Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν εχει διαφορα..μονο οταν κατεβαζεις 8α εχεις διαφορα οπως τα λενε τα παιδια...εγω το ιδιο παιζω και με 2 και με 24 στην οποια κλειδωνει στα 21...

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι ακριβως το ιδιο ,αυτος που θελει να το κατεβασει απο τον θειο ειναι ο ανυπομονος συνηθως που βιαζεται να το κλεψει να παιξει να το τερματισει για να κατεβασει και αλλα.

Ο αλλος που το αγοραζει σωστα και ομορφα απο το steam ειναι το παιδακι με τα γυαλακια που οσο κατεβαινει καθεται και κοιταει την οθονη του υπομονετικα χωρις να κουνιεται και απο πισω ο ηλιος παει απο την ανατολη προς την δυση ...

Το steam είχε preload εδώ και 2-3 μέρες (άσχετα αν πολλές φορές είναι corrupted). Επίσης δε φοράω γυαλιά και εχώ καβαλήσει τα -άντα xD

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα όπως και να έχει, ο άλλος το σκέφτεται λίγο αν πρόκειται να κατεβάσει 25gb.Είτε γιατί οι χωρητικότητες στους δίσκους δεν έχουν ανέβει τελευταία και οι τιμές είναι απογοητευτικές.Είτε γιατί μερικοί είναι ακαρτέρηγοι.Είτε γιατί μπορεί να έχουν ξεμείνει με μια πιο αργή σύνδεση.Γενικά πάντως θεωρώ πως δεν είναι το ίδιο να λες σήμερα θα κατεβάζω ότι κυκλοφορεί και ας μην το δω ποτέ, έτσι γιατί έχω φάει κόλλημα με το να το έλεγες αυτό 2-3 χρόνια πριν.

Αν το έχεις αγορασμένο από steam, καταρχάς η ταχύτητα κατεβάσματος θα είναι πολύ υψηλή και επιπλέον έχεις όντως αρκετές πιθανότητες να είσαι καρτερικός και να το πας με την ησυχία σου.Άσε που δεν πιστεύω κανείς να αγόραζε ότι νέο θα έβγαινε με την ίδια ευκολία/συχνότητα με την οποία θα το πειράτευε.Οπότε λογικά και ο συνολικός όγκος νόμιμου υλικού προς κατέβασμα θα είναι μικρότερος.

• Moderators
Δημοσ.

Έπαιξα κάμποσο. Αν εξαιρέσουμε μερικά πραγματάκια, δεν με χαλάει (καιρό είχα να το πω ε; :P).

Βασικά, όπως είχα δει και στο review του GameTrailers, το να εξαφανίζονται τα πιστόλια χωρίς να κάνεις κίνηση, αλλά να κάνεις κίνηση όταν τα βγάζεις από το σακάκι μου φαίνεται αρκετά ψεύτικο. Επίσης αν θυμάμαι καλά, στα παλιά δεν έκρυβες 2χερα πάνω σου, έπρεπε να έχεις αντίστοιχη "κρυψώνα" ή να τα κουβαλάς γενικά, εδώ "Κοίτα το sniper rifle! *τσουπ* Ξαφανίστηκε!". :P

Κατά τ'άλλα, ναι, παίζω στο hard, οπότε έριξα και λίγο instinct εδώ κι εκεί, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ κυρίως.

Το να πετάς αντικείμενα δουλεύει αρκετά καλά. Πρέπει να δείξει ότι η οθόνη κουνιέται για να δείξει ότι το ΑΙ άκουσε. Νομίζω στου TB το βίντεο δεν κουνιόταν, οπότε τον έβρισκε γιατί πήγαινε το patrol path ο μπάτσος και δεν είχε ακούσει το μπουκάλι.

Μου αρέσει επίσης που πιάνεις τον άλλον α λα Sam και ή τον ρίχνεις αναίσθητο (και δεν ψάχνεις χλωροφόρμιο πάλι) ή τον σκοτώνεις.

Έκανα subdue έναν που μίλαγε στον ασύρματο και τον τσουβάλιασα στον σκουπιδοντενεκέ και ήρθε κατευθείαν ο δικός του και τον βρήκε (αφού δεν υπήρχε απάντηση στον ασύρματο).

Επίσης νόμιζα ότι έβγαλαν τα "ατυχήματα", αλλά πάλι υπάρχουν κάποια. ^_^

Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά να έχω γυρισμένη την κάμερα στην φάτσα του 47, ενώ ακουλουθώ τύπο στο πλήθος και έχοντας το κανονικό κουστούμι, μου φέρνει πάλι αυτό το feeling του κυνηγού (όχι του Pred) που ετοιμάζεται να πιάσει το θήραμα. :D

Αυτό που μου την έσπασε όμως, είναι στην αποστολή στο

Terminus Hotel:

με το γομάρι ΒΟΔΙguard που πετάει τον 47 και τον αφήνει αναίσθητο κατευθείαν. Υποτίθεται ότι ο 47 είναι γενετικά τροποποιημένος, κλπ, ώστε να είναι σε peak physical condition και όπως και να το κάνουμε, είναι παλιός. Το ότι με έβγαλε το κρέας (οκ, cutscene, αλλά...) μου την έδωσε πολύ. Ελπίζω να τον γ@μάει μετά (όχι κυριολεκτικά :P) o 47. Τώρα προσπαθώ να ξεφύγω από εκεί (που δεν είναι τόσο Hitman-like).

Δημοσ.

Και δεν ξέρω για εσάς, αλλά να έχω γυρισμένη την κάμερα στην φάτσα του 47, ενώ ακουλουθώ τύπο στο πλήθος και έχοντας το κανονικό κουστούμι, μου φέρνει πάλι αυτό το feeling του κυνηγού (όχι του Pred) που ετοιμάζεται να πιάσει το θήραμα. :D

Έτσι, και τραβάς και φωτογραφίες σωρό περπατώντας με την κόκκινη γραβάτα ν' ανεμίζει. :P

• Moderators
Δημοσ.

Όλα φουλ, εκτός από AA 2x και σε 1280 x 1024. Στο Benchmark δεν έπεσε κάτω από τα 33 fps με την 5870 μου.

Γενικά φαίνεται να είναι καλά optimised νομίζω.

Δημοσ.

Μολις το εβαλα σε 1680Χ1050 ολα ultra εκτος απο τα δυο φιλτρα που τα εχω στο 2Χ στην αρχη του παιχνιδιου ειμαι με 50fps..Βεβαια δεν εχει καθολου νταβαντουρι αλλα δειχνει μια χαρα..Με 7870+2500Κ....Δεν ξερω παντως αν ειναι ιδεα μου αλλα τεχνολογικα πιο ωραια γραφικα απο το Assassins 3 και πολυ πιο ελαφρυ...

• Moderators
Δημοσ.

Πάντως αυτό που λένε στα reviews στέκει. Αν η πίστα είναι κλασσική να φας τον στόχο σου, τότε έχεις αρκετούς τρόπους και λέει.

Αν είναι άλλου είδους (γιατί υπάρχουν και τέτοιες), τότε είναι πιο linear και meh.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω προχωρήσει πολύ (λόγω χρόνου και μερικών χαζομαρών που κάνω :P), αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι για να πω "τι μκία".

Έκανα κι ένα kill με garrote στην τουαλέτα, like the old times. :P

Κρίμα που δεν έχει το animation που είχε (δεν θυμάμαι για τα παλιότερα, σίγουρα στο Blood Money) και το τέντωνε αν είχες πατημένο το κουμπί και μετά το φόραγε.

Δημοσ.

Πάντως το crossfire το υποστηρίζει δοκίμασα με τις δύο 5770 που έχω όλα στο φούλ με Anisotropic 2X και MSAA 2X σε ανάλυση

1680Χ1050 δεν πέφτει κάτω απο τα 27 FPS,και ταβάνι τα 60 (δεν ξέρω αν είναι κλειδωμένο στα 60 και άν έχει στα settings ρυθμήσεις όπως το Black Ops 2) με μία κάρτα τα frames δεν ανεβαίνουν πάνω απο 30 (in game πάντα έτσι! όχι στα cutsceens)

Τελείωσα την πίστα προπόνησης και έμεινα ενθουσιασμένος συμπεράσματα ασφαλή μετά την ολοκλήρωση των 2/4 του παιχνιδιού.

Οι νέοι drivers της AMD (οι κανονικοί όχι οι Beta) πότε βγαίνουν ξέρουμε;

Δημοσ.

οσοι το εχετε παιξει αξιζει τα λεφτα του για αγορα ή τα δινουμε πουθενα αλλου?

Με ενδιαφέρει και μένα η απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση... Όποιος μπορεί ας μας φωτίσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...