Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το gameplay ειναι το ιδιο καλο οπως ηταν και στα παλια hitman?

Ποτε ηταν καλο??To πρωτο ηταν καλουτσικο, το δευτερο για γελια και το Blood Money σχετικα καλο.

Δημοσ.

το absolution δλδ δεν σας αρεσει;

Και εμενα τα προηγουμενα δεν μου εκαναν το κλικ ,αν και το blood money ηταν καλο, αλλα το abs ειναι πολυ καλο και αρκετα δυσκολο! Και το καλο ειναι οτι δεν εχει στανταρ τροπο να βγαλεις μια πιστα αλλα με οτι τροπο φανταστεις εσυ.

• Moderators
Δημοσ.

Ποτε ηταν καλο??To πρωτο ηταν καλουτσικο, το δευτερο για γελια και το Blood Money σχετικα καλο.

Νομίζω ότι η ερώτηση απευθυνόταν σε κάποιον που πραγματικά του άρεσε η σειρά.

(Το δεύτερο είχε gameplay για γέλια;! Το ακριβώς αντίθετο πιστεύω εγώ).

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι..

Είχα προπαραγγείλει το παιχνίδι από το play.com τον Ιούνιο για να πάρω και το Sniper Challenge..

Την Παρασκευή προσπαθήσανε να το στείλουν αλλά δεν μπόρεσαν γιατί δεν είχα μέσα λεφτα στην κάρτα και μου στείλανε μέιλ οτι η τράπεζα αρνήθηκε την συναλλαγή..Βάζω μέσα λεφτά τους στέλνω καπάκι μήνυμα οτι όλα οκ αλλά δεν παίρνω απάντηση..Μέχρι σήμερα τους έχω στείλει ήδη άλλα 2 μέιλ αλλά και πάλι τίποτα..Το status της παραγγελίας είναι ακόμα declined..

Η ερώτηση είναι..Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου από αυτούς και να το πάρω από άλλους χωρίς να χαθούνε τα achivements που ήδη έχω από το Sniper Challenge γιατί κάτι τέτοια διάβασα σε ξένα φόρα..Δηλάδη ο κωδικός που μου έδωσε η play.com για το sniper θα συνδέεται με το κανονικό κατά κάποιο τρόπο ή κάτι τέτοιο δεν ισχύει?

Tελικά μάλον την πάτησα...Τα λεφτά τα πήρανε πριν λίγο (34€) ενώ ήδη είχα δεί ότι το παιχνίδι στα cdkeys έπαιζε στα 24€...Πάει το δεκαρικάκι και πλέον δεν μπορώ και να το ακυρώσω...

Δημοσ.

Τωρα ειδα τα σχολια απο πανω για τις προηγουμενες σειρες και θελω να ρωτησω επειδη ειδα στο steam οτι εχει την τριλογια 20 ευρω .Αξιζει λετε? Βασικα σκεφτομαι να αγορασω το τελευταιο ,αλλα δεν εχω παιξει κανενα μεχρι στιγμης .

Δημοσ.

Τωρα ειδα τα σχολια απο πανω για τις προηγουμενες σειρες και θελω να ρωτησω επειδη ειδα στο steam οτι εχει την τριλογια 20 ευρω .Αξιζει λετε? Βασικα σκεφτομαι να αγορασω το τελευταιο ,αλλα δεν εχω παιξει κανενα μεχρι στιγμης .

Στα sales του steam που είναι τον Δεκέμβρη θα έχει την τριλογία 5€.
Δημοσ.

Θαρρώ πως είναι το καλύτερο μέτρο ενάντια στην πειρατεία το αυξημένο μέγεθος! :P

Θα πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά σε τέτοιες γκουμούτσες. ^_^

Δημοσ.

lol, 25.5gb, seriously?

Ε ενταξει 5 ωριτσες.Και το Max Payne 3 εκει γυρω ηταν.

Παντως εχοντας παιξει και τα 2 (Hitman και AC3) στο PS3 και παιζοντας τα τωρα ξανα στο pc πραγματικα ειναι χαωδης πλεον η διαφορα στα γραφικα.Τοσο χαωδης που κανονικα θα επρεπε να πεταχτει το PS3 απο το μπαλκονι.Α ς ειναι καλα το MLB The Show αλλιως θα ετρωγε σκονη χρονια το PS3 μου.

Δημοσ.

Θαρρώ πως είναι το καλύτερο μέτρο ενάντια στην πειρατεία το αυξημένο μέγεθος! :P

Θα πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά σε τέτοιες γκουμούτσες. ^_^

Σωστος ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...