Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό το πρόσεξα στο

Rosewood

.

Είναι πράγματι ενοχλητικό. Οπότε καλύτερα να έχεις τελειώσει με την τριγύρω περιοχή πριν κάνεις save. Για να μην κάτσει μετά μπελάς και πρέπει να πας πίσω και "πάλι εδώ εσείς;".

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσε κατα λάθος έκανα activate ένα checkpoint (ενώ ήθελα να σηκώσω ένα wrench) ενώ είχα disguise μια φορεσιά Μασκότ Σκιουρου (πάω για τα chameleon τι να κάνω) και σε κάθε reload έπρεπε να:

Πετάξω Wrench->Subdue the guard->Hid the body->Throw Wrench again-> subdue Worker->Hid the body->put on guard uniform->continue the game

Δημοσ.

εβαλα λιγο το παιχνιδι χθες το βραδυ και επαιξα ελαχιστα

η πρωτη παρατηρηση ειναι.. οτι ειναι βαρυ :cry: αρχισα τις γενναιοδωρες εκπτωσεις στα settings

(με high , χωρις ΑΑ παντως πετυχα στο benchmark ενα 46αρι avg fps σε 1080p)

η δευτερη απορια που θα ηθελα να μου λυσετε πριν το ξαναπιασω για να μην ψαχνομαι ειναι πώς ακριβως δουλευουν τα save

εκανα activate το πρωτο checkpoint (πριν το γηπεδο του τεννις) , βγαινω απο το παιχνιδι αλλα μολις ξαναμπηκα με αρχιζει την αποστολη απο την αρχη.. γιατι?

Δημοσ.

Με αυτον τον trainer μπορειτε να κανετε ρυθμισεις στην ΑΙ του παιχνιδιου ωστε να διορθωσετε μερικα πραγματα που δεν σας αρεσουν π.χ. ποσο ευκολα ανακαλυπτουν την μεταμφιεση σας, ποσο γρηγορα σας αντιλαμβανονται και σε τι αποσταση κτλ.

http://dl.dropbox.co...iner_s0beit.zip

Χρησιμοποιω τα παρακατω στο δικο μου παιχνιδι για οποιον ενδιαφερεται και βαριεται να πειραματιζεται:

ai_DisguiseDetectionDistanceMultiplier=0.05

ai_VisibilityDistanceMultiplier=0.7

ai_AttentionGainMultiplier=1.0 .0[/background]

Δημοσ.

Το ξεκινησα πριν απο λιγο. Παιζω στο hard με ολα φουλ dx 11 2x msaa 1280x1024. Το παιχνιδι ειναι βαρυ καθως στο benchmark μου εβγαλε 54 fps average αλλα ομως οσο εχω παιξει μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καθολου κολληματα και τρεχει κανονικα μεχρι τωρα. Οταν ομως ετρεξα το benchmark με 8χ msaa αντι για 2 μου εβγαλε 23 fps average. Το ιδιο συνεβαινε και στο Sleeping dogs οπου μεταξυ 2χ και 8χ msaa υπαρχει τεραστια πτωση το framerate χωρις ομως καποια μεγαλη διαφορα στα γραφικα. Το εφτασα εκει που μπαινεις μεσα στην επαυλη και τους εχω καθαρισει ολους τους εχθρους που τολμησαν να τα βαλουν μαζι μου!! Τους περισσοτερους τους σκοτωσα με πιστολι και καποιυς αλλους με stealth.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι αν δεν το παίζεις προσπαθώντας για Silent Assassin, χάνει όλη τη μαγεία του. Και όπως είπαν και παραπάνω, Spotted=Restart!

Επίσης ξέρει κανείς να μου πει πως παίρνεις τα evidence στην Chinatown? Όσες φορές πλησιάζω στο κυκλικό με σποτάρουν...

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
Επίσης ξέρει κανείς να μου πει πως παίρνεις τα evidence στην Chinatown? Όσες φορές πλησιάζω στο κυκλικό με σποτάρουν...

Βρες τον έμπορο ναρκωτικών (με τον μπερέ και τα γυαλιά) που φωνάζει ο King και πάρε του τα ρούχα.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά η φιλοσοφία του παιχνιδιού δεν είναι ποιος θα γίνει ο μεγαλύτερος μακελάρης έχει τόσα παιχνίδια αξιόλογα

για να το κάνετε αυτό, θα μου πείτε το κοινότυπο περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, εντάξει ένα παιχνίδι είναι ο καθένας το παίζει όπως γουστάρει και όπως το νειώθει όμως πρέπει να προσπαθούμε λίγο να μπούμε μέσα στο πετσί των δημιουργών για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε έστω και λίγο για το πώς έχουν κτίσει το δημιούργημά τους.

Δημοσ.

To γεγονός και μόνο ότι χάνεις πόντους όταν σκοτώνεις άσχετους από το στόχο, δείχνει την κατεύθυνση του παιχνιδιού. Εννοείται ότι ο καθένας παιζει όπως θέλει, αλλά στην ουσία παίζει άλλο παιχνίδι όποιος σε κάθε πίστα κάνει λουτρό αίματος.

Έβαλα στην προηγούμενη σελίδα φράση από ένα review που κατά τη γνώμη μου συνοψίζει όλη τη λογική του παιχνιδιού:

This is a slow-paced, measured experience. This is not Medal of Duty: Modern Warfighter Ops. Impatient action junkies need not apply.

Δημοσ.

Συμφωνω στο θεμα υπομονης αλλα μεχρι ενα οριο.

Ενταξει,το να κανω 50 ωρες να τελειωσω μιααποστολη και να μου σπαει τα νευρα ,σιγουρα θα το βαρεθω.Για αυτο το εβαλα στο νορμαλ.

Δημοσ.

Να πώ κι εγώ τη γνώμη μου για αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι..Αν και δεν το έχω προχωρήσει πολύ καθώς χτές μου ήρθε(είμαι στη φάση που πρέπει να μπούμε στο ξενοδοχείο)οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής είναι άριστες..Παίζω σε νόρμαλ δυσκολία, με το πάσο μου εξερευνόντας αρκετά κάθε φάση μέχρι στιγμής..Επίσης παίζω με τα σέτινγκς στο ultra και filter x2 χωρίς το παραμικρό κόλλημα στη σύνθεση που έχω στην υπογραφή μου(στο benchmark test μου βγάζει 39fps average)

Η ατμόσφαιρα είναι εντυπωσιακή και από την πρώτη στιγμή σε βάζει στο κλίμα του Hitman.

Επίσης βλέπω αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια από τους κατασκευαστές του παιχνιδιού..

Όπως είπα είμαι ακόμα στην αρχή και είναι σίγουρο πως μόλις τελειώσω τη νόρμαλ δυσκολία θα δοκιμάσω και τις υπόλοιπες..

Όποιος δεν το έχει παίξει ακόμα του το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.

21 σελίδες lol.

απο τοτε που βγηκε εννοω

Επίσης παίζω με τα σέτινγκς στο ultra και filter x2 χωρίς το παραμικρό κόλλημα στη σύνθεση που έχω στην υπογραφή μου(στο benchmark test μου βγάζει 39fps average)

αυτο να σου πω την αληθεια μου κανει μεγαλη εντυπωση πώς το καταφερες σε αυτη την αναλυση με αυτη τη καρτα .

το οτι δε σου φαινεται να κολλαει ισως οφειλεται στο οτι εχει αργη δραση

παντως το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο, δυστυχως δεν εχω προλαβει να παιξω οσο θα ηθελα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...