Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Θαρρώ πως είναι το καλύτερο μέτρο ενάντια στην πειρατεία το αυξημένο μέγεθος! Θα πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά σε τέτοιες γκουμούτσες. seedbox (παγκάρι) κι άγιος ο θεός...
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Θαρρώ πως είναι το καλύτερο μέτρο ενάντια στην πειρατεία το αυξημένο μέγεθος! Θα πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά σε τέτοιες γκουμούτσες. σιγα το προβλημα , συνδεσεις υπαρχουν ! αν καποιος ομως παει να το αγορασει απο το steam το ιδιο προβλημα δε θα εχει? τα 25GB ειναι μεν κατι ενοχλητικο, αλλα δε πιστευω οτι θα αποτρεψει το κοσμο
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 σιγα το προβλημα , συνδεσεις υπαρχουν ! αν καποιος ομως παει να το αγορασει απο το steam το ιδιο προβλημα δε θα εχει? τα 25GB ειναι μεν κατι ενοχλητικο, αλλα δε πιστευω οτι θα αποτρεψει το κοσμο Ναι δεν ειναι ακριβως το ιδιο ,αυτος που θελει να το κατεβασει απο τον θειο ειναι ο ανυπομονος συνηθως που βιαζεται να το κλεψει να παιξει να το τερματισει για να κατεβασει και αλλα. Ο αλλος που το αγοραζει σωστα και ομορφα απο το steam ειναι το παιδακι με τα γυαλακια που οσο κατεβαινει καθεται και κοιταει την οθονη του υπομονετικα χωρις να κουνιεται και απο πισω ο ηλιος παει απο την ανατολη προς την δυση ... 1
kostass13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ο αλλος που το αγοραζει σωστα και ομορφα απο το steam ειναι το παιδακι με τα γυαλακια που οσο κατεβαινει καθεται και κοιταει την οθονη του υπομονετικα χωρις να κουνιεται και απο πισω ο ηλιος παει απο την ανατολη προς την δυση ... και ξαφνικα κοβετε το ρευμα.... μου θυμιζεις το willy wanka που το παιδακι ανοιγε την σοκολατα σιγα σιγα να βρει το χαρτακι που κερδιζει!!!
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Πλακα πλακα εγω για αυτο αποφευγω το steam για αγορες γιατι με την 2Mbps συνδεση μου τι να κανω θα περιμενω 1 ημερα..Το παιρνω retail ,ετσι και αλλιως παλι steam θα ειναι τις πιο πολλες φορες.
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ναι δεν ειναι ακριβως το ιδιο ,αυτος που θελει να το κατεβασει απο τον θειο ειναι ο ανυπομονος συνηθως που βιαζεται να το κλεψει να παιξει να το τερματισει για να κατεβασει και αλλα. Ο αλλος που το αγοραζει σωστα και ομορφα απο το steam ειναι το παιδακι με τα γυαλακια που οσο κατεβαινει καθεται και κοιταει την οθονη του υπομονετικα χωρις να κουνιεται και απο πισω ο ηλιος παει απο την ανατολη προς την δυση ... η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι ο ανυπομονος (αν μιλαμε για torrent) το πιθανοτερο ειναι στην αρχη να κατεβαζει με τραγικες ταχυτητες βεβαια επειδη πιο μετα μιλησες για 2 Mbps , καταλαβαινω οτι το θεμα ταχυτητα στο ιντερνετ αποτελει προβλημα σε οτι κι αν αναφερομαστε για πολλους , αλλα για αρκετους (και ειδικα στο εξωτερικο) δεν ειναι ετσι τα πραγματα
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 η μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι οτι ο ανυπομονος (αν μιλαμε για torrent) το πιθανοτερο ειναι στην αρχη να κατεβαζει με τραγικες ταχυτητες βεβαια επειδη πιο μετα μιλησες για 2 Mbps , καταλαβαινω οτι το θεμα ταχυτητα στο ιντερνετ αποτελει προβλημα σε οτι κι αν αναφερομαστε για πολλους , αλλα για αρκετους (και ειδικα στο εξωτερικο) δεν ειναι ετσι τα πραγματα Σωστη παρατηρηση αν και εγω μιλαω εδω για εμας που και παλι ... και ξαφνικα κοβετε το ρευμα.... Eχει resume downloading το steam
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Σωστη παρατηρηση αν και εγω μιλαω εδω για εμας που και παλι ... ενταξει κι εδω πιανουμε αρκετα αξιοπρεπεις ταχυτητες αρκετοι
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Tωρα βεβαια που το ανεφερες qsis τις προαλλες ειχα ρωτησει τον OTE αν την κανω 24Mbps και μου ειπε αυτη οτι στην περιοχη μου κλειδωνει στα 10 .Αξιζει λετε ? Θα δω διαφορες στο multiplayer δηλαδη παιζει να εχω χαμηλοτερο ping ή δεν εχει σχεση ?
kostass13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλα περιμενεις μεχρι να ξανα ερθει...
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δε ξερω αν εχει σχεση το ping, αλλα επειδη μια φορα κι ενα καιρο ειχα κι εγω 2 και μετα πηγα σε 14-16, η διαφορα ειναι γιγαντια σε αρκετα πραγματα και ειδικα στο να κατεβαζεις (το ping μου μιας και το δοκιμασα τωρα ειναι 23 ms , απο το λαπτοπ ομως χωρις καλωδιο)
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ναι αλλα περιμενεις μεχρι να ξανα ερθει... Ε εκ των πραγματων ρε Κωστακη περιμενεις να ερθει το ρευμα εννοειται ...χαχαχα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Το ping δεν βελτιώνεται από το bandwidth...
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 (το ping μου μιας και το δοκιμασα τωρα ειναι 23 ms , απο το λαπτοπ ομως χωρις καλωδιο) Ναι στα παιχνιδια ποσο ειναι πχ στο bf3 ποσο ειναι .Τωρα αυτο το 23ms που μετρας εσυ πως το μετρας και ως προς τι ειναι ?Για να μετρησω και εγω να σου πω δηλαδη .Εγω στα παιχνιδια παντα εχω 60-70 ping οταν εχει servers στην Ευρωπη Γερμανια ,Αγγλια .Εχω πιασει και πιο χαμηλα 40 ms .. Το ping δεν βελτιώνεται από το bandwidth... A μπραβο ρε thresako πες γιατι δεν το γνωριζω καλα .Αρα δεν παιζει ρολο ετσι αν εχω 24 ή 2 καθοτι αυτο ειναι το bandwidth ?Eννοω με το ping οτι δεν εχει ρολο ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα