chill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Γουσταρεις καραφλες τρελε? Στα games φέτος ΝΑΙ. Γενικά με τρομάζουν οι καραφλες, τους θεωρώ αντιαισθητικούς και ευτηχώς τα superior genes της chillοφαμίλιας μου εξασφαλίζουν τρίχα στην κεφαλή μέχρι το τέλος τελικά chil το έλυσες το θέμα με τα τετράγωνα?Γιατί και γω το ίδιο πρόβλημα έχω. Οχι,δεν κατέβασα beta drivers να δοκιμάσω. Εξάλλου το πρόβλημα είναι πολύ μικρό. Μόνο στις πίστες την ημέρα γίνεται αντιληπτό που είναι και λίγες και μόνο αν κοιτάξεις προς συγκεκριμένα σημεία. @kostass....έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αρχικά αλλα δεν είδα προκοπη. Θα δοκιμάσω και το depth αλλά εχω απορροφηθεί τόσο απο το παιχνίδι που πλέον αυτο είναι το λιγότερο που με νοιάζει 1
SlackulatoR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pbpct0Q7R8E
liakjim Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Πω πω τι παιχνιδαρα ειναι αυτη??? Καλα τα ελεγε ο dyno. Τα γραφικα εχουν τις καλες τους κ τις κακες τους στιγμες , αλλα στο χρεπι μου παει πολυ καλα . Αλλα το gameplay ειναι φανταστικο κ πολυ παλουκι. Παιζω σε hard και τα εχω δει ολα. Ειλικρινα δεν μπορω να φανταστω , πως παιζεις full stealth σε επιπεδο purist...
zvarthangalos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Εγώ το ξεκίνησα δεύτερη φορά σε ένα επίπεδο κάτω απο το purist όπου δεν έχει όυτε ένα save εφτασα στο chapter του ξενοδοχείου με χίλια ζόρια είναι πάρα πολύ δύσκολο και ειδικά άν θέλεις να το παίξεις full stealth
UpToDate_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδια, στου σκιντροου, εφτιαξα το failed to initialize dx11. Αλλα ειτε οταν ξεκιναει το game, ειτε κατα την διαρκεια δεν εχει στο ελαχιστο ηχο. Τι να κανω; το χω γκουγκλαρει αλλα κλάιν. Μηπως το 'χει περασει κανεις;
UpToDate_ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δοκιμασα και με το 444 patch που ηταν 12gb αλλα τιποτα.. κατα 99% ουτε με το αυθεντικο θα μπορω.. wtf δεν το εχει κανεις αλλος το θεμα με τον καθολου ηχο;
zvarthangalos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρεμπιπτόντως έβαλα σήμερα τους Beta AMD 13.2 drivers και είδα αισθητή διαφορά τουλάχιστον στο crossfire αν και δεν αναφέρουν πουθενά πως υπάρχει βελτίωση στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2013 από zvarthangalos
shadow_man Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 κατέβασα το hitman να τσεκάρω τη καινούργια μου κάρτα sapphire 7850 1ghz το έβαλα ultra , msaa 8x , anisotropic 16x και τα πάντα high έκανα το benchmark test και είχε μέσο όρο 5 frames per second!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fx 8350 cpu ,8gb ram τι συμβαίνει;;;;;;;;;;;;;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 βγάλε το MSAA και ξαναδοκίμασε...
shadow_man Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 47 frames per second χωρίς MSAA. Δε ξέρω πολλά από κάρτες τι ακριβώς είναι το MSAA και γιατί έχει τόση διαφορά;;; στα πόσα frames τρέχει ένα game κομπλέ;;
brickoman Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 47 frames per second χωρίς MSAA. Δε ξέρω πολλά από κάρτες τι ακριβώς είναι το MSAA και γιατί έχει τόση διαφορά;;; στα πόσα frames τρέχει ένα game κομπλέ;; Το τέλειο είναι 60fps αλλά κι εσύ μια χαρά είσαι. Το MSAA εάν θυμάμαι καλά εξομαλύνει τις γωνίες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 47 frames per second χωρίς MSAA. Δε ξέρω πολλά από κάρτες τι ακριβώς είναι το MSAA και γιατί έχει τόση διαφορά;;; στα πόσα frames τρέχει ένα game κομπλέ;;multisample anti-aliasing σημαίνει και κάνει εξομάλυνση γωνίων, από μόνο του δεν είναι "ελαφρύ", στο 8Χ είναι αρκετά βαρύ αν δεν έχεις τούμπανο κάρτα...
vagelis81 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Nα ρωτησω κατι και εγω;Το παιχνιδι το τερματισα αλλα προσεξα οτι στο κεντρικο μενου εχει μια επιλογη που λεει κατι για contracts (δε θυμαμαι πως το λεει ακριβως το χω απεγκαταστησει το παιχνιδι).Τι ειναι ακριβως αυτο;Ειναι κομματια του παιχνιδιου -κατι δηλαδη σαν select mission η ειναι κατι ξεχωριστο ;Αργα το σκεφτηκα το ξερω απλα το εβλεπα στο youtube και απορησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα