Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια φορα και εναν καιρο ο father πληρωνε 300.000-400.000 χιλ.δραχμες στο κινητο του με εταιρικο προγραμμα κτλ... απο τοτε δεν εχουν αλλαξει και πολλα. μας δουλευουν κανονικα μου φαινετε...

εγω μετα απο 1 χρονο συμβολαιου με τη wind με το λογαριασμο να μην εχει πεσει κατω απο 50ευρω/μηνα μου βγαλαν επιδοτηση 60ευρω, και αν την παρω σε μειωση παγιου ειναι χωρις ΦΠΑ και παει στα 50ευρω... δλδ 4ευρω και κατι ψιλα/μηνα. σωθηκα!

ευχαριστω WIND!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά μην πιάνεις τις επιδοστήσεις είναι μία άλλη πονεμένη ιστορία. Αν εχεις 2 ώρες πάγιο κ δεν τις ξεπερνάς/μιλάς πέρνεις το λιγότερο δυνατό πάγιο...αν έχεις 4 ώρες πάγιο κ δεν τις ξεπερνάς/μιλάς πάλι τα ίδια (αντε κανα 10 ευρω συν). Ωσπου πέρνεις τηλέφωνο τους κράζεις...απειλείς θα φύγεις κ ως δια μαγείας το πάγιο εκτοξεύεται για 2-3 βδομάδες μονάχα ώστε να τρέξεις και να κάνεις την ανανέωση.

Εδώ το χειμώνα που είχε τις προσφορές με τα 300 ευρώ επιδότηση για μεταφορά αριθμού, ένας γνωστός πήγε να το επωφεληθεί...κάνει χαρτιά να αλλάξει εταιρεία κ τον παίρνει τηλ αυτή που ήταν ήδη κ του λέει εμείς σου δινουμε 320 αν μείνεις!!! (Φυσικά ως εκείνη τη στιγμή 100+ του έδινε)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αρκετά ακριβή θα έλεγα....Και που ακούστηκε ο φόρος κινητής τηλεφωνίας..Έλεος δηλαδή..ψάχνουν λεφτά και χτυπάνε εμας...Η καρτοκινητή έχει γίνει ασύμφορη .Όχι πώς τα πάγια πάνω πίσω..

Αγγλία με σύνδεση vodafone με πάγιο 37ευρώ τον μήνα έχω 600 λεπτά χρόνο ομιλίας+απεριόρηστα μηνύματα(3000 ή 2000 τον μήνα)+ απεριόριστο internet (μιλάμε για πολλά mb πάρα πολλά).Και δω με 20ευρω έχει μόνο μια ώρα να μιλήσεις,χωρίς τίποτα έξτρα πάνω..

Αν δεν πέσει μποϊκοτάζ(είναι ένας τρόπος και αυτός) σύντομα,θα έχουμε χειρότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...