Προς το περιεχόμενο

Προβλημα + ποια μητρικη να πάρω;

Critter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω ενα συστημα με P5KC Asus και νομιζω οτι είναι ελατωματικη αφου παρουσιαζει τα εξής :

1. Μερικές φορές δεν αναγνωριζει τα DVDR ή καίει τα CDs που γραφω και μετα απο restart τα γραφει κανονικα. Δεν μπορει να φταινει και τα 2 ολοκαινουργια DVDR διαφορετικής εταιρίας και firmware updated. Εννοειται οτι και το format έχει δουλεψει (WinXP SP3).

2.Ξαφνικα όποιες μέρες το θυμηθει παγώνει για λιγο το σύστημα (καπου 10 δευτερολεπτα) και μετα ξαναπαιζει. Μαλιστα αν εκεινη την ώρα παιζει κάποιο τραγούδι, κανει εναν ηχο (απο τα ηχεια) λες και πυροβολαει με αυτοματο. Μου φανηκε για προβλημα θερμοκρασιας και του έβαλα και ενα γουρουνι cooler 5 κιλα αλλα το μόνο που κερδισα ήταν να μειωθούν τα περιστατικα.

Εχω τον 8400 και καπου ειχα διαβασει οτι έχει θέμα με την θερμοκρασια (καποια στιγμη απο το benchmark της asus ειχα δει 60 βαθμους...αλλα λεγανε σε forums οτι μπορει να να μην ειναι αληθες αυτο)...

Για να μην τα πολυλογω επειδη η ΜΒ που εχω εχει και θεμα θορυβου με την καρτα ήχου + οτι έχει μόνο 4 sata II slots, αποφασισα να την αλλαξω. Το θέμα ειναι τι να πάρω για να μην τραβαει ζορια ο επεξεργαστης και επισης να έχει 8 slots sata2?Και με 6 ίσως την παλεύω.

Βασικα ελεγα για την DFI LANPARTY DK P45-T2RS+...

Τι λέτε?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι φταίει η μητρική; Δοκίμασες κάποιο άλλο driver/καλώδιο S(P)ATA, μπας και φταίνε αυτά; Επίσης το πάγωμα αυτό μπορεί να οφείλεται στις μνήμες, οπότε δοκίμασε να τρέξεις MemTest86 (boot) για να είσαι σίγουρος. Τέλος βάλε το realtemp και πες μας τις θερμοκρασίες σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα ξανά...Δοκίμασα καλώδια. Μαλιστα επειδη θεωρουσα οτι φταίει το πρώτο DVDR πηγα και αγορασα εκ νεου καινουργιο με νεα καλώδια και ενώ έδειχνε οτι πηγαινε καλα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια.

Η θερμοκρασια αυτη τη στιγμη χωρις να τρέχω τιποτα ειναι :

Temp : 57 51

Distance to TJ max : 43 49

Maximum : (λιγο μετά χωρις να κανω τπτ 61)

Mem δεν κοιταξα ακόμα. Πως σου φαίνονται οι θερμοκρασίες? Και επαναλαμβανω οτι έχω βαλει ενα γαιδουρι της coolermaster απο πάνω του.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...