Προς το περιεχόμενο

Αγορά TV και Home Cinema

Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Σήμερα παίδες αγόρασα τα εξής πραγματάκια!

θέλω να μου πείτε την γνώμη σας!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156575

H TV (πρεπει να ειναι μια που ειχα δει στο carrefour πριν 1 μηνα) ειναι κουκλα και απιστευτα λεπτη! Και λογω του ποσο λεπτη ειναι (μεσα εκει στην φασαρια βεβαια) ειδα οτι ο ηχος της ηταν λιγο ψοφιος οποτε σου χρειαζοταν και το αποκατω με ηχειο αν δεν ειχες χωρο για κατι σοβαροτερο σε θεμα ογκου.

Απο οτι ειχα δει εχει και ρυθμιση backlight (να χαμηλώσεις) στο μενου που δινει TOP black levels! Στο σκοταδι πρεπει να εχεις φοβερα μαυρα! Ειναι ετσι;

Καλοριζικα!!

(Μα καλα μονο μια ειχαν φερει παλι ή πηρες την τελευταια; Πολες φορες εδω και μερικους μηνες παιρνω κατι απο εκει και μετα εξαντληται! Ενα ενα τα φερνουν; :-) )

Δημοσ.

Βασικά δεν ήταν ετοιμοπαράδωτη και μου την έφεραν απο άγιο Νικόλαο!

Εντάξει για εμένα το ίδιο είναι! είναι πάρα πολύ καλή τηλεώραση πάντος! Όσο αναφορά το μαυρο που λές είναι απίστευτο! Το θέμα είναι πως θα συνδέσω το ps3 με το Home cinema και την tv...

Δημοσ.

Η τηλεόραση είναι πολύ καλή. Στο μόνο που θα διαφωνούσα είναι στο ηχείο που πήρες. Όχι οτι δεν κάνει καλή δουλειά, αλλά δεν ξεπερνάει την ποιότητα ενός καλού σετ ηχείων 5.1 για home cinema - με σχετικά μικρή διαφορά χρημάτων. Εσύ θα κρίνεις αν σου αρέσει αυτό που ακούς βέβαια.

Όσον αφορά τις συνδέσεις. Θα συνδέσεις το PS3 με το Samsung μέσω οπτικής ίνας και με την τηλεόραση μέσω καλωδίου hdmi.

Δημοσ.

Μέσω οπτικής ίνας?!

Το πήρα βασικά για εξοικονόμηση χώρου και να μην μπλέξω με καλώδια και τέτοια!

Και ο χώρος δέν βολευει για 5.1

Δημοσ.

Διάβασα περισσότερα για το HT-X810. Έχει dvd player πάνω του και βγάζει έξοδο hdmi. Άρα αν θέλεις να παίζεις dvd απο το HT-X810 θα χρειαστείς ένα hdmi καλώδιο. Για να παίζεις όμως dvd (και blu ray)απο το PS3 θα χρειαστείς καλώδιο optical (οπτική ίνα) για να δίνεις ήχο στο HT-X810 και ξεχωριστό καλώδιο hdmi για να δίνεις εικόνα στην τηλεόραση.

Δημοσ.

Έχει ενσωματωμένο dvd player αυτό το πράμα?:confused:Τέλος πάντων.

daemonos,άκου τι θα κάνεις για να συνδέσεις το ps3 και την tv σου με το home cinema,είτε αν θες να βλέπεις dvd από το player του home cinema,είτε από το ps3.Αρχικά,θες δύο καλώδια hdmi και ένα οπτικής ίνας (το τελευταίο το χρειάζεσαι μόνο αν θες να ακούς από τα ηχεία του home cinema και από τα κανάλια της τηλεόρασης).Τώρα,θα συνδέσεις ένα hdmi το ps3 με τον ενισχυτή του home cinema και μετά με το άλλο hdmi το home cinema με την tv.Να προσέξεις όμως να συνδέσεις το δεύτερο hdmi στο home cinema σε θύρα hdmi out,όχι σε hdmi in.Μετά,θα περάσεις την οπτική από την tv στο home cinema (που όπως είπα αυτό χρειάζεται μόνο αν θες να ακούς από τα κανάλια της τηελόρασης).

Και αυτό ήταν!

Δημοσ.

Ω ρε παίδες ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!

Το άλλο που σκεύτομαι...θα χρειαστώ UPS η σταθεροποιητή τάσης?! τι λέτε?

Δημοσ.

Εγώ ένα τέτοιο έχω στο home cinema και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Βροχές, καταιγίδες, διακοπές ρεύματος δεν καταλαβαίνει τίποτα - και μου κρατάει εξοπλισμό 7κ+ ευρώ.

Έχει ενσωματωμένο dvd player αυτό το πράμα?:confused:Τέλος πάντων.

Dvd player με upscaler παρακαλώ! (και μένα μου φάνηκε κάπως..)

Δημοσ.

Έχει 8 σούκο εκ των οποίων οι 4 λειτουργούν σαν σταθεροποιητές και UPS και οι άλλες 4 μόνο σαν σταθεροποιητές.

Δημοσ.

Παλιότερα απο το e-shop τα είχα πάρει εγώ. Τώρα απο ότι βλέπω δεν έχουν. Απο το skroutz που έψαξα το βρήκα μόνο στη σελίδα που σου έδωσα. Πρέπει να έχουν και στα multirama όμως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...