mimpap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Καλησπερα.. Θελω τα φωτα σας.. Μολις εγκατεστησα τα windows xp home ελληνικα γνησια. Εβαλα service pack 3 και ολα τα drivers ειναι περασμενα κανονικα. Αρχικα κατεβασα τον καινουργιο firefox αλλα μολις μπήκα εμφανιζονταν μερικεσ γραμματοσειρες αλλα οι περισσοτερες οχι και στην θεση τους εμφανιζονταν καθετες και οριζοντιες γραμμες σαν πλεγμα. Προσπαθησα να το φτιαξω αλλαζωντας την κωδικοποιηση αλλα τιποτα. Τελικα τον εσβησα αφου με τον internet exlorer 8 δεν ειχα προβλημα. Επειτα χρειαστηκε να βαλω το cd των windows και μολις το ετρεξα στο μενου που εμφανιζεται δεν μπορεσα να επιλεξω τιποτα αφου στην θεση ολων των γραμματοσειρων ηταν το γνωστο πλεγμα. Γενικα εχς παντου προωλιμα. για παραδειγμα οταν ανοιγει ο υπολογιστης εκει που ελεγε παλιοτερα φωρτωση προσωπικων ρυθμισεων τωρα εχει απλα την μπλε οονη χςρισ να λεει κατι και παει κατευθειαν στην επιφανεια εργασιας. επισης οταν κλει εκει που λεει εγγραφη μη αποθηκευμενων δεδμενων στο δισκο το λεει με αλλη γραμματοσειρα απο αυτη που ξερω και οι ενεργοι τιτλοι των παραθυρων εχουν αλλη γραμματοσειρα απο τη γνωστη. και ολα αυτα χωρις εγω ποτε να εχς πειραξει γραμματοσειρες. κλεινοντας να πω πςσ εχς ηδη αντικαταστηση τον φακελο c:/windows/fonts με καινουργιο απο αλλο pc αλλα τιποτα... περιμενω βοηθεια. Ευχαριστω
liopyr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Στον πίνακα ελέγχου "τοπικές ρυθμίσεις & γλώσσας" τα έβαλες όλα ελληνικά; Πέρασες τίποτα extra fonts μετά την εγκατάσταση με αποτέλεσμα να διαγραφούν τα default;
mimpap Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 οχι δεν εχω περασει τιποτα απο fonts οτι ειχε μονο του. το εκανε απο την αρχη. υπαρχει καποιος τροπος να κανω μια επιδιορθωση του λειτουργικου καπως?
Tilemaxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 οχι δεν εχω περασει τιποτα απο fonts οτι ειχε μονο του. το εκανε απο την αρχη. υπαρχει καποιος τροπος να κανω μια επιδιορθωση του λειτουργικου καπως? Εξαρτάται τι επιδιόρθωση θέλεις να κάνεις.
mimpap Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Καποια που να επιδιορθωνει το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.