Προς το περιεχόμενο

Hitman: Absolution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου είδα πως κάποιοι θείοι το φέρανε για το X-BOX μια εβδομάδα νωρίτερα

8.14 GB είναι για το X-BOX ?

Το μέγεθος των X360 iso είναι standard, όσα GB και να είναι το παιχνίδι.

Τα καθαρά GB παιχνιδού είναι 6.9.

Διέρρευσε review απο το PC Gamer στο οποίο το παιχνίδι βαθμολογείται με 62/100.

The magazine scans seem to have vanished from the web, but here are the bulk of his complaints: Bad art, overused bloom, small levels and a lack of exploration. He lamented that most of the game’s objectives revolve around getting from checkpoint to checkpoint, and not actually on killing a target. He was also bummed about weapon gains not carrying over, the game’s encouragement to kill guards, and the overabundance of cut scenes.

Oh, and the PC port is so bad it asks you to “gently” click you mouse.

Quotes include:

“Hitman: Absolution is a mess. The police do not expect Blood Money is involved.”

“A passable stealth game, but one that betrays almost everything that, until now, has made Hitman great.”

Hitman: Absolution "Is a Mess"

Δημοσ.

Το pc gamer κιόλας έβαλε τέτοιο βαθμό;Που κάτω από 80 δε βάνει με την καμία;Κάτι μου βρωμάει.

Πάντως από τα ps magazines στο metacritic βλέπω δύο 90/100.Θα μου πεις ps magazines είναι, οκ.Αλλά μου κάνει εντύπωση μεγάλη.

Δημοσ.

Το συλλεκτικό κουτι εδω που ζητάνε 100 ε δεν είναι πολλα; Δεν τα δίνω με τιποτα

Sent from my iPhone using Insomnia

Συγκριτικά με συλλεκτικές εκδόσεις άλλων παιχνιδιών μου φαίνεται φυσιολογική τιμή, ειδικά αν αναλογιστής και αυτά που περιέχει + το παιχνίδι. Πολλά για εδώ στην Ελλάδα πλέον? Σίγουρα ναι.

Δημοσ.

Τουλαχιστον ειναι καλο το παιχνιδι. Τιποτα πρωτοποριακο σε gameplay αλλα η γενικη ατμοσφαιρα και το ολο art direction θυμιζει παιχνιδι απο τα παλια.Μακαρι το purist mode να ηταν καλυτερο και οχι απλα να κανει ψυχωτικη την ΑΙ.Προτεινω λοιπον οσοι το αρχισετε να ξεκινησετε σε Hard και Expert..Στο δευτερο playthrough μια χαρα ειναι το Purist καθως θα γνωριζετε καλυτερα τις πιστες.

Ο θειος το εφερε να το τεσταρουμε ?

Λιγο μετα το μεσημερι σημερα.

Δημοσ.

εχει κατα πολυ, καλυτερο AI. Πλεον εχεις να κανεις με αντιπαλους με ανθρωπινη λογικη και αντιμετωπιση καταστασης και οχι χαζους που απλα υπαρχουν στο παιχνιδι για να σκοτωθουν! Θελει τρελη υπομονη και αυτοσυγκεντρωση για να βγαλεις καθε πιστα. Μην το ξεκινησεις απο easy γιατι θα βγαινουν οι πιστες ευκολα σαν να παιζεις cod και θα χασεις καθε αισθηση του παιχνιδιου! hard και απολαυσε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...