Daemonos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Πώς γίνεται να γίνει άρση της απόκρηψης του αριθμού? Αν κάποιος σε παίρνει με απόκρυψη πώς είναι δυνατόν να βρείς τον αριθμό του?
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μονο με εισαγγελικη παραγγελια αν βεβαια δεν ειναι μη δηλωμενο καρτοκινητο.Φυσικα για σοβαρους λογους που σε επηρεαζουν.
mimidon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Παίρνεις τηλέφωνο στον πάροχο και ανοίγουν την δυνατότητα για μερικές ημέρες. Έχε υπ' 'οψην σου ότι όποιος σε καλεί θα ενημερωνεται ότι ο αριθμός του θα εμφανίζεται..
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Α σε καρτοκινητό όχι ε? Αν εχει παρει την sim απο περιπτερο αλλα και απο καταστημα κινητης που δεν ειναι μεχρι τωρα (αλλαζει αυτο το καθεστως συντομα) υποχρεωτικο να δωσεις στοιχεια βρισκεις μεν τον αριθμο που σε καλει με αποκρυψη αλλα οχι και τον ιδιοκτητη του.
nikomania-- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά επειδή με ενδιαφέρει το θέμα... Εγώ απλά θέλω να δω τον αριθμό OXI τα στοιχεία του(σίγουρα θα ξέρω ποιος είναι)...Δεν υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να σπάσω την απόκρυψη, με κάποιο πρόγραμμα πχ;
mchrisober Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 φιλε μου δυστυχως δεν γινετε, μονο με εισαγγελικη παραγγελια και για σοβαρους λογους, πχ απειλες κτλ.... και εαν ειναι καρτοκινητο...τρεχα γυρευε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.