Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι εχει διαφορα απο τα προηγουμενα hitman[ειναι και πιο ευκολο].Αλλα το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο

Δεν εννοώ αυτό. Στην αρχή του absolution έχει επιλογή για το αν θα παίξεις σε absolution mode ή contracts mode.

Δημοσ.

Αναφορά ενός bug που έχω βρεί

Στο επίπεδο των αγρών με τα καλαμπόκια εκεί που κυνηγάμε τις γυναίκες δολοφόνους σε κάποιο σημείο κοντά σε μία καλύβα πέρασα χωρίς να καταλάβω πώς έξω από τον φράχτη και δεν μπορούσα μετά να πηδήξω ξανά μέσα, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από κανέναν σε κάποιο φόρουμ ίσως είναι καλό να το αναφέρουμε στο επίσημο φόρουμ του hitman για να το διορθώσουν όταν βγάλουν το patch.

Δημοσ.

Ναι εχει διαφορα απο τα προηγουμενα hitman[ειναι και πιο ευκολο].Αλλα το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο

Πως το εννοείς το πιο εύκολο; Σε τι difficulty το παίζεις και με πιο playstyle (silent assasin rank ή μπαίνω μέσα και τα σπάω όλα call of duty style)?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εννοώ αυτό. Στην αρχή του absolution έχει επιλογή για το αν θα παίξεις σε absolution mode ή contracts mode.

Absolution = Main Story

Contracts = Πίστες από το main story με διαφορετικούς στόχους. Επίσης σου λέει πώς να είσαι ντυμένος και με τι όπλο να τους φας για μεγαλύτερο score. Είναι για online competition. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πιο ευκολο δεν ειναι σιγουρα ειδικα απο Hard και πανω και ειδικοτερα αν καποιος θελει να πετυχει συγκεκριμενα achievements.Οι εχθροι ειναι πολλαπλασιοι σε σχεση με παλαιοτερα Hitman, το disguise και ο τροπος που το εβαλε στο παιχνιδι η εταιρια το κανει σαφως δυσκολοτερο και η ΑΙ ειναι βελτιωμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν απαντησα σε εσενα φιλος,αν ηθελα θα εκανα παραθεση το μυνημα σου

Πιο ευκολο δεν ειναι σιγουρα ειδικα απο Hard και πανω και ειδικοτερα αν καποιος θελει να πετυχει συγκεκριμενα achievements.Οι εχθροι ειναι πολλαπλασιοι σε σχεση με παλαιοτερα Hitman, το disguise και ο τροπος που το εβαλε στο παιχνιδι η εταιρια το κανει σαφως δυσκολοτερο και η ΑΙ ειναι βελτιωμενη.

Σε νορμαλ το παιζω,δεν το εχω σε hard,και επειδη ειχα παιξει προσφατα το bloodmoney ,μου φαινεται αρκετα ευκολο,και παντα σε silent assassin[ισως σκοτωσω εναν να παρω την μεταμφιεση]

Παντως το παιχνιδι τα σπαει και χαιρομαι που το παιζω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...