Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό έχει παραγίνει ακριβό.

Σκέφτομαι για wind+tellas σταθερό. Έχει καλές εκπτώσεις.

Τόσα χρόνια OTE και συμβόλαιο cosmote δεν είδα να κόβουν τίποτα...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο εξωτερικό κάνουν τις επιδοτήσεις που κάνουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο;

Απ'ότι ξέρω όλες οι εταιρείες στην Ελλάδα κάνουν έκπτωση 10 ή 20% στον λογαριασμό αν ανανεώσεις το συμβόλαιό σου και δεν πάρεις νέο κινητό .

• Super Moderators
Δημοσ.

fucking bastards, δεν είχε διαφημιστεί ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό, σε αντίθεση με την Wind και την Vodafone...

Δημοσ.

Εγώ στην Wind αυτό έκανα και πληρώνω κάθε μήνα 10€ λιγότερα από το κανονικό ποσό του συμβολαίου.

Όσο για την έρευνα πολύ "χύμα" μου φαίνεται. Άσε που δεν κατάλαβα τι εννοεί με το "23€-->780' δωρεάν+600SMS"... :S

Δημοσ.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229689

Cosmote: Προσφορά στην «έκπτωση παγίου» αντί «επιδότησης»

Υπάρχει, αλλά δεν το ανακοινώνουν γιατί κονομάνε ΚΑΙ από τις συσκευές.

να σαι καλα ρε φίλε δεν το ήξερα νόμιζα μόνο η cosmote δεν το παρείχε, πριν απο λίγο το ενεργοποίησα και έτσι θα γλιτώσω 90 ευρώ το χρόνο, δεν το ειδα πουθενα να διαφημίζεται.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Όσο για την έρευνα πολύ "χύμα" μου φαίνεται. Άσε που δεν κατάλαβα τι εννοεί με το "23€-->780' δωρεάν+600SMS"... :S

Κάποιο πακέτο μάλλον, με 780 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας και 600 sms.

Δημοσ.
Με 23 ευρώ αυτό; Και γιατί δεν το έχουν όλοι;

Δε ξέρω τι παίζει με συνδέσεις και πακέτα, αυτό κατάλαβα απ' το μήνυμα. Καρτοκινητό έχω και βάζω κάρτα κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα.

Δημοσ.

Κι εγώ αυτό καταλαβαίνω η αλήθεια είναι. Απλώς, ενώ κι εγώ δεν ξοδεύω πάνω από μια κάρτα 10άρα το μήνα, ξέρω αρκετό κόσμο που θα τους συνέφερε ένα τέτοιο πακέτο.

Δημοσ.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι αυτοί που ανεβάζουν τον μέσο όρο.

Σε επαγγελματικά προγράμματα με 4-5 νούμερα, ο λογαριασμός είναι 3ψήφιος στην επαρχία και 4ψήφιος στην Αθήνα το μήνα (λόγω απόστασης πολλές δουλειές γίνονται αποκλειστικά μέσω τηλεφώνου), οπότε το χρόνο ξεκκινάνε από 2.000-3.000 ευρώ και ξεπερνάνε σε περιπτώσεις που ξέρω τα 20000€ τον χρόνο.

Δημοσ.

προφανως εννοει το χρονο, δηλεδη (780' + 600 sms)/12 = 65'+50 sms το μηνα

Δημοσ.

Παιδια μην το ψάχνετε, ο μεταφραστής είναι ηλίθιος ή/και άχρηστος (ή απλά δημοσιογράφος που πουλάει λέξεις με το κιλό, ποιος την χ€ζ€ι την ακρίβεια), η έρευνα αναφέρεται σε ετήσια χρήση 780 κλήσεων, 600 sms και 8 mms με μηνιαίο κόστος αυτό που λέει, ούτε λεπτά, ούτε πακέτα ούτε τίποτα. Μπείτε στο site του ΟΟΣΑ να δείτε και μόνοι σας τα στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...