kostaz8 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παιδια σημερα το πρωι πηγα να παρω τηλ εναν φιλο που εχει whats up και μου ειπε πως δεν εχω αρκετο υπολιπο για να κανω την κληση , εγω το εβαλα πριν περίπου μια εβδομάδα και χθες το βράδι μιλησα με τον φιλο μου και εστιλα και καμια 10ρια μνματα. Α και το μνμ που λεει πως εχω ενεργοποιηση το call 600 δεν υπαρχει μες το κινητο μηπος ξερει κανεις τι γίνετε εδω? Δοκιμασα να παρω 1313 για να μιλησω με καποιον για το πρόβλημα αλλα μου εχει φαει ολόκληρη την κάρτα.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μήπως μπήκες στο internet και σου πήγε μείον το υπόλοιπο?
Dissenter Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Είναι απίθανο λοιπόν να μπήκες στο internet όπως είπε και ο Tilemaxx αφου το κινητό είναι αντίκα του 1821! (Χωρίς παρεξήγηση... ) Από τον Μάρτιο (αν θυμάμαι καλά) γενικά η Cosmote και συνεπώς και η What's Up! έχουν υπερφωρτώσει τους servers καθώς έβγαλαν την περιβόητη προσφορά με τα 1000' και 1000 SMS. Προσωπικά έχω What's Up! (ναι και εγώ ο τέκνον Βρούτος! ) με την εν λόγο προσφορά και για ένα μήνα δεν είχα πρόσβαση ούτε σε χρόνο ομιλίας ούτε σε SMS! Το μόνο καλό ήταν ότι έγινα φίλος με τον περιπτερά της γειτονιάς αφου τον τάραξα στα "Πιάσε μια 9ευρη What's Up!"! Anyway... Το σίγουρο είναι ότι το πρόβλημα προέρχεται από την Cosmote. Μια περίπτωση είναι να παίχτηκε πατάτα με τα συστήματα και να σε "ξέχασαν" και η άλλη, να ξέχασες να βάλεις κάρτα, που δεν παίζει αφου το ενεργοποίησες πριν μια εβδομάδα! Λύση: Προσπάθησε να ανανεώσεις με μια κάρτα των 3€, περίμενε λίγη ώρα και πάρε τηλέφωνο τον φίλο σου. Αν δεν γίνει, πάρε στο 1212 από ένα σταθερό και πες τους τι έγινε. Αν δε δουλέψει κι αυτό, μην το κλεισεις... Άρχισέ τους στις Χριστοπαναγίες! () Μπορεί και να σε πάρουν στα σοβαρά!
sfakattack Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Έχω βαρεθεί να βλέπω 1212!Παιδιά,το 1212 είναι για τα συμβόλαια της cosmote.Το 1313 είναι για καρτοκινητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.