Προς το περιεχόμενο

προγραμμα για να με προστατευει οταν μπαινω σε facebook,chat κτλ.

toubiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον επειδη πολλα γινονται και επειδη μπαινω συχνα στο εφ-μπι και στο τσατ στο 4fun.gr θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα ωστε να με προστατευει απο χακερς που κλεβουν το e-mail μου και τον κωδικο η οτιδηποτε αλλο...αυτη την στιγμη εχω το αβιρα ενεργο κατω και super-anti spyware, malwarebytes anti-malware τα εχω ανενεργα μονο για σκαναρισματα...

τι μου προτεινετε να κανω?

Δημοσ.
λοιπον επειδη πολλα γινονται και επειδη μπαινω συχνα στο εφ-μπι και στο τσατ στο 4fun.gr θα ηθελα να μου πειτε καποιο προγραμμα ωστε να με προστατευει απο χακερς που κλεβουν το e-mail μου και τον κωδικο η οτιδηποτε αλλο...αυτη την στιγμη εχω το αβιρα ενεργο κατω και super-anti spyware, malwarebytes anti-malware τα εχω ανενεργα μονο για σκαναρισματα...

τι μου προτεινετε να κανω?

Δεν χρειαζεσαι τιποτα... απλα δεν δινεις σε κανενα site που σου ζηταει τον κωδικο σου και δεν ανοιγεις λινκ για σελιδες απο το MSN και τα mail που σου στελνουν. Αν κανεις τα βασικα εισαι μια χαρα...

Δημοσ.

Ένα καλό σύστημα προστασίας είναι το Peer Guardian 2.

Δεν είναι antivirus ούτε firewall, απλά μπλοκάρει γνωστές ip που υπάρχουν σε λίστες που ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά.

Απόλυτη προστασία δεν υπάρχει, πρέπει να προσέχεις από μόνος σου και να αποφεύγεις να ανοίγεις συνημμένα στα email ή να πατάς σε λινκς στο msn χωρίς να ξέρεις σίγουρα περί τίνος πρόκειται.

Από το εφ μπι αι δεν γλυτώνεις πάντως αν σε βάλουν στο μάτι.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αλλα εγω δεν αναφερομαι σε αυτα τα 2 που λετε τα οποια σιγουρα τα αποφευγω και δεν τα ανοιγω ποτε..

πιο πολυ αναφερομαι στο τσατ του 4fun.gr που μπαινω πολυ συχνα και πριν με φοβησε ενας εκει...μου λεει μπορω να βρω την ip σου και στην συνεχεια το msn και τον κωδικο του και να μπει μετα σε μσν και εφ-μπι και να μου τα διαλυσει...

μαλιστα μου εγραψε ενα ι-μειλ που μοιαζει πολυ με το δικο μου...αλλα εχει καποια λαθακια..ειχε ενα παραπανω γραμμα και ιταν .com ενω το δικο μου ειναι .gr

με φοβισε πολυ ομως η ομοιοτητα!

τι λετε μπορει οντως να βρει τα πραγματικα μου στοιχεια απο ενα τσατ??

λεει εχει ενα προγραμμα που με χακαρει και τα βρισκει ολα αυτα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις αλλα εγω δεν αναφερομαι σε αυτα τα 2 που λετε τα οποια σιγουρα τα αποφευγω και δεν τα ανοιγω ποτε..

πιο πολυ αναφερομαι στο τσατ του 4fun.gr που μπαινω πολυ συχνα και πριν με φοβησε ενας εκει...μου λεει μπορω να βρω την ip σου και στην συνεχεια το msn και τον κωδικο του και να μπει μετα σε μσν και εφ-μπι και να μου τα διαλυσει...

μαλιστα μου εγραψε ενα ι-μειλ που μοιαζει πολυ με το δικο μου...αλλα εχει καποια λαθακια..ειχε ενα παραπανω γραμμα και ιταν .com ενω το δικο μου ειναι .gr

με φοβισε πολυ ομως η ομοιοτητα!

τι λετε μπορει οντως να βρει τα πραγματικα μου στοιχεια απο ενα τσατ??

λεει εχει ενα προγραμμα που με χακαρει και τα βρισκει ολα αυτα..

Oπως σου ειπα δεν ειναι τοσο απλο το πραγμα. Δεν βρισκεις ενα προγραμματακι στο νετ και

α) hackαρεις τον σερβερ του 4fun.

β) Hackαρεις το msn.

Συγκεκριμενα το msn ειναι παρα πολυ δυσκολο να χακαριστει εκτος και αν εσυ εμεσα ή αμεσα δωσεις τον κωδικο σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...