grimpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Έχω πολύ περισσότερη από σένα και δεν βρίσκω και κανέναν λόγο να κάτσω να την "μοιραστώ". Η άποψη μου παραμένει.
euklidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Έχω πολύ περισσότερη από σένα και δεν βρίσκω και κανέναν λόγο να κάτσω να την "μοιραστώ". Η άποψη μου παραμένει. Eισαι λιγο υπερβολικος νομιζω. Απλα καλο θα ηταν οταν λες κατι να προσπαθεις να το αιτιολογησεις κι ολας.
grimpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 :lol: Eισαι λιγο υπερβολικος νομιζω. Απλα καλο θα ηταν οταν λες κατι να προσπαθεις να το αιτιολογησεις κι ολας.
Yperaspisths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Έχω πολύ περισσότερη από σένα και δεν βρίσκω και κανέναν λόγο να κάτσω να την "μοιραστώ". Η άποψη μου παραμένει. Ε τοτε μοιρασου την με τον εαυτο σου και μην λες ασυναρτησιες σε ενα φορουμ. Διαβαζουν αρκετα ατομα και μπορουν παρασυρθουν με τις κοτσανες σου
grimpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 :lol: Ε τοτε μοιρασου την με τον εαυτο σου και μην λες ασυναρτησιες σε ενα φορουμ. Διαβαζουν αρκετα ατομα και μπορουν παρασυρθουν με τις κοτσανες σου
euklidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Κοιτα ... Η Gigabyte δινει 3 χρονια εγγυηση σε αντιθεση με αλλες που δινουν 2. Οταν μια εταιρια διορθωνει η αντικαθηστα προιοντα απο εγγυηση παρουσιαζει ζημια στα κερδη της. Οταν ομως ξερει οτι δεν θα εχουν τοσα προβληματα μπορει ανετανα ανεβασει τα ετη που καλυπτει με εγγυηση ενα προιον. Και ετσι λειτουργει η αγορα. Ειναι σκυλια οι Gigabyte και εχουν βγαλει παρα πολυ καλα κομματια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Ε τοτε μοιρασου την με τον εαυτο σου και μην λες ασυναρτησιες σε ενα φορουμ. Διαβαζουν αρκετα ατομα και μπορουν παρασυρθουν με τις κοτσανες σου είπε ο Yperaspisths στον Grimpr...
euklidis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Και το βιντεο καταλαβαμε οτι σου αρεσει αλλα εδω που κολλαει; Οπως επισης που κολλαει στο αλλο thread που το εβαλες; Κοιτα, αν θες να ανεβασεις τον αριθμο των ποστ σου, πηγαινε στο fun section και κανε copy paste ανεκδοτα απο διαφορα site
grimpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 :cry: Και το βιντεο καταλαβαμε οτι σου αρεσει αλλα εδω που κολλαει; Οπως επισης που κολλαει στο αλλο thread που το εβαλες; Κοιτα, αν θες να ανεβασεις τον αριθμο των ποστ σου, πηγαινε στο fun section και κανε copy paste ανεκδοτα απο διαφορα site ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:16 ---------- Τα πρώτα δείγματα για τους ανυπόμονους overclockers. http://bit.ly/I5fYl
status Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Kαι εμενα το ιδιο μου ειπε ενα πουλακι στο πλαισιο Εντάξει αφού πιστεύεις τα πουλάκια του πλαισίου..πάσσο Εν τέλει σε τιμές έχουμε κάτι σαφές για Ευρώπη ή Βαλκάνια τουλάχιστον;
Yperaspisths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=102330 Στα 117 ευρο μια της gigabyte
grimpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 117, ακριβά για entry της Gigabyte...λογικό πάντως. http://asia.giga-byte.com/FileList/Manual/mb_maunal_ga-p55-ud3_e.pdf http://asia.giga-byte.com/FileList/Manual/mb_maunal_ga-p55m-ud2_c.pdf Αυτή είναι η προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα της Google για την ιστοσελίδα eshop.gr. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο της σελίδας όπως εμφανίστηκε στις 22 Αυγ. 2009 21:59:00 GMT
Yperaspisths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Αν θυμαμαι καλα οι μητρικες με s1366 κοστιζαν 200+ ευρο οταν βγηκαν και μετα απο 2-3 μηνες βγηκαν μητρικες με κατω απο 150 ευρο. Ετσι πιστευω οτι θα γινει και με το s1156. Για αρχη δεν θα υπαρχει μητρικη κατω απο 105 ευρο και μετα απο 2-3 μηνες θα βλεπουμε μητρικες με 80 ευρο
grimpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν θα βγούνε άλλες μητρικές, τουλάχιστον όχι μέχρι την παρουσίαση των επόμενων chipset. Το συγκεκριμένο UD3 θα πέσει σταδιακά κάτω από 100 ευρώ μέχρι τις γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.