Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 ο φίλος, του φίλου, τον φίλο, ω φίλε...
zeniath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα, στο νόρμαλ και κάνει replanish το instinct από μόνο του, και έχει πολύ λιγότερους εχθρούς (από Hard και πάνω έχει παραπάνω) και παίρνει περισσότερο να σε πάρουν χαμπάρι. Silent Assasin με το να σκοτώνεις κανά φρουρό δεν γίνεται, μόνο όταν κάνεις garrote το target σου και τίποτα άλλο (και αν έχεις κάνει pacify τους φρουρούς και hidden τα bodies τους). Αν το βλέπεις εύκολο, βάλτο στο hard και θα δεις μεγάλη διαφορά, ακόμα περισσότερο αν προσπαθείς να κάνεις και challenges. Εγώ πχ. ήταν κάποια σημεία που έκανα και 1 ώρα reload το checkpoint γιατί έχω και το σκάλωμα να μην γίνω ούτε καν spotted. Spotted = Reload Checkpoint και η ψυχική ηρεμία να ανεβαίνει, μόνο καμιά φορά όταν γίνομαι spotted από τα νεύρα μπαίνω σε killing frenzy ηρεμώ και ξανά από την αρχή.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Spotted = Reload Checkpoint και η ψυχική ηρεμία να ανεβαίνει, μόνο καμιά φορά όταν γίνομαι spotted από τα νεύρα μπαίνω σε killing frenzy ηρεμώ και ξανά από την αρχή. Παρομοίως. Αν και μερικές φορές η ψυχική ηρεμία αργεί να γίνει replenished για μένα.
Millennium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Πρεπει κανεις να βαλει σε hard καθε συγχρονο παιχνιδι για να μην βλεπει γελοια ΑΙ,κλασσικα.
zeniath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Κοίτα όταν έχει 5 επίπεδα δυσκολίας, πάντα πας στο 3το για αρχή σαν ελάχιστο, αν διάβαζες τι σου δίνουν τα πρώτα και τι χάνεις από τα 2ρα τότε καταλαβαίνεις ότι τα 2 πρώτα επίπεδα δυσκολίας είναι το easy mode σε παίρνει από το χεράκι το game και σε πάει βόλτα. 1
gatokoritso Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 διαφωνω.ειδικα σε ατομα σαν εμενα που σπανε οτι βρουν μπροστα τους(χθες παραλιγο να σπασω το κινητο μου επειδη στο τσακ παντοτε εχανα μια πιστα στο NFS most wanted), παντοτε στο πρωτο playthrough παμε normal και αν οντως το παιχνιδι αξιζει το χρειαζεται τοτε ανεβαζουμε δυσκολια μεσω options αν υπαρχει δυνατοτητα ή περιμενουμε για δευτερο playthrough με μεγαλυτερη δυσκολια.αλλιως στο ενα bug,στη μια χαζομαρα θα εχουμε θυματα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Γι' αυτό υπάρχουν οι επιλογές, για διαφορετικά γούστα. (εγώ παίζω σε Hard by the way. ) 1
Millennium Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ναι απλα αλλο το normal του συγκεκριμενου και αλλο των παλιοτερων.
shooterg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Το τερματισες κανενας? Εγω ! και παω και για δευτερη φορα τρ
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Τι διαφορα εχει αν το παιξω σε absolution η contract?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Έχω γράψει στο post 283.
Danny7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Είχε κανένας το πρόβλημα να χαθεί το save του?Το παιχνίδι το αγόρασα από τον θείο.(άμα γίνεται κάποιος να μου στείλει τo save του για να μην ξεκινάω πάλι από την αρχή ευχαριστώ)
zvarthangalos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το παιχνίδι το αγόρασα από τον θείο. Ααα! τον θείο ξεψάρωσε και άρχισε να τα πουλάει; Εντάξει ένα αστείο κάναμε μη βαράτε! 1
costa69 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Το περιμενα πως και πως,και οσο κι αν μ'αρεσει εχω απογοητευτει απιστευτα με το τραγελαφικο checkpoints κονσεπτ.Ποιος πανηλιθιος σκεφτηκε πως οταν φορτωνεις το checkpoint, ολους οσους τοση ωρα σκοτωνες κι εκρυβες τα πτωματα,πρεπει να αναστηνωνται?Στην ουσια ξεκινας τη πιστα απο την αρχη,απο αλλο σημειο.Super μαλ@κισμενη ιδεα,χαλαει ενα κατα τα αλλα καλο παιχνιδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα