Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με router

thanosdrm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω το Thomson Speedtouch 585, και ενω εχω κανονικα internet δεν μπορω να μπω στην σελιδα του router 192.168.1.254, μου ζηταει username & password και αφου μου εχει δωσει ι εταιρια το user και το pass δεν μπαινει.εχω δοκιμασει το γνωστο admin - admin αλλα και παλι δεν μπαινει. για πειτε μου τι μπορω να κανω...

Δημοσ.
Παιδια εχω το Thomson Speedtouch 585, και ενω εχω κανονικα internet δεν μπορω να μπω στην σελιδα του router 192.168.1.254, μου ζηταει username & password και αφου μου εχει δωσει ι εταιρια το user και το pass δεν μπαινει.εχω δοκιμασει το γνωστο admin - admin αλλα και παλι δεν μπαινει. για πειτε μου τι μπορω να κανω...

Η εταιρία σου έχει δώσει user και pass για να συνδεθείς στο Ίντερνετ, όχι για να μπεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ....

• Super Moderators
Δημοσ.

τα κλασικά είναι admin - admin, admin - 1234 και αυτό που ανέφερε ο grhackergr :-)

για ποιον ISP μιλάμε παρεπιπτόντως?

Δημοσ.

Οποτε, για να μη σε αφηνει να μπεις, σημαινει οτι κατα το setup εβαλες εσυ καποιο user/pass στο interface και τωρα στο ζηταει παλι... Εγω θα προτεινα reset και μετα setup, σε 585 ειναι πολυ ευκολο :-D

Δημοσ.

ξερεις τι ρε φιλε... ποτε δεν εβαλα user & pass γιατι περιμενα να ενεργοποιθει η γραμμη και μολις ενεργοποιηθηκε εβαλα το router και το συνδεσα με το pc μου με ethernet και ειχα internet κανονικα , χωρις να βαλω user & pass. αρα?

• Super Moderators
Δημοσ.

κάνε ένα hardware reset στο router...

ξαναρωτάω για ποιον ISP μιλάμε?

στη χειρότερη πάρε τηλέφωνο την τεχνική υποστήριξη...

Δημοσ.

οποτε το πιθανοτερο να εχεις hol.νομιζω αυτη τα στελνει ετοιμα σεταρισμενα.

το προβλημα ειναι να πιασεις γραμμη να μιλησεις μαζι τους.

Δημοσ.

αλλαζει και η cyta το user-pass αλλα δεν το στελνει ετοιμο με τις ρυθμισεις για να παιξει οπως λεει ο φιλος παραπανω

Δημοσ.

α.ας το πουμε για 200 φορα.το speedtouch οταν δεν ειναι πειραγμενο απο default ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ WEB INTERFACE ΤΟυ.εχει μονο στο τελνετ και αυτο ειναι Administrator και password κενο με Α κεφαλαιο το administrator.επισης αυτο που την πατανε ολοι ειναι το εξης.κανουν το wizard για να συνδεθουν και σε ενα σημειο ρωταει για Username kai password τοΥ ISP και οκ.ακριβως μετα ρωταει για Username kai password του ρουτερ και εκει μερικοι νομιζουν οτι ζηταει τα ιδια του Isp και βαζουν κατι παρομοιο και μετα λενε εγω δεν εβαλα.το ενα τινο ειναι αυτο.το αλλο τινο ειναι να εχεις βαλει κωδικο και μερικα speedtouch με παλιο firmware Οταν εμπενες με explorer εδινες τον κωδικο αλλα δεν τον αναγνωριζαν λογω ασυμβατοτητας.και με Mozilla ηταν ολα οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...