jimmy007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παιδια γεια σας!Εχω αντιγραψει τα αρχεια στον υπολογιστη απο ενα dvd ακριβω και θελω να το γραψω σε ενα δικο μου dvd γιατι το αυθεντικο γρατζουνιστικε και ολο κολαει! Γινεται να γραψω τα αρχεια σε ενα dvd και να παιζει οπως το αυθεντικο αλλα πως? ξερει κανεις? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
vasman15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 καταρχην τι αρχεια ειναι? με τι καταληξη?ειναι ταινια?
jimmy007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 καταρχην τι αρχεια ειναι? με τι καταληξη?ειναι ταινια? ειναι ταινια,τα αρχεια ειναι mpeg και ειναι 4,32 gb ολο το εργο!!!
vasman15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 ειναι ταινια,τα αρχεια ειναι mpegκαι ειναι 4,32 gb ολο το εργο!!! αφου ειναι mpeg μπορεις να ξαναδημιουργησεις το δισκακι και αυτο γινεται με πολλα προγραμματα .πχ nero ;ή και αλλα που θα σου προτεινουν ,επισης υπαρχουν και freeware.
jimmy007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 αφου ειναι mpeg μπορεις να ξαναδημιουργησεις το δισκακι και αυτο γινεται με πολλα προγραμματα .πχ nero ;ή και αλλα που θα σου προτεινουν ,επισης υπαρχουν και freeware. εχω το nero to το αυθεντικο το 6 αλλα σε πια κατηγορια? π.χ(δημιουργιστε dvd δεδομενων)
parsifal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν με το «να παιζει οπως το αυθεντικο» εννοείς και ακριβώς τα ίδια μενού, ατύχησες. Χρείαζεσαι τα περιεχόμενα του καταλόγου VIDEO_TS όπως είναι στο πρωτότυπο DVD, δηλαδή αρχεία IFO και VOB. Όχι απλά το video σε μορφή MPEG.
jimmy007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν με το «να παιζει οπως το αυθεντικο» εννοείς και ακριβώς τα ίδια μενού, ατύχησες. Χρείαζεσαι τα περιεχόμενα του καταλόγου VIDEO_TS όπως είναι στο πρωτότυπο DVD, δηλαδή αρχεία IFO και VOB. Όχι απλά το video σε μορφή MPEG. Εχω και 2 απο αυτα VIDEO_TS δηλ. οτι ειχε μεσα το cd τα εχω!!!
sugata Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν το αρχικό δισκάκι είχε τα αρχεία σαν mpeg, και τα έπαιζε κανονικά το dvd player σου, τότε λογικά και σαν απλό dvd δεδομένων να το γράψεις, δε θα υπάρχει πρόβλημα. Αν έχεις τον φάκελο video_ts στον υπολογιστή σου με τα αρχεία μέσα, τότε κάψτο σαν dvd video (αν δεν κάνω λάθος, έτσι λέγεται η επιλογή). Απλά σύρεις τα αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο video_ts
parsifal Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μπορείς να δώσεις ένα directory listing των περιεχομένων του καταλόγου, όπως βρίσκεται τώρα στο σκληρό σου δίσκο;
jimmy007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Αν το αρχικό δισκάκι είχε τα αρχεία σαν mpeg, και τα έπαιζε κανονικά το dvd player σου, τότε λογικά και σαν απλό dvd δεδομένων να το γράψεις, δε θα υπάρχει πρόβλημα.Αν έχεις τον φάκελο video_ts στον υπολογιστή σου με τα αρχεία μέσα, τότε κάψτο σαν dvd video (αν δεν κάνω λάθος, έτσι λέγεται η επιλογή). Απλά σύρεις τα αρχεία στον αντίστοιχο φάκελο video_ts Το εκαψα το δισκακι σε αυτην την κατηγορια (dvd video) και παιζει μια χαρα!!! Σας ευχαριστω ολους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.