geowizard Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=e-llsNF5Apc και η αλλη πρεφα δεν πηρε με τοση φασαρια....... http://www.youtube.com/watch?v=EcJhijTI1Ps και eagle vision;
Alejandro Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Πώς γίνεται να κρύβεις πτώμα στην ντουλάπα και να στέκεται όρθιο;
zvarthangalos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Έχει παραγίνει το κακό με το gameplay και τα βιντεάκια με τις αποστολές θα πρότεινα όποιος τα ανεβάζει να τα ανεβάζει ως spoiler απο εδώ και πέρα.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ποτέ δε μπόρεσα να καταλάβω γιατί να θέλουν οι ίδιοι οι δημιουργοί να βγάζουν στη δημοσιότητα ολόκληρες πίστες με gameplay από τα παιχνίδια τους.Οκ δε λέω, εγώ διαβάζω μέχρι και τα σπόιλερς για διάφορα παιχνίδια και δε μου καίγεται καρφί γιατί ποτέ δεν τα θυμάμαι.Είμαι όμως οπτικός τύπος και αν δω κάτι δεν το ξεχνάω.Είναι δυνατόν σε τέτοιου είδους παιχνίδια να βλέπουμε τόσο εκτεταμένα βίντεο;Δε θα έχει ούτε 15 αποστολές.Άμα έχουμε δει 2-3 εξαρχής πάει όλη η μαγεία.Δεν ξέρω αν το βλέπει και κανείς άλλος έτσι, εγώ πάντως διαφωνώ κάθετα με αυτή την υπερβολική έκθεση σε οπτικό υλικό πριν την κυκλοφορία των παιχνιδιών.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ εν μερίς. Ναι κακός δείχνουν πολλές πίστες, θα έπρεπε μονο μια, αλλα καλά κάνουν και δείχνουν συνεχόμενο gameplay με εκφωνητή τον δημιουργό για βλέπεις την ροή του παιχνιδιού και μαθαίνεις λεπτομέρειες από την εκφώνηση imho. Τώρα σοβαρά με σκηνές των 5 και 10 δευτερολέπτων μπορείς να νιώσεις το gameplay στα trailer? Στην τελική το gameplay κρίνει άμα θα παίξεις ένα game, τα γραφικά, ο ήχος και το story "παραβλέπονται" όταν το gameplay είναι καλο. Το αντίθετο δύσκολα imho ας always.
zvarthangalos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Τώρα σοβαρά με σκηνές των 5 και 10 δευτερολέπτων μπορείς να νιώσεις το gameplay στα trailer? Στην τελική το gameplay κρίνει άμα θα παίξεις ένα game, τα γραφικά, ο ήχος και το story "παραβλέπονται" όταν το gameplay είναι καλο. Το αντίθετο δύσκολα imho ας always. Γιατί δεν μπορούν να δημιουργήσουν μία μεμονωμένη ολιγόλεπτη πίστα τύπου Hitman: Sniper Challenge χωρίς να επιρεάζει το main story και να εμπεριέχει λίγο από όλα αυτά που προ-ανέφερες και πρωτίστως το gameplay έστω και με πληρωμή να το δοκιμάζει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να τελειώνει η φασαρία;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ για αυτό και η υπάρχουν demo, αλλα οι περισσότεροι από αυτούς που βγάζουν gameplay videos δεν βγάζουν demos. Φυσικά με αυτό που κάνουν θέλουν να δείξουν το πως έχει φτιαχτεί να παίζεται το game. Στην τελική υπάρχει η επιλογή να μην τα δεις όπως και εγώ δεν βλέπω παραπάνω από 1 video με gameplay. Ο λόγος που δεν βγάζουν όλα τα games demo δεν ξέρω ποιος είναι...μάλλον τα λεφτά.
mchls Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Hitman: Absolution – PC Sniper Challenge Released IO Interactive, a Square Enix studio, today announced the launch of the HITMAN: SNIPER CHALLENGE PC version. An exclusive standalone pre-order sniper experience available to play from the moment customers pre-order their copy of HITMAN: ABSOLUTION.
OROKUSAKI Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 10 φορες καλυτερα γραφικα θα εχει στο pc απο οτι στις κονσολες ανακοινωσε η eidos http://www.pcgamer.com/2012/08/14/hitman-absolution-gets-steamworks-and-dx11-support-hitmans-suit-looks-ten-times-more-awesome-on-pc/
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Το αστείο είναι ότι το δηλώνουν και "10 φορές καλύτερο". Εντύπωση μου έκανε..
zvarthangalos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ας έρθει εκείνη η ώρα και βλέπουμε, είναι νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα