Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με ενδιαφέρει και μένα η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση... Όποιος μπορεί ας μας φωτίσει...

Κοίταξε αυτόν το μήνα κυκλοφορούν τρείς απο τους σημαντικότερους τίτλους της χρονιάς για εμένα το Assassin's Creed III το Hitman absolution και τέλος το FarCry 3 ( το τελευταίο 30 Noεμβρίου αν δεν κάνω λάθος) αν έχεις την οικονομική ευχέρεια να τους αγοράσεις όλους καλώς αν όμως δυσκολεύεσαι και δεν σου βγαίνουν τα κουκιά πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε αυτούς τους τίτλους ποιός σε ''καίει'' περισσότερο; αυτό είναι ένα ερώτημα που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου και ο καθένας βέβαια σύμφωνα με τα γούστα του , εγώ συγκλίνω ασυζητητί στο Hitman Absolution έχω παίξει μέχρι τώρα την εισαγωγή του παιχνιδιού που είναι ταυτόχρονα και η προπόνηση για τον χειρισμό είμαι ενθουσιασμένος το παιχνίδι τρέχει αρκετά καλά (σύμφωνα με το σύστημα το δικό μου μιας και οι κάρτες που έχω είναι τριετίας sapphire 5770 X2 σε crossfire και με CPU έναν Phenom II X4 955 ) και περιμένω το Σαβ/Κυριακο να το ευχαριστηθώ.

Υ.Γ

Οι Drivers που έχω είναι οι AMD_12.11_Beta8_NET4 όσοι δεν τους έχετε βάλει βάλτε τους έχουν καλύτερη απὀδοση απο τους προηγούμενους μέχρι να βγούνε οι official σε λίγες μέρες.

Επεξ/σία από zvarthangalos
  • Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα Windows 8 το έτρεξε κανένας;

Μόνο για όσους έχουν 2 κάρτες σε διάταξη crossfire το τονίζω, ψάχνοντας λίγο στο net βρήκα

κάποια ρύθμιση που ανεβάζει τις επιδόσεις αρκετά (τουλάχιστον εγώ είδα διαφορά)

το link είναι το παρακάτω όποιος θέλει το δοκιμάζει.

http://blog.irobin.se/2011/11/crossfire-performance-disable-ulps.html

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.

μου εφερε ο νονος ενα repack που επαιζε σε ολα τα βαφτηστηρια του ανεξαιρετως. εγω ουτε μια σωστη εγκατασταση δεν καταφερα να κανω. εκανε μεσω ενος installer unpack, ελεγε οτι εκανε εγκατασταση περιμενα αρκετα και στο τελος δεν ειχε εγκαταστησει τιποτα. ειχα πιο πολυ χωρο στον δισκο και δεν υπηρχαν ουτε τα rar αρχεια. δεν ξερω τι παιχτηκε ειλικρινα. βαριεμαι να του ξαναλεω να μου φερει την κανονικη εκδοση

Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή!!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όσοι δεν το έπαιξαν ακόμα ας σπεύσουν!

συμφωνω... μονο το τutorial εχω παιξει και εχω παθει πλακα... αλλα μου φενεται υπερβολικα δυσκολο..... θελει να σαι πολυ ησυχος.

Δημοσ.

Τι παιχνιδάρα είναι αυτή!!!! Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Όσοι δεν το έπαιξαν ακόμα ας σπεύσουν!

χαιρομαι που ακουω καλα λογια γιατι το περιμενα με αγωνια , με το που τελειωσει το ac το ξεκιναω αμεσως

• Like 1
Δημοσ.

χαιρομαι που ακουω καλα λογια γιατι το περιμενα με αγωνια , με το που τελειωσει το ac το ξεκιναω αμεσως

Καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή να βγεί κάποιο patch (που αργά η γρήγορα θα βγεί) σε συνδυασμό με τους νέους drivers της ΑMD για να το απολαύσεις.

Ότι είναι παιχνιδάρα είναι όντος παιχνιδάρα δεν το συζητάμε δυο τρία πραγματάκια ίσως να μην αρέσουν σε μερικούς φανατικούς της σειράς τα οποία δεν θα αναλύσω τώρα απλά θα πω τόσο δύσκολο ήταν να συμπεριλάβουν την κλειδαρότρυπα; Κάποιοι θα πουν μα έχει το ένα έχει το άλλο, εγώ το θεωρώ αδιανόητο να χάσει ο Hitman τον τίτλο του μέγα μπανιστηρτζή :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...