Bigi444444 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μήπως είναι έως και 10;Σαν τα έως και 24mbps;
OROKUSAKI Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μήπως είναι έως και 10;Σαν τα έως και 24mbps; Εξαρταται απο το τι pc εχει ο καθενας. Οσο πιο δυνατη καρτα γραφικων εχεις τοοσ καλυτερα γραφικα εχουν και τα παιχνιδια. Ειναι η GTX 560 TI 10 φορες πιο δυνατη απο τις καρτες των 360 και ps3? Η θα χρειαζεται gtx 590 για να εχει 10 φορες καλυτερα γραφικα?
zvarthangalos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 20 Νοέμβρη λένε πως θα βγεί για PC όμως εγώ προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου γιατί πολλά έχουν δει τα ματάκια μας σχετικά με τις ακυρώσεις.
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 βγαινει στις 20 Νοεμβριου ταυτοχρονα για pc και κονσολες.
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Eγκατεστησα σημερα το Hitman Sniper challegne και με το που παταω play αφου βγαλει τα συμβολα των nvdia, phys dolby digital κτλ με πεταει εξω. Τι φταιει? Εψαξα στο ιντερνετ μηπως βρω λυση αλλα δεν βρηκα κατι. Eγκατεστησα σημερα το Hitman Sniper challegne και με το που παταω play αφου βγαλει τα συμβολα των nvdia, phys dolby digital κτλ με πεταει εξω. Τι φταιει? Εψαξα στο ιντερνετ μηπως βρω λυση αλλα δεν βρηκα κατι. Το pc καλυπτει πληρως τιςαπαιτησεις του παιχνιδιου οπως μπορειτε να δειτε και απο την υπογραφη μου .
gatokoritso Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ηθελα και εγω να παιξω το sniper challenge αλλα ειχα διαβασει οτι η εκδοση του θειου ειχε βγαλει προβληματα και δεν ασχοληθηκα.
zvarthangalos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ηθελα και εγω να παιξω το sniper challenge αλλα ειχα διαβασει οτι η εκδοση του θειου ειχε βγαλει προβληματα και δεν ασχοληθηκα. Στην αρχή μετά το λύσανε το πρόβλημα
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 και εγω την εκδοση του θειου εχω. Τι πρεπει να κανω για να παιξει¨? Οπως ειπα με πεταει εξω με το που ξεκιναει το παιχνιδι αφου δειξει την πρωτη εικονα με τα συμβολα των εταιριων.
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον τι θα γινει Τι πρεπει να κανω για να τρεξει το παιχνιδι?
panos9553 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον τι θα γινει Τι πρεπει να κανω για να τρεξει το παιχνιδι? Δεν ξερω..
JohnVani18 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Βγήκε fix εδώ και καιρό, πέρασέ το και θα παίξει κανονικά.
vagelis81 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Ηθελα να ρωτησω σχετικα με καποιο παιχνιδι που διαβασα οτι κυκλοφορει σε ενα μηνα απο τωρα.Προκειται για το hitman absolution και ψαχνοντας στο google βρηκα οτι υπαρχει και σε torrent.Βλεποντας αυτο το torrent λοιπον αναρωτηθηκα και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να υπαρχει και να δουλευει φυσικα ,τη στιγμη που το παιχνδι κυκλοφορει σε 1 μηνα απο τωρα.Παντως το μεγεθος του αρχειου (επταμιση gb περιπου) θα μπορουσε να ειναι σωστο.Απλα απο περιεργεια θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 μήπως είναι του xbox360 που υπάρχει από τον Μάιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα