Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επίπεδο δυσκολίας το διαλέγεις στην αρχή του παιχνιδιού και σε ακολουθεί σε όλη τη διάρκειά του ή μπορείς να το αλλάξεις πριν από κάθε αποστολή ή ακόμα και κατά τη διάρκειά της;

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή!!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όσοι δεν το έπαιξαν ακόμα ας σπεύσουν!

ουτε διαφημιση να εκανες! χαχαχαχα

Δημοσ.

βγήκε patch 7.7gb ή κάνω λάθος?

~335 MB (δεν θυμάμαι ακριβές νούμερο).

Είστε και οι 2 σωστοί if u know what i mean.

Εγώ πάντως; κατέβασα και τα 2!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εχω ενα προβλημα με το hitman και θα ηθελα οποιος μπορει ας βοηθησει:εγκατεστησα το παιχνιδι παω να πατησω new game και δεν ξεκιναει γιατι?

Δημοσ.

Έχω την 5870 και τους 12.10 εγκατεστημένους. Έχω παίξει μόνο την πρώτη πίστα. Εντός του mansion δεν είχα κανένα πρόβλημα - ή τουλάχιστον δεν καταλάβαινα αν υπάρχει -, εκτός όπως και όταν κοίταγα προς την μεριά του ήλιου, η εικόνα εμφανιζόταν να περιέχει τετράγωνα. Όχι ασχημάτηστα, σε κανονική σειρά, σε όλη την οθόνη. Έκανα αρκετές αλλαγές στα settings αλλά δεν είδα διαφορά. Να υποθέσω ότι είναι θέμα των catalyst; Περιμένουμε νέους σύντομα;

Δημοσ.

Επική παιχνιδάρα. Μπαίνω στην 16η πίστα και έχω γράψει ήδη 28,5 ώρες στο steam. Αν ασχοληθείς με challenges και με silent assassin η διάρκεια του τίτλου εκτοξεύεται, να μην αναφέρω καν τα contracts.

2012 η χρονιά των καραφλών. Max Payne και τώρα Agent 47 :lol:

Δημοσ.

τελικά chil το έλυσες το θέμα με τα τετράγωνα?Γιατί και γω το ίδιο πρόβλημα έχω.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους...Ειχα και εχω το ιδιο θεμα με τα τετραγωνα ...αυτο που εκανα ηταν να βαλω ολα τα settings sto high με αποτελεσμα να εξαφανιστουν..μετα επειδη το παιχνιδι σκαλωνε αρχισα να μειωνω τα settings μεχρι να βρω αυτο που εμφανιζει τα τετραγωνα παλι...δεν θυμαμαι ποια επιλογη ηταν γτ το εχω σβησει....νομιζω ομωσ οτι ειναι η επιλογη depth of field...ψαξτε το λιγο δεν ειναι τπτ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...