Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι συγνώμη, η 6950 με 2gb έχει 1 fps παραπάνω από την 560 ti 1gb. Σε ένα παιχνίδι amd optimised... (δεν έχουν ελέγξει την ti 2gb βέβαια)

Τα benchmark για κάρτες γραφικών δεν έχουν καμία σημασία για παιχνίδια, οκ ότι πεις. Στην τελική τις gpu τις χρησιμοποιεί ο κόσμος για να παίζει ναρκαλιευτή

Υ.Γ. δεν έχει νόημα να μιλάμε ποια είναι καλύτερη, λες και θα μεγαλώσει το epeen μας, ο καθένας παίζει με ότι έχει, το να βγαίνει ο καθένας και να λέει "έχω 60fps" "έχω 100 fps" δεν το κάνει ούτε καλύτερο gamer ούτε τίποτα. Το μεγαλύτερο πορτοφόλι δείχνει και τίποτε άλλο.

Αν αυτο το benchmark ειχε και την 560 ti 2 gb twin fronz ii oc τοτε θα ηταν πιο πανω απο την 6950. Η gtx 560 tι 1 gb δεν ειναι τοσο δυνατη οσο η gtx 560 ti 2 gb twin fronz 2 oc. Αλλα 1 fps ειναι τοσο μικρη η διαφορα που δεν το καταλαβαινεις σε κανενα παιχνιδι.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι καρτες που συζηταμε ειναι πρακτικα ισοδυναμες και δε χρειαζεται να το αναλυουμε ιδιαιτερα, απλα στη δικη σου περιπτωση απλα σπαταλας περισσοτερο τη δυναμη της στη μικρη αναλυση , αυτο σου λεω

• Like 2
Δημοσ.

βγήκε patch 7.7gb ή κάνω λάθος?

αυτο ειναι update των skidrow οι οποιοι για καποιο λογο (δε θυμαμαι που αλλου το ειχαν κανει, αλλα εχουν ξανακανει κατι αντιστοιχο) επειδη δε μπορουν απλα να κανουν το patch να εγκατασταθει σε βαζουν να ξανακατεβασεις σχεδον ολο το παιχνιδι ουσιαστικα με τα αρχεια σπασμενα και πατσαρισμενα

(αυτο ειχα καταλαβει μεσες ακρες, τα πώς και γιατι δεν ειμαι σε θεση να τα καταλαβω απλα αυτος ειναι και καλα ο πιο ευκολος τροπος για αυτους , ετσι ελεγαν )

σε καμια περιπτωση δε γινεται ενα patch να ειναι τοσο μεγαλο

Δημοσ.

Το εχω προχωρησει πολυ αλλα απογοτευτηκα επειδη ειναι αδυνατον να τους σκοτωσεις ολους τους εχθρους. Στην πρωτη πιστα τα καταφερα και τους καταφερα να τους καθαρισω ολους αλλα απο τη δευτερη και μετα οι εχθροι ειναι τοσο πολλοι που αναγκαζομαι η να μεταμφιεζομαι η να κανω stealth οπου μπορω. Καλα το λεγαν και οι devs οτι αυτο το παιχνιδι δεν ειναι για να τους σφαζουμε ολους οπως σε αλλα παιχνιδια δρασης. Ομως το παιχνιδι ειανι φοβερο κατα αλλα. Βεβαια ισως φταιει και το οτι το παιζω στο hard

Δημοσ.

Guys, αυτό το μαμημενο το failed to initialize DX11.. Έχω πάει από τους 12.8 στους 12.11Beta και 12.10 , τίποτα.. Είν του θείου, τώρα να περάσω κάνα windows update δεν, γιατι δεν θα χω ίντερνετ till x-mas. Τι κανω; Μπλε και στην θάλασσα;; Και δεν έχω κ μια να το τσιμπησω αυθεντικό γμτ. Αν γνωρίζει κάποιος ποιο update να κατεβάσω,κάνα patch or something ας στειλει πμ!! Περιμενω από το blood money!! :-P

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
μηπως θες κανα steam εγκατεστημενο?

Ειναι ήδη εγκατεστημένο απλα τρέχει offline για τον λόγο του ότι δεν συνδέεται το πισι στο ίντερνετ

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...