. My bad.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 το φιναλε του 4 ολα τα λ7. απολαυσα το 3 παρα πολυ. το 2 ζορικο αλλα και αυτο πολυ καλο. το 1 δεν μου ειχε κανει αισθηση και μετα απο 2 ωρες δεν ασχολήθηκα ποτε ξανα. το 5 απλα τα σπαει!!!!!
jason97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 contract στο absolution πως παίζω? και να μαζεύω λεφτά για offshop? Τα skill πως θα τα ξεκλειδώσω? 1
Lautrec Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πράγματι πολύ καλό παιχνίδι. Το μόνο αρνητικό με το Absolution είναι ότι δεν ακολούθησαν την συνταγή του κορυφαίου Blood Money και έκαναν πειραματισμούς βαζοντας σενάριο και επίπεδα χωρίς στόχους. Επίπεδο χωρίς στόχο σε παιχνίδι Hitman είναι σαν πιτόγυρο χωρίς κρέας. contract στο absolution πως παίζω? και να μαζεύω λεφτά για offshop?Τα skill πως θα τα ξεκλειδώσω? Όταν ξεκινάς το παιχνίδι έχει δυο πάνελ, το αριστερό είναι η βασική ιστορία και το δεξί τα contracts Λεφτά μαζεύεις κάνοντας contracts. Αν κάνεις το contract ακολουθώντας τους όρους του δημιουργού παίρνεις περισσότερα φράγκα.
jason97 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Στα contracts και διαλέγω μια πίστα Και μου εμφανίζει απανω για 3 στόχους Και που ξέρω εγώ ποιοι είναι? Είναι αυτή που είναι στο κανονικό? Τα λεφτά δεν μου εμφανίζονται Μήπως είναι για multiplayer?
jason97 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 δοκιμασα και σκοτωνο τους στοχους με τσεκουρι οπως ειναι και στα βιντεο στο youtube αλλα τιποτα δεν μου εμφανιζει λεφτα ποια είναι η διαφορά είτε ξεκλειδώσω τα skill είτε όχι? εγώ πάντως δεν βρίσκω κάποια διαφορά Hitman sniper challenge τη πρέπει να κάνεις εκεί? Περνάς πίστες έχει αρχή και τέλος?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Απλα σκοτωνεις καποιους στοχους σε συγκεκριμενο χρονικο διαστημα.Ειναι μονο μια αποστολη χωρις στορυ κτλ.Καλο ειναι για καμια ωριτσα μετα το βαριεσαι.
jason97 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πρέπει να πετύχεις και κάτι περιστέρια Δείχνει και κάτι σκηνές από το absolution
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα