euklidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Σου ειπα ηδη. ασχημες δεν ειναι απλα δεν ειναι και καλες ουτε τοσο αξιοπιστες. αυτη ειναι καπως καλη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526806 Οι αλλες ειτε εχουν ελεινο chipset η οι μνημες τους ειναι ddr3 1333 ΟC. Σε σχεση με τις αλλες ειναι πολυ μετριες... Oι αντιστοιχες των 160 ευρω για i7 ειναι πληρεις. εκει ειναι η διαφορα...
grimpr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Οι αντίστοιχες των 160 ευρώ σε Socket 1366, είναι οι Asrocks της 1366 πλατφόρμας να γνωρίζεις. Και όταν αναφέρεσαι στην νέα σειρά CPU της AMD, να αναφέρεσαι με το πλήρης όνομα τους, Phenom II. Δεν το κάνεις για προφανείς λόγους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 δεν είναι αξιόπιστες αυτές που linkαρα? ok δεν χρειάζεται να συνεχίσω την συζήτηση...
euklidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1231758&SOCKET=s1366&category=69977721&catalog=20 http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1239619&SOCKET=s1366&category=69977721&catalog=20 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523708 Ναι εχεις δικιο. Τι asrock τι αυτες... Μηπως να σοβαρευτουμε λιγακι; Το ξεφτιλιζουμε το θεμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 δεν είπε ότι είναι asrock, αλλά ότι είναι οι φτηνιάρες του socket 1366...όπως δλδ είναι η asrock στο socket 775
N.I.C Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Σου ειπα ηδη. ασχημες δεν ειναι απλα δεν ειναι και καλες ουτε τοσο αξιοπιστες.αυτη ειναι καπως καλη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526806 Οι αλλες ειτε εχουν ελεινο chipset η οι μνημες τους ειναι ddr3 1333 ΟC. Σε σχεση με τις αλλες ειναι πολυ μετριες... Oι αντιστοιχες των 160 ευρω για i7 ειναι πληρεις. εκει ειναι η διαφορα... Man χωρίς παρεξήγηση, αλλά διάβασε και κάνα review, και γενικά βγάλε τις παρωπίδες που φοράς εδώ και καιρό. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες μέτριες; Μέσω ποιών κριτηρίων καταλήγεις σε αυτό το συμπερασμα; Ποιό είναι το ελεεινό chipset; Το γεγονός ότι αναγράφει το eshop 1333 OC (μόνο σε μια από αυτές που σου έδειξε ο Thresh το γράφει αυτό), πάει να πει ότι δεν πάνε παραπάνω; Δηλαδή έλεος... Οκ εσύ θέλεις απλά να πετάς χρήματα και ας πέρνεις και μάπα πράμα, μην το προτείνεις όμως και στους άλλους. Προσπάθουν να σε πείσουν 3 άτομα σε 2 threads, ότι η αγόρα ενός 920 δεν έχει μέλλον και βάθος χρόνου, δεν το δέχεσαι; οκ με γεια σου με χαρά σου, μην λες όμως πράγματα που δεν ισχύουν. Χαλάρωσε λίγο, οι καιροί όπου λέγαμε " αα μακριά από AMD :shock:"(στο λέει ένας Inteλας που δεν πλησίαζε AMD στα νιάτα του ) πέρασαν πλέον, έχουν βγει πολύ καλά μοντέλα και αξιόπιστα, και από πλευράς AMD. Φιλικά πάντα.
euklidis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Man χωρίς παρεξήγηση, αλλά διάβασε και κάνα review, και γενικά βγάλε τις παρωπίδες που φοράς εδώ και καιρό. Τι ακριβώς εννοείς όταν λες μέτριες; Μέσω ποιών κριτηρίων καταλήγεις σε αυτό το συμπερασμα; Ποιό είναι το ελεεινό chipset; Το γεγονός ότι αναγράφει το eshop 1333 OC (μόνο σε μια από αυτές που σου έδειξε ο Thresh το γράφει αυτό), πάει να πει ότι δεν πάνε παραπάνω; Δηλαδή έλεος... Οκ εσύ θέλεις απλά να πετάς χρήματα και ας πέρνεις και μάπα πράμα, μην το προτείνεις όμως και στους άλλους. Προσπάθουν να σε πείσουν 3 άτομα σε 2 threads, ότι η αγόρα ενός 920 δεν έχει μέλλον και βάθος χρόνου, δεν το δέχεσαι; οκ με γεια σου με χαρά σου, μην λες όμως πράγματα που δεν ισχύουν. Χαλάρωσε λίγο, οι καιροί όπου λέγαμε " αα μακριά από AMD :shock:"(στο λέει ένας Inteλας που δεν πλησίαζε AMD στα νιάτα του ) πέρασαν πλέον, έχουν βγει πολύ καλά μοντέλα και αξιόπιστα, και από πλευράς AMD.Φιλικά πάντα. Μαπα δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Το θεμα μας ειναι η τιμη εδω... Και δεν εχω θεμα με τους AMD εχω και τετοιους...
ahristos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Και δεν εχω θεμα με τους AMD εχω και τετοιους... Μπρελόκ;
N.I.C Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μαπα δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Το θεμα μας ειναι η τιμη εδω... Και δεν εχω θεμα με τους AMD εχω και τετοιους... Που λέει ο λόγος, δεν εννόησα τον i7 σου μάπα, απλά βλέπω πως έχεις μια "τάση" να βλέπεις την τιμή μόνο...Στο ανέφερα πάλι, ότι είναι πιο ακριβό, δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο στην προκειμένη περίπτωση. Δεν μας είπες όμως που βασίζεσαι και δηλώνεις πως, κάποιες αξιοπρεπέστατες μητρικές 775/ΑΜ3~100ε "δεν ειναι και καλες ουτε τοσο αξιοπιστες".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 μα στο ότι έχουν 100 euro! ασχέτως αν πχ η X48-DS5 που linkαρα έκανε κάποτε 200-220 euro...τώρα που είναι στα 100 (πάνω κάτω) έγινε μη αξιόπιστη και μούφα... το ίδιο να φανταστώ και η Χ48-DQ6 και η EP45-Extreme που κάνουν πλέον 120 euro (περίπου) και ας μην τις linkαρα... ενώ πχ οι Asus Striker Extreme, η Asus Striker II Extreme που έκαναν 300 euro ήταν ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας! (πάρε την μια, χτύπα την άλλη)
cabdik Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μαπα δεν ειναι σε καμια περιπτωση. Το θεμα μας ειναι η τιμη εδω... Και δεν εχω θεμα με τους AMD εχω και τετοιους... επειδη το θεμα μας ειναι η τιμη, για φτιαξε μια τριπλετα με i7 920+M/B+RAM με 360 ευρω και προτεινε τη στο παιδι που θελει νεο pc. και μια ερωτηση προς τον Blitz. πες μας, για τι χρηση το θες το πισι? για παιχνιδια και ιντερνετ? η για καμμια πιο δυσκολη δουλεια?
grimpr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Όπως θα έχουνε μπρελόκ κάτι i7 920 σε 2-3 χρόνια από τώρα. Ίδια μοίρα με τους P4. Μπρελόκ;
liopyr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 και μια ερωτηση προς τον Blitz. πες μας, για τι χρηση το θες το πισι? για παιχνιδια και ιντερνετ? η για καμμια πιο δυσκολη δουλεια? Σε παρακαλώ να μη βγαίνεις off-topic. Δε θα μας χαλάσεις τον καυγά εσύ με τις ερωτήσεις σου!
Skylined Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Και άλλη on-topic ερώτηση: Μια επαρκώς ποιοτική σύνθεση με i920 πόσο κοστίζει και πόσο μία με Phenom 955;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.